Zatrzymać niekontrolowany przypływ uchodźców do Europy
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Zatrzymać niekontrolowany przypływ uchodźców do Europy
Wolg |
#12015-09-20 15:37Nie trzeba być inteligentem, by poszpearć i dowiedzieć się ,że Muzułmanie gdy są większością nie szanują i nie akceptuja praw kraju w którym przebywają. Nie chcę gwałtów i rozbojów..i narzucania innej kultury. |
Gość |
#32015-09-20 21:16Bez wrzasków dojczów ustalmy liczbę. Zabrać należy Polaków z Ukrainy i innych krajów świata. Po zatem jedynie należy przyjmować Asyryjczyków wyznania chaldejskiego oni są nam bliżsi kulturowo, nie muzułmanów, to fanatycy |
Gość |
#42015-09-20 21:52Postepowanie urzedasow jest znacznie wiekszym przestepstwem nizli nielegane przekraczanie granic. |
Gość |
#52015-09-21 07:57Uważam, że Europa nie udźwignie takiej masy ludzi. Nie może też być tak, że warunki oferowane imigrantom są lepsze od pomocy oferowanej własnym obywatelom. Poza tym kto ma walczyć o godne warunki do życia w Syrii, Afganistanie, Iraku ? Myślę, że te kraje będą potrzebowały rąk do pracy przy odbudowie. Kto ma za nich walczyć o prawo do życia we własnym kraju ??? Najlepszą pomocą jest pomóc wrócić emigrantom i pomóc budować gospodarkę we własnym kraju. |
Małe dziecko |
#62015-09-21 12:27To bardzo madry list, tylko ze jego autor nie wzial niestety pod uwage, z pierwsze co zrobi p. Juncker, jako realizator planu Kalergi, to wyrzuci go do kosza. Naukowcy na uniwersytetach takich jak Harvard od dawna zajmuja sie badaniami nad "migration as weappon of war" a ludzie tacy jak George Soros, kontrolujacy Junckersow, wykorzytuja te badania m.in. wydajac broszury ulatwiajace migrantom dotarcie do Europy http://news.sky.com/story/1551853/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants |
Gość |
#7 Re:2015-09-21 14:17#6: Małe dziecko - czy starszy brat To nie chodzi co się z listem stanie w biurze p. Junckera, ale na zwrócenie uwagi opinii publicznej na narastający problem. Im więcej podpisów i silniejszego poparcia tym lepiej. |
Gość |
#102015-09-21 18:38jestem przeciwna imigrantom ,,boje sie o narod Polski ,beda gwalty ,zabijanie ,potrzeba pomocy nam biednym rodzinom .o nas Pani Kopacz i Tusk nie pomysla ,mysla tylko jak sie przypodobac Unii zeby nie stracili stolkow,,i tak nas juz okradli rzad powinien nam podnies glodowe emerytury i naszym niepelnosprawnym osobom renty socjalne ,to skandal zeby te osoby mialy po 629 zl ,renty ,a ja ktora pracowalam prawie 30 lat mam najnizsza emeryture 1025 zl brutto..imigrantom propnuje sie 1500zl na osobe ,,niech Rzad zajmie sie wczesniej nami,niech sciagna z Donbasu Polskie rodziny ,o nich tez zapomnieli,,boje sie zeniedlugo nie wolno nam bedzie wychodzic na ulice w spodnicach,zabronia nam chodzic do kosciola ,skonczcie z tymi imigrantami ,,deportujcie ich |
Gość |
#112015-09-21 18:44Ponieważ jestem katolikiem i mój Kraj w większości składa się z chrześcian i nie potrzebujemy nielegalnych emigrantów którzy nic nie wniosa w naszym Kraju jest duże bezrobocie nie ma pracy a przestępczośc jest dośc duża z powodu biedy ludzi którzy nawet jak pracują za najniższe wynagrodzenia nie maja jak się utrzymać. |
Na zdrowie |
#12 Re:2015-09-21 19:00500 tysiecy mlodych ludzi moze tez stworzyc armie, ktora jest w stanie zdestabilizowac Europe. |
Gość |
#142015-09-21 19:47Mieszkałam w Londynie i dobrze wiem jak zachowują się Muzułmanie.Mnie to wygląda na zorganizowaną akcję przez ludzi którzy sami siedzą w rezydencjach i opływają w luksusy.Nie zgadzam się na traktowanie mnie jak zła koniecznego które nie ma prawa do obrony swoich wartości. |
Gość |
#162015-09-21 20:09Islam to zbrodnicza wiara. Nie chcę muzułmanów w moim kraju. Polska jest krajem naszych przyszłych pokoleń i nie chcę dla nich wrogiej i obcej kultury, która zniszczy naszą europejką kulturę. Islam nie integruje się. Muzułmanie nie podejmują pracy, żyjąc z zasiłków. |
Andrzej |
#172015-09-22 04:42Migracja muzułmanów do Europy to początek pełzającej aneksji tego kontynentu. |
Gość |
#182015-09-22 07:32Bo jesli sie chce przyjmować imigrantów ekonomicznych to po selekcji takch co beda pracowac i PŁACIC podatki, tak samo jak to robili wszyscy z krajów komunistycznych [chcieli szybko opuscic osrodki, nauczyc sie jezyka i pracowac na siebie i swoje rodziny], a nie kolejne tysiace osób nie integrujacych sie, nie uczuących sie jezyka i majacych olbrzymie oczekiwania socjalne nie dajac do spoleczenstwa nic w zamian... |
Gość |
#192015-09-22 10:14Witam,podpisałam petycję z powodu lęku przed tymi ludzmi,dośćjuż mamy tych lęków,że ktoś nas zabije,zniszczy.Widząc to wszystko co się dzieje na granicach mamy obraz zachowania tych ludzi,zostawiaja za sobą brud,zniszczenie,okradają niewinnych ludzi,zabijaja napotkane zwierzęta itd.Najgorsze jest to że za tą grupą ludzi idą grożni islamiści. |
Gość |
#202015-09-22 12:11petycje podpisalam poniewz lezy mi na sercu dobro moich dzieci i wnukow |
Gość |
#212015-09-22 12:30To słuszna sprawa. Karygodne było sprowadzenie imigrantów bez określenia kryteriów ( kobiety, dzieci itp) . To akcja wymierzona w ład społeczny, w bezpieczeństwo Europejczyków. Wciskanie tych uchodźców na siłę krajom które nie zaakceptowały wcześniej tego pomysłu jest kolejną karygodną sprawą. Solidarność europejską leży na dnie Bałtyku.pozdrawiam |
Ten wpis został usunięty przez autora (Pokaż szczegóły)
2015-09-22 12:48- Date of removal: 2015-09-22
- Powód usunięcia:
Gość |
#232015-09-22 12:52Nie chcę żyć w kraju gdzie będzie panował strach i terroryzm.Dla mnie sprawą najważniejszą jest spokój dla moich dzieci i wnuków.Chciałabym aby do Polski sprowadzono Polaków którzy od wielu lat ubiegają się o status uchodżcy,dlaczego mamy przyjąć ludzi o innej religii i innym wyznaniu?.Polacy jak wrócą z wygnania będą u nas pracować i na pewno nie będą oczekiwać na pomoc od rządu. |
Gość |
#242015-09-22 13:01If we want to live in secular, free and peaceful Europe we must stop this madness. By madness I mean taking in hordes of these half-civilised people from Africa and Middle East. Taking immigrants in is not a solution! |
K.C Gość |
#252015-09-22 13:07Stop islamizacji Europy ! Tak dla przyjęcia repatriantów ! Chcemy bezpiecznie życ w naszym kraju ! |
|
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Apel o kontynuację budowy CPK
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
44981 Utworzone: 2024-04-25
Pozostawienie kawiarni na Wzgórzu Zamkowym w Szczebrzeszynie
1193 Utworzone: 2024-12-21
NIE dla końca vapowania w Polsce
1477 Utworzone: 2024-12-12
Petycja w interesie publicznym mająca na celu podjęcie przeciwdziałań w przypadku tworzenia na terenie województwa Centrów Integracji Cudzoziemców, oraz ośrodków dla imigrantów
364 Utworzone: 2024-12-24
PKP - powrót pociągów dalekobieżnych na stację „Mława”
548 Utworzone: 2024-12-17
Wyślijmy Burka z powrotem do szkoły
228 Utworzone: 2024-12-20
Poparcie projektu ustawy o przeciwdziałaniu wtórnej wiktymizacji ofiar przemocy
585 Utworzone: 2024-11-25
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
5421 Utworzone: 2024-09-23
Petycja ortodontów i lekarzy dentystów do PTO nt. "Ortotropii"
269 Utworzone: 2024-12-17
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
2767 Utworzone: 2024-11-15
Filharmonia Częstochowska dla Społecznej Szkoły Baletowej
103 Utworzone: 2024-12-20
PETYCJA W SPRAWIE PRZEDŁUŻENIA LINII TRAMWAJOWEJ OD PĘTLI FRANOWO DO OSIEDLA KOBYLEPOLE
186 Utworzone: 2024-12-19
W obronie Galerii Pod Arkadami w Łomży
469 Utworzone: 2024-12-15
Ocalmy księgarnię Tarabuk
1580 Utworzone: 2024-11-28
Równy dostęp do leczenia niepłodności i zabezpieczania płodności dla wszystkich kobiet!
69 Utworzone: 2024-12-17
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
1088 Utworzone: 2024-11-06
Zakaz parkowania pojazdów dostawczych na parkingu osiedlowym.
57 Utworzone: 2024-12-20
Sprzeciwiamy się budowie wieży widokowej na Magurze Małastowskiej
571 Utworzone: 2024-10-17
Uruchomienie dodatkowej pary połączeń na trasie Warszawa - Celestynów /Pilawa
374 Utworzone: 2024-12-18
Petycja do Prezydenta Miasta Krakowa w sprawie odwołania ze stanowiska obecnego dyrektora Zarządu Transportu Publicznego
355 Utworzone: 2024-12-03