Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Wspieramy polski rząd
Gość |
#6532016-01-11 16:29Ponieważ w naszym kraju były wybory i to jest wystarczający mandat zaufania do wybranego Rządu i ten Rząd będzie nas prowadził.żaden inny kraj nie ma prawa do zabierania głosu a tym bardziej pouczania nas za 4 lata znów wybory.Sami o sobie będziemy stanowić i niech każdy Naród naprawia przede wszystkim swoje niedoskonałości.Z całą petycją się zgadzamy. |
Gość |
#6542016-01-11 16:33W pełni utożsamiam się z wyznawanymi zasadami i programem tych, którzy wygrali wybory. |
Gość |
#6552016-01-11 16:34Polsce potrzebne są zmiany, uważam, że ten rząd jest w stanie wyprowadzić Polskę z zapaści, w jakiej się znalazła, podnieść z kolan i spowodować, że stanie się równoprawnym, partnerskim państwem wśród krajów Europy. Czekam na państwo prawa, państwo sprawiedliwe i bezpieczne, ufam, że Rząd Beaty Szydło i Prezydent Andrzej Duda starają się te oczekiwania spełniać. Popieram ich działania. |
Gość |
#6572016-01-11 16:35Rządy PO, wcześniej KLD, UW i SLD sprowadziły Polaków do roli niewolników. Są źródłem powszechnej biedy i masowej emigracji. W Polsce od 1989r nie funkcjonują sądy, prokuratura. policja, RPO i inne instytucje. Urzędniczy bandyci bezkarnie niszczą życie obywateli. PO zbudowała niespotykaną siatkę podsłuchów. Media nieustannie kłamią. Mnóstwo niewyjaśnionych afer. Mataczenie śledztwa smoleńskiego i wiele, wiele innych. |
Gość |
#6582016-01-11 16:36To jest rząd, który odbuduje demokrację, która została sponiewierana przez PO. |
Gość |
#6592016-01-11 16:37Media to potężna siła a w Polsce jest sporo niepolskich. Ale damy radę |
Gość |
#6602016-01-11 16:37Długo czekałam na kogoś kto zrobi porządek w naszym kraju.Cieszę się z przeprowadzonych reform i całym sercem je popieram.Życzę aby Pani Premier i cały rząd nie ustawali we wprowadzaniu dobrych zmian.Myslę ,że zdecydowana większość je popiera.DAMY RADĘ |
Gość |
#6612016-01-11 16:40Wspieram polski rząd ponieważ nie chcę żyć w państwie podobnym do państw Europy Zachodniej, które wyzbyły się wyznawanych przez nas, Polaków od wieków wartości. Ten rząd poważnie myśli o Polsce i jej przyszłości. |
Gość |
#6622016-01-11 16:45Rząd trzeba wesprzeć ze wszystkich sił, gdyż tylko wtedy mamy szansę wyjść z bagna i sprawdzić jak żyje się w normalnym kraju. |
Gość |
#6632016-01-11 16:46Dlatego, że może nareszcie rząd zrobi porządek i ukruci bezprawie i złodziejstwo. |
Gość |
#6662016-01-11 16:49Obecnie rażą, frustrują, bezpardonowe, brutalne, totalnie ostre, zaciekłe, zajadłe, ataki na partie Kaczyńskiego przez media głównego nurtu i stronnictwa opozycyjne. Szczególnie przez PO i grupy interesu skupione wokół „Gazety Wyborczej”, TVN, telewizji publicznej, (czyli m.in. obcy kapitał, uwłaszczeni postkomuniści, itd..), wspomagane tzw. zagranicą, organami UE, czołowymi europejskimi politykami z Niemiec, oraz przez rząd RFN (dochodzi do tego jeszcze Rosja Putina). Dzięki małej noweli ustawy o mediach to się zaczyna zmieniać. Dlatego jestem całym sercem za PIS. Widać po tych ostatnich atakach zmierzających do zdezawuowania, zdyskredytowania,, oczernienia, PiS, że jeżeli istnieje w Polsce prawdziwa patriotyczna opcja polityczna to na pewno jest nią PiS a szerzej tzw. obóz patriotyczny. To jest wojna, nie słychać wystrzałów nie leje się krew, ale to jest agresja nie-militarna ale cel jest ten sam zwasalizować podporządkować, podbić. To namacalny, (dobitny, dosadny) dowód, że Niemcy i międzynarodowe korporacje traktują Polskę jak swój łup. zdobycz, kolonie. Agresja nasila się przybiera coraz bardziej brutalną formę! Należy zmobilizować obóz patriotyczny, wszelkie organizacje dla których nie obce jest dobro kraju do stawiania oporu niemieckiej agresji i niemieckim kolaborantom (lewactwo, PO, Nowoczesna, itd., środowisko GW, itd.) działających w naszym kraju. Jeżeli nie ma możliwości przeprowadzenia to drogą dyplomatyczną, wskazane jest m.in. „sponsorować” artykuły w zachodniej prasie nie tylko dementujące kłamstwo ale odpowiadające atakiem na tak. W grę wchodzi suwerenność wręcz niepodległość Polski, to nie czas na bierność! Bynajmniej ja zrobię wszystko co w mojej mocy, podejmę wszelkie możliwe działania aby wesprzeć obóz patriotyczny (w tym PiS), to jest bój o suwerenność Polski. O dobro, przyszłość RP i narodu. Obecna władza (PiS) musi mieć swój środek masowego przekazu, tak duży jak przykładowo TVN i „GW” aby była przeciwwaga, bo aktualnie rząd i większość parlamentarna pozbawiona jest dobitnego, znaczącego, w znacznym stopniu zauważalnego wsparcia medialnego. Widać po ostatnich wydarzeniach, że massmedia mainstreamowe są pewnie w stanie, w europejskim demokratycznych kraju, obalić rząd, dlatego PiS musi jak najszybciej zrobić porządek z publiczną telewizją (ma doskonały pomysł na to), nie rozumiem dlaczego się do tej pory ociągał się z tym. Do-póki telewizja publiczna była w rękach ludzi PO (i środowisk lewackich i neoliberalnych) było jak za czasów autorytarnej PRL. Było jak w totalitaryzmie, propaganda, nagonki, ale to ma wymiar paradoksu bo to jest skierowane w stronę legalnie wybranej demokratycznej władzy, chyba jeden z niewielu takich przypadków w historii transatlantyckiego świata, w świecie państw demokratycznych. U nadawców publicznych była nieformalna koalicja (światopoglądowo) lewacko-liberalna z nastawieniem poddańczym wobec RFN i korporacji międzynawowych stworzyła gniazdo agitatorów, indoktrynerów, propagandzistów (na czele z Lisem, który został hieną roku) można ich porównać do rosyjskich trolli niczym się od nich nie różnią, nawet przewyższają ich w zakłamaniu, obłudzie w szerzeniu destrukcji, w perfidii, podłości. |
Testowy |
#6672016-01-11 16:50Oby Polska jak najszybciej opuscila Unie Europejska. Nie bedzie niemiec plul nam w twarz |
Gość |
#6692016-01-11 16:51Jestem przekonana,że obecny rząd jest zdolny do naprawy Polski. |
Gość |
#6712016-01-11 16:52- zgadzam się z jej treścią i mam dość; łajania, poniżania i hańbienia Polski i Polaków przez EP niemieckich; Niemców; Belgów; Holendrów! |
Gość |
#6722016-01-11 16:52Podpisałam tę petycję bo zgadzam się z nią w 100 %. Ona jest wręcz za łagodna w stosunku do tego co rząd PO-PSL wyprawiał w Polsce. |
Gość |
#6732016-01-11 16:53Dlatego że wszystkie działania rządu idą w dobrym kierunku i dlatego że tak usilnie liberałowie chcą zniszczyć ten rząd by móc znów olewać społeczeństwo i Polskę i kraść. |
Gość |
#6742016-01-11 16:54Bo jest to Rząd, który wybrałam demokratycznie, jako obywatelka, jako członkini komisji wyborczych. Bo dbam o sprawiedliwość i staram się przestrzegać prawa, tam gdzie jest uczciwe i sprawiedliwe.Bo mam nadzieję na lepsze jutro dla ludzi młodych i bardzo młodych, ale także dla mnie, emerytki. Bo kocham moją Ojczyznę. |
|
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
81365 Utworzone: 2024-11-13
UBÓJ RYTUALNY: profanacja prawdy, człowieczeństwa i wolności obywateli - apel o ochronę wartości
1020 Utworzone: 2024-11-08
Petycja o zatrzymanie lub zmniejszenie skali inwestycji przy ulicy Postępu 2 na Służewcu
472 Utworzone: 2024-11-12
ZOSTAWCIE NASZ EKO-PARK! Nie dla wycinki pod ulicę "nowo-Gierdziejewskiego"!
1336 Utworzone: 2024-10-21
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
3904 Utworzone: 2024-09-23
Petycja do Ministra Nauki o uwzględnienie punktowanych konferencji naukowych we wszystkich dyscyplinach naukowych w Polsce
45 Utworzone: 2024-11-14
PETYCJA w sprawie wstrzymania procedowania ZPI i odstąpienia od projektów zabudowy terenu Górek Czechowskich w Lublinie
966 Utworzone: 2024-10-29
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
920 Utworzone: 2024-11-10
CHCEMY POWROTU GŁOSU PANA JAROSŁAWA JUSZKIEWICZA DO APLIKACJI GOOGLE MAPS
4255 Utworzone: 2024-10-24
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
183 Utworzone: 2024-11-09
Pan Robert Makłowicz nowym głosem Snafa!
6757 Utworzone: 2023-08-12
no to the death penalty
263 Utworzone: 2024-11-08
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
1443 Utworzone: 2024-11-02
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1251 Utworzone: 2024-11-08
Petycja w sprawie kontynuacji działalności Stacji Praga przy ul. Inżynierskiej 6
620 Utworzone: 2024-11-07
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
386 Utworzone: 2024-11-06
Poparcie dla przyjęcia polskiej strategii zwalczania antysemityzmu.
285 Utworzone: 2024-11-06
Petycja przeciwko zamiarowi likwidacji Olsztyńskiego Centrum Edukacji Nauczycieli
646 Utworzone: 2024-11-07
Apel o rewitalizację kompleksu Pomnika Czynu Powstańczego na Górze św. Anny
118 Utworzone: 2024-11-12
APEL O PRZEDŁUŻENIE KONTRAKTU NA STANOWSIKU KIEROWNIKA ODDZIAŁU CHORÓB PŁUC Z PODODDZIAŁEM ONKOLOGICZNYM W KSS IM. ŚW. JANA PAWŁA II DLA PANI DR N. MED. ANNY PROKOP-STASZECKIEJ
609 Utworzone: 2024-10-28