Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Wspieramy polski rząd
Gość |
#8282016-01-11 21:46Ponieważ na nowym rządzie i nas - Obywatelach spoczywa ogromna odpowiedzialność za naprawę państwa zniszczonego nieudolnością poprzedniej władzy. Nowemu rządowi powinniśmy pomagać i w każdy możliwy ( jak choćby ten) sposób wspierać, bo zwycięstwo prawicy to owoc olbrzymiego wysiłku zjednoczenia Polaków, którzy mimo potężnej medialnej manipulacji nie dali i nigdy nie powinni już się dać zwieść. To od wielu lat oczekiwane obywatelskie zjednoczenie, zainspirowane przez religijne media sprzed kilku laty przy wsparciu fantastycznych, prawicowych publicystów – jak choćby bracia Karnowscy. red Pawlicki i wielu innych. . Pragnę pomagać i wspieram nową władzę, aby odbudowała naszą narodową tożsamość i suwerenność. |
Gość |
#8302016-01-11 21:49Należy poprzeć rząd, któremu zależy na Polsce i sprzeciwić się ohydnej nagonce na nas. |
ewa es zet |
#831 Wspieramy polski rząd2016-01-11 21:51Jestem zaniepokojona wypowiedziami polskich i niemieckich polityków w odniesieniu do Polski i polskiego rządu Prawa i Sprawiedliwości. W zeszłym roku większością głosów naród polski wybrał na Prezydenta Polski Andrzeja Dudę oraz partię Jarosława Kaczyńskiego Prawo i Sprawiedliwość do polskiego parlamentu. Tym samym naród polski podziękował aferzystom Bronisławowi Komorowskiemu i Platformie Obywateskiej za dotychczasowe, skorumpowane rządy. Prezydent RP Andrzej Duda i Rząd Polski z premierem Beatą Szydło w imieniu narodu wprawadzają zmiany ustawowe, które są konieczne aby wszystkim Polakom żyło się lepiej. W okresie ośmioletnich rządów Platformy Obywatelskiej n(PO) naród polski został przez rządzących podzielony na uprzywilejowanych obywateli i wyrzuconych na margines społeczny. Za rządów PO demokracja w Polsce była farsą, zupełnie nie było pluralizmu, grupy społeczne i osoby o innych poglądach niż PO były szykanowane w mediach i nie dopuszczane do głosu. Wymiar sprawiedliwości funkcjonował jak w systemach totalitarnych, media i policja robiły nagonkę na obywatelskie komitety wyborcze. Zdarzały się przypadki, że policja wchodziła do biur komitetów wyborczych i rekwirowała dokumentację komitetu: listy z podpisami, wykazy członków organizacji, oświadczenia kandydatów na radnych czy posłów (sama tego doświadczyłam w 2010 r w w czasie wyborów samorządowych do rady miasta i sejmiku województwa opolskiego. To za czasów PO demokracja była zagrożona, na manifestacjach ingerowała policja, pałując manifestujących. Obecnie demokracja w Polsce ma się dobrze, a PO nie mogąc pogodzić się z przegraną atakuje Rząd PiS, formułując oskarżenia, że demokracja jest zagrożona. Byłam prezesem organizacji pozarządowej, którą Platforma Obywatelska zniszczyła, mnie represjonowano. Mam na to dowody. Europejscy politycy nie wiedzą jakie były rządy PO i jak bardzo społeczeństwo miało dość korupcji i układów różnych grup interesów. Polacy będą bronić demokratycznie wybranego Rządu Prawa i Sprawiedliwości i Prezydenta RP Andrzeja Dudę. |
Gość |
#8332016-01-11 21:59Są granice godności i suwerenności to nasz obowiązek jako członka wspólnoty. |
Gość |
#8342016-01-11 21:59Jestem patriotką i marzyłam aby uczciwi ludzie rządzili Polską i wara innym od naszego kraju. |
Edward |
#8352016-01-11 22:01Wierzę w Prawo i Sprawiedliwość. Jestem nie tyle krytycznie nastawiony do PO, jestem zdecydowanym wrogiem tej partii, handlującej dobrem narodowym i nie zwracającej uwagi ani na społeczeństwo, ani na polski interes narodowy. Dość agenciaków niemieckich i propagatorów lewactwa w administracji i władzach kierowniczych państwa! |
Gość |
#8362016-01-11 22:03Lewackie rządy w Polsce od czasów II WŚ nigdy nie miały legitymacji wyborczej. Rząd utworzony przez PiS jest pierwszym rządem posiadającym pełną legitymację wyborczą polskiego narodu, noszącym pewne cechy narodowe. Dlatego dzięki rządowi PiS mamy dzisiaj jedyną szansę na restytucję państwa polskiego. |
Gość |
#8372016-01-11 22:03Podpisalam petycje poniewaz rzad prowadzony przez PO doprowadzil nasz kraj do biedy a mozna tu wymieniac duzo mam nadzieje ze PIS to zmieni i beda mogli polacy normalnie zyc i funkcjonowac tak jak to powinno byc!!!! |
Gość |
#8382016-01-11 22:0543 lata przepracowałem jako marynarz.Polska jest jednym z najpieknieszych panstw na swiecie,Wkrótce może być państwem dobrobytu i w to wierzę |
Gość |
#8392016-01-11 22:05Skala atakow na polski, demokratycznie wybrany rzad jest przerazajaca. Zbyt wiele obcych polskiej racji stanu interesow zostalo zagrozonych...neoTargowica probuje obalic ten rzad. |
Hasyo |
#840 Stop atakom na Polske!2016-01-11 22:06Skala atakow na polski, demokratycznie wybrany rzad jest przerazajaca. Zbyt wiele obcych polskiej racji stanu interesow zostalo zagrozonych...neoTargowica probuje obalic ten rzad. |
Gość |
#8412016-01-11 22:09Petycję podpisałam z tego powodu, że partia PiS zawsze mi była bliska, chociaż nie należałam do niej jak i do każdej innej. Jest to jedna z nielicznych partii, która chce poprawy bytu przecietnego Polaka. Nie bez znaczenia jest tez, że ważne są dla PiS sprawy historii, kultury, tradycji, polskości jedntm słowem tożsamości narodowej Polaków. Popieram z ałego serca. Musi sie udać, bo jak nie teraz to kiedy. |
Gość |
#8442016-01-11 22:14Nareszcie inicjatywa na temat wolnych mediów i debaty w Europie czego nie było za rządów PO-PSL |
Gość |
#8462016-01-11 22:17Ponieważ nie chcę by znowu doprowadzono do 100 letniej niewoli - zaborów |
Gość |
#8472016-01-11 22:18 W pełni zgadzam sie z treścią w niej zawartą i popieram nasz polski rząd. |
Gość |
#8482016-01-11 22:18Ponieważ popieram Pana Prezydenta Andrzeja Dudę oraz Premiera Rządu R.P Pani Beaty Szydło wykonujących zmiany narodowe w Polsce |
MEGA |
#849 pOPIERAM RZĄD bEATY sZYDŁO2016-01-11 22:23Popieram rzą Beaty Szydło gdyż spełnia on moje oczekiwania jest zatroskany o społeczeństwo i kraj. Pragnie jego siły, dobrobytu, dba o najsłabszych, Jest to rząd nie uwikłany , jak poprzedni w róznego rodzaju afery ,nie okrada społeczeństwa nie kradnie i dąży do tego, aby Polska była Polską, a mieszkańcy tego kraju, aby byli bezpieczni i szczęśliwi. D E M O R A C J A NIE JEST z a g r o ż o n a |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
81406 Utworzone: 2024-11-13
UBÓJ RYTUALNY: profanacja prawdy, człowieczeństwa i wolności obywateli - apel o ochronę wartości
1022 Utworzone: 2024-11-08
Petycja o zatrzymanie lub zmniejszenie skali inwestycji przy ulicy Postępu 2 na Służewcu
472 Utworzone: 2024-11-12
ZOSTAWCIE NASZ EKO-PARK! Nie dla wycinki pod ulicę "nowo-Gierdziejewskiego"!
1336 Utworzone: 2024-10-21
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
3904 Utworzone: 2024-09-23
Petycja do Ministra Nauki o uwzględnienie punktowanych konferencji naukowych we wszystkich dyscyplinach naukowych w Polsce
45 Utworzone: 2024-11-14
PETYCJA w sprawie wstrzymania procedowania ZPI i odstąpienia od projektów zabudowy terenu Górek Czechowskich w Lublinie
967 Utworzone: 2024-10-29
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
920 Utworzone: 2024-11-10
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
184 Utworzone: 2024-11-09
CHCEMY POWROTU GŁOSU PANA JAROSŁAWA JUSZKIEWICZA DO APLIKACJI GOOGLE MAPS
4255 Utworzone: 2024-10-24
Pan Robert Makłowicz nowym głosem Snafa!
6757 Utworzone: 2023-08-12
no to the death penalty
263 Utworzone: 2024-11-08
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
1443 Utworzone: 2024-11-02
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1251 Utworzone: 2024-11-08
Petycja w sprawie kontynuacji działalności Stacji Praga przy ul. Inżynierskiej 6
620 Utworzone: 2024-11-07
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
386 Utworzone: 2024-11-06
Poparcie dla przyjęcia polskiej strategii zwalczania antysemityzmu.
285 Utworzone: 2024-11-06
Petycja przeciwko zamiarowi likwidacji Olsztyńskiego Centrum Edukacji Nauczycieli
646 Utworzone: 2024-11-07
Apel o rewitalizację kompleksu Pomnika Czynu Powstańczego na Górze św. Anny
118 Utworzone: 2024-11-12
APEL O PRZEDŁUŻENIE KONTRAKTU NA STANOWSIKU KIEROWNIKA ODDZIAŁU CHORÓB PŁUC Z PODODDZIAŁEM ONKOLOGICZNYM W KSS IM. ŚW. JANA PAWŁA II DLA PANI DR N. MED. ANNY PROKOP-STASZECKIEJ
609 Utworzone: 2024-10-28