Pistolety nie dla myśliwych
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Pistolety nie dla myśliwych
Bocian |
#251 Re: myśliwyRe:2016-01-06 20:23
Tak, dokarmiacie. Żeby populacja ich była duża i żeby było do czego strzelać... :( Zwierząt nie ma potrzeby dokarmiać. Zwierzęta same doskonale dadzą sobie radę. A jeśli nawet nie dają rady, to natura sama ureguluje liczebność. Proszę podać choćby jeden przykład, gdzie w wyniku naturalnej selekcji wyginęła cała populacja gatunku... A teraz proszę z ręką na sercu przyjrzeć się sytuacji, gdzie myśliwi rzekomo pomagali w regulacji. Jeśli pan jest myśliwym od przeszło 30 lat, to zna doskonale zwierzęta które możemy oglądać tylko w encyklopedii... Skoro tacy jesteście szlachetni względem zwierząt, to po kiego grzyba Wam te pukawki??? I jeszcze mielibyście mieć broń krótką... tą już całkiem nie wiem po co? Te teksty, że macie szkolenia, takie trudne procedury, jakoś nie robią na mnie wrażenia. |
CPL |
#252 Re: myśliwyRe:2016-01-06 21:19To nie uzasadnia konieczności posiadania broni krótkiej. |
Gość |
#2532016-01-06 23:08Jestem przeciw samowoli i bezkarności Lasów Państwowych i "świętych krów" - leśniczych. |
Gość |
#2542016-01-07 09:49Jestem za trescia petycji i podpisalem ja poniewaz jestem przeciwnikiem tworzenia karteli tzw. "swietych krow" i panstwa w panstwie dla wszelkiego rodzaju pomazancow, zwlaszcza gdy golym okiem widac ze bedzie to sluzylo rozprzestrzenianiu barbarzynstwa i upadku humanitarnego morale obywateli a takze stanowilo dla nich realne zagrozenie takze w sferze bezpieczenstwa osobistego - np. juz w dotychczasowej praktyce na starym prawie zbyt czesto slyszy sie o bestialskim zabijaniu psow bedacych z wlascicielem na spacerze, a wraz z wejsciem nowego prawa tego rodzaju praktyka bez watpienia spowodowana zaburzeniami osobowosci i innymi psychicznymi posiadajacych bron "mysliwych" bez watpienia zdecydowanie powiekszylaby swa skale a takze rozszerzyla sie o nowe sfery niedopuszczalnej patologi. |
Maslaw |
#2552016-01-07 09:51Jestem za trescia petycji i podpisalem ja poniewaz jestem przeciwnikiem tworzenia karteli tzw. "swietych krow" i panstwa w panstwie dla wszelkiego rodzaju pomazancow, zwlaszcza gdy golym okiem widac ze bedzie to sluzylo rozprzestrzenianiu barbarzynstwa i upadku humanitarnego morale obywateli a takze stanowilo dla nich realne zagrozenie takze w sferze bezpieczenstwa osobistego - np. juz w dotychczasowej praktyce na starym prawie zbyt czesto slyszy sie o bestialskim zabijaniu psow bedacych z wlascicielem na spacerze, a wraz z wejsciem nowego prawa tego rodzaju praktyka bez watpienia spowodowana zaburzeniami osobowosci i innymi psychicznymi posiadajacych bron "mysliwych" bez watpienia zdecydowanie powiekszylaby swa skale a takze rozszerzyla sie o nowe sfery niedopuszczalnej patologi. |
Gość |
#2562016-01-07 09:55Jestem za trescia petycji i podpisalem ja poniewaz jestem przeciwnikiem tworzenia karteli tzw. "swietych krow" i panstwa w panstwie dla wszelkiego rodzaju pomazancow, zwlaszcza gdy golym okiem widac ze bedzie to sluzylo rozprzestrzenianiu barbarzynstwa i upadku humanitarnego morale obywateli a takze stanowilo dla nich realne zagrozenie takze w sferze bezpieczenstwa osobistego - np. juz w dotychczasowej praktyce na starym prawie zbyt czesto slyszy sie o bestialskim zabijaniu psow bedacych z wlascicielem na spacerze, a wraz z wejsciem nowego prawa tego rodzaju praktyka bez watpienia spowodowana zaburzeniami osobowosci i innymi psychicznymi posiadajacych bron "mysliwych" bez watpienia zdecydowanie powiekszylaby swa skale a takze rozszerzyla sie o nowe sfery niedopuszczalnej patologi. |
Gość |
#2582016-01-09 06:18Juz dzieci zabijajo a dostem do polowan pozwoli na wieksze okrucienstwo co wyrosnie z takiego mlodego czlowieka az strach pomyslec a jeszcze dostep do broni no i polowania w obrebie zabudowan nasze zwierzeta beda zagrozone te domowe |
Myśliwy |
#259 Kretyni2016-01-09 09:55Ależ wy pierdolicie... chryste, niech już wybuchnie ta trzecia wojna światowa to wytępi trochę debili i lewactwa, najlepiej atomowa niech będzie to pójdzie szybciej i bezboleśnie. |
Gość |
#2642016-01-10 19:57Bo zabijanie zwierząt dla rozrywki jest chore. A ilość broni będącej w posiadaniu osób prywatnych należy ograniczać. |
Gość |
#2652016-01-11 11:54Uważam że zwierzętom należy się takie samo prawo do życia jak nam wszystkim. Często zwierzęta - psy, koty a także inne są bardziej przyjazne ludziom niż my sami sobie. |
Gość |
#266 Re:2016-01-13 09:03Dlaczego chcesz ograniczyć moje oprawo do obroby mojej rodziny? Nie mam już 20 lat żeby bronić rodziny przed chordą arabów gołymi rękami. Z bronią będę miał cociaż szansę. |
Gość |
#2682016-01-14 11:23w jakim celu najwięksi kłusownicy mają mieć dodatkową broń bez badań i egzaminów. Jeśli to przejdzie w sejmie, to ja się zapisuję do koła łowieckiego na moim terenie i polecam wszystkim byłym funkcjonariuszom , dobrym i złym zrobić to samo. PiS to nie wszystko ! |
jolka |
#269 dozbrajanie myśliwych2016-01-14 11:31Jeśli przejdzie to w sejmie, to ja na swoim terenie zapiszę sie do koła łowieckiego i polecam to samo zrobić wszystkim byłym funkcjonariuszom , tym dobrym i tym złym , a w tedy można urządzać polowania , z ogniskiem i kiełbaskami |
gość |
#270 Re: Kretyni2016-01-14 11:34A ty chyba dzisiaj yabletek nie brałeś, bo coś ci pod kopułą nie halo |
~1 |
#271 Re:2016-01-15 12:43A co zrobiłeś w tej sprawie? Ile drzew zasadziłeś np. w czynie społecznym? |
Gość |
#2722016-01-15 18:46Uważam że broń krótka jest wygodna w użyciu przy dostrzeli-waniu, poza tym jeżeli posiada się długą broń dlaczego nie posiadać krótkiej??? w Polsce obowiązywały przepisy jeszcze UB I SB i nie ma co tu deliberować. Nastał RZĄD PIS i te komuny przepisy poobala.Broń powinna być dla każdego Obywatela i tyle w tej kwestii. Czy ktoś się dziwi??? No GŁUPIE LUDZIE ZAWSZE BĘDĄ SIĘ DZIWIĆ Pozdrawiam i Darz Bór |
Gość |
#2732016-01-15 22:21Każdy kto ma dostęp do broni powinien przechodzić co roczne , specjalistyczne badania.......i od tego powinno się zacząć, ale przecież wtedy w zastraszającym tempie zmalałaby rzesza myśliwych. A obowiązkowe badania powinny obowiązywać w pierwszej kolejności myśliwych - ministrów, I nie chodzi mi o badanie krwi czy prześwietlenie klatki - tylko o SZCZEGÓŁOWE badania psychiatryczne .....Co to za mafia to myślistwo, że daje broń do ręki każdemu kto wkuł do łba parę regułek i miał kasę żeby kupić strzelbę !!??? Badania raz na całe życie - KPINA ! Zabijanie zwierząt na MOJEJ ziemi - KPINA ! Polowania w asyście dzieci - KPINA ! Won z takim ministrem !!!!!( a to już całkiem serio) |
Ten wpis został usunięty przez autora (Pokaż szczegóły)
2016-01-15 22:23- Date of removal: 2016-01-15
- Powód usunięcia:
Ten wpis został usunięty przez autora (Pokaż szczegóły)
2016-01-15 22:25- Date of removal: 2016-01-15
- Powód usunięcia:
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Komitet Obrony Gietrzwałdu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
22929 Utworzone: 2024-04-25
PROŚBA O AUDIENCJĘ U JE KARD. ROBERTA SARAH w sprawie obrony praw Stolicy Apostolskiej
3652 Utworzone: 2024-11-14
Apelujemy o refundacje leku Keytruda ( pembrolizumab) dla wszystkich pacjentek z zaawansowanym rakiem szyjki macicy
180 Utworzone: 2024-11-21
Przedszkola Publiczne Zagrożone
1566 Utworzone: 2024-11-18
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
1632 Utworzone: 2024-11-15
Poparcie dla przyjęcia polskiej strategii zwalczania antysemityzmu.
445 Utworzone: 2024-11-06
PETYCJA MIESZKAŃCÓW JAWORZNA W SPRAWIE LASÓW SPOŁECZNYCH
71 Utworzone: 2024-11-22
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
101113 Utworzone: 2024-11-13
Poprawa połączeń kolejowych dla mieszkańców Pruszcza Gdańskiego i powiatu gdańskiego - apel mieszkańców i radnych DziałaMy
246 Utworzone: 2024-11-16
WYSYPISKO ŚMIECI W POWIECIE SKARŻYSKIM? MÓWIMY NIE!
957 Utworzone: 2024-11-19
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
17378 Utworzone: 2023-10-23
Wniosek mieszkańców o wprowadzenie zmian w zakresie organizacji dojść do peronów w rejonie stacji kolejowej Pobiedziska.
32 Utworzone: 2024-11-22
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
4348 Utworzone: 2024-09-23
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
432 Utworzone: 2024-11-09
Zgłaszam poparcie utrzymania obecnego statusu Pałacu Młodzieży w Tarnowie jako placówki oświatowej oraz dalszego jej rozwoju, utrzymania jej rangi oraz zatrudnienia Nauczycieli.
1956 Utworzone: 2024-11-16
Czas na etyczne galerie - OCHNIK nie ma tu miejsca!
21 Utworzone: 2024-11-22
UBÓJ RYTUALNY: profanacja prawdy, człowieczeństwa i wolności obywateli - apel o ochronę wartości
1412 Utworzone: 2024-11-08
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1606 Utworzone: 2024-11-08
Petycja o poprawę bezpieczeństwa na przejściu dla pieszych przy ul. Koszykowej w Malborku
532 Utworzone: 2023-11-15
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
1368 Utworzone: 2024-11-10