PETYCJA DO PREZYDENTA RP PANA ANDRZEJA DUDY O PRAWA DLA OSÓB LGBT
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji PETYCJA DO PREZYDENTA RP PANA ANDRZEJA DUDY O PRAWA DLA OSÓB LGBT
Gość |
#32016-02-18 16:11Podpisałem te petycję ponieważ tylko świadomość wśród młodych, iż są społecznie akceptowani oraz ich związki może pozwolic na tworzenie trwałych relacji. Brak akceptacji do homoseksualnych związków zniechęca do tego i sprawia, że większość żyje chwila co prowadzi do samodestrukcji. |
Gość |
#42016-02-19 09:33Dla tego ze sama naleze do LGBT I chce zyc normalnie jak kazdy inny Polak |
Gość |
#52016-02-19 13:27Ponieważ chce żyć w kraju, gdzie i prawa osób homo są respektowane i szanowane, tak jak w większości cywilizowanych i dużych znaczacych panstw na świecie. |
Gość |
#62016-02-19 15:05Podpisalam petycję ponieważ nie powinno być takiej dyskryminacji. Ludzie rodzą się z taką lub inną orientacja wierzą w taką bądź inną religię, są biało lub czarno skorzy co nie powinno nikogo obchodzić. Ludzie są różni każdy jest inny ale to właśnie my jesteśmy społeczeństwem to my glosujemy, my żyjemy tu i chcemy żyć jak równy z równym. Każdy człowiek powinien mieć te same prawa a nie wiecznie o nie walczyć. Jestem sojusznicza osób LGBT! |
Gość |
#72016-02-19 17:42Podpisuje!!! Ponieważ 11lat żyje w związku i nie mam żadnych praw!! |
Gość |
#92016-02-19 18:48Sam jestem z grona LGBT, dlatego marzyłoby mi się życie na równi z każdym innym mieszkańcem Polski. Kocham nasz kraj i nie chcę z niego wyjeżdżać, lecz jak tutaj zostać, gdy rząd mnie nie akceptuje jako pełnoprawnego obywatela? |
ka |
#102016-02-19 20:01podpisana ale czy uzna |
Gość |
#112016-02-19 20:11Jestem gejem i chciałbym normalnie żyć w Polsce ze swoim partnerem, a nie myśleć o wyprowadzce za granicę. |
Gość |
#152016-02-19 23:04Dla mnie uważam że homoseksualny jest normalne nie są choroba, ja nic nie mam przeciwko, czy mógł w Polsce prawa dla osób LGBT... Mam wiele znajomy są naprawdę wspaniali ludzie niż hetero, mam naprawdę bardzo mało znajomy heteroseksualny są zacofani niestety, mam taką nadzieje przyjmą w Polsce związku jednopłciowe :) |
Gość |
#16 :C2016-02-19 23:07Homoseksulany nie są choroba, naprawdę ludzie są wspaniali i mają świetnie uczucie niż heteroseksulany. Heteroseksulany są naprawdę zacofany średniowiecza niestety, coraz więkscoć rozwija się ludzi homoseksulany i mają dość ukrywanie. W Polsce chcemy zeby woloność i naturalność, zobacz coraz rozwija granicy popiera związku homoseksulany i widać są szczęsliwi, a my co nic cisza...... |
Patryk Popławski |
#182016-02-20 01:25Oczywiście, że homoseksualiści nie są pedofilami, ale wyjaśnienie w 5 punkcie jest bzdurą. Nie przeprowadzono żadnych badań, które pokazują, ile procent pedofilów to homoseksualiści, a ile procent do heteroseksualiści. Nie można walczyć z fałszywymi statystykami za pomocą fałszywych statystyk i podawać niepopartych żadnymi badaniami danych, że 97% pedofilów to hetero. Nikt tego nigdy rzetelnie nie zbadał i zapewne nie zbada, bo to mieszanie dwóch różnych zjawisk. Pedofila to pedofila, a homoseksualizm to homoseksualizm. To samo w punkcie 6 - nie ma takich dowodów naukowych, są tylko hipotezy. Podłoże homoseksualizmu wciąż nie jest do końca jasne. Nikt nie potraktuje poważnie petycji, w której są błędy merytoryczne.
Punkt 1 - beznadziejny argument. Transpłciowość jest obserwowana tylko wśród ludzi, nie ma zwierząt transpłciowych... Homoseksualizm nie jest naturalny dlatego, że występuje wśród innych zwierząt i kultur. Choroby psychiczne też występują wśród innych kultur. Homoseksualizm jest naturalny, bo natura nie może stworzyć czegoś nienaturalnego, tj. nie może postępować wbrew sobie. |
Gość |
#202016-02-20 14:24Mniejszość LGBT zasługuje na to by być traktowani na równi. W końcu też są obywatelami państwa polskiego. |
Gość |
#222016-02-20 21:38Ponieważ nie nawidze dyskryminacji, po prostu :) jestem całym sercem za wami ! |
Gość |
#242016-02-20 22:34Nie jestem z grupy LGBT ale podpisalam, poniewaz to naturalne aby wszyscy ludzie mieli takie same prawa. Trzymam kciuki i powodzenia, wierze ze kiedys ta sytuacja sie zmieni. |
Gość |
#252016-02-20 23:17Ponieważ jestem w stałym związku ,od 25 lat i dawno powinne być Małźeństa itp , . am |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Komitet Obrony Gietrzwałdu
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja o zakaz strzelania fajerwerkami
1712 Utworzone: 2024-12-28
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
3803 Utworzone: 2024-05-16
NIE dla końca vapowania w Polsce
1654 Utworzone: 2024-12-12
Chrońmy zielone płuca Zakopanego - petycja o ochronę Bachledzkiego Wierchu
448 Utworzone: 2024-12-29
Zwrot pieniedzy za sylwestra Vyba
93 Utworzone: 2024-12-31
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
17849 Utworzone: 2023-10-23
PKP - powrót pociągów dalekobieżnych na stację „Mława”
924 Utworzone: 2024-12-17
Filharmonia Częstochowska dla Społecznej Szkoły Baletowej
169 Utworzone: 2024-12-20
Apel o zakaz produkcji i sprzedaży fajerwerków
5861 Utworzone: 2016-12-30
PETYCJA w sprawie wstrzymania procedowania ZPI i odstąpienia od projektów zabudowy terenu Górek Czechowskich w Lublinie
1317 Utworzone: 2024-10-29
Petycja w interesie publicznym mająca na celu podjęcie przeciwdziałań w przypadku tworzenia na terenie województwa Centrów Integracji Cudzoziemców, oraz ośrodków dla imigrantów
615 Utworzone: 2024-12-24
Równy dostęp do leczenia niepłodności i zabezpieczania płodności dla wszystkich kobiet!
95 Utworzone: 2024-12-17
Sprzeciw wobec planowanej drogi rowerowej - "ekostrady" - wdłuż al. Armii Krajowej w Gdańsku
549 Utworzone: 2024-10-05
Petycja o upamiętnienie 80. rocznicy powołania szkolnictwa podstawowego w Krajence
11 Utworzone: 2025-01-02
Petycja w sprawie wycofania się Urzędu Marszałkowskiego Województwa Małopolskiego z zapowiedzi likwidacji linii A10 Olkusz - Krzeszowice od 1 stycznia 2025 roku.
465 Utworzone: 2024-12-28
Petycja o wliczanie oceny z religii/etyki do średniej ocen oraz utrzymanie dotychczasowego wymiaru godzin z tych przedmiotów.
23250 Utworzone: 2024-02-02
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
5518 Utworzone: 2024-09-23
Chrońmy prawo do wyboru medycyny naturalnej w profilaktyce naszego zdrowia!
147 Utworzone: 2024-12-08
Petycja w sprawie montażu świateł na skrzyżowaniu ulic Bohaterów, Czołowej i Messal
5 Utworzone: 2025-01-02
Ocalmy księgarnię Tarabuk
1815 Utworzone: 2024-11-28