Wykopac_Bakero
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Wykopac_Bakero
Gość |
#1012011-11-26 09:41Petycja bardzo na czasie mimo że do rozegrania zostały jeszcze ostatnie zimowe 3 mecze. Podpisuję, ją głównie za nieprzemyślane eksperymenty ze składem drużyny. Za nieustanne niewystawianie Vojo Ubiparipa do składu, który wcale nie jest złym napastnikiem. Drużynie brakuje mądrości w grze, mozolne budowanie ataku pozycyjnego zamiast szybkich kont. No i puste trybuny - to najlepszy komentarz do całej sytuacji. Recepta na przysłość - poszukać dobrego trenera, pozyskać szybkiego prawoskrzydłowego i obniżyć ceny biletów. |
Gość |
#1022011-11-26 10:50Proszę działaczy Poznańskiego Lecha , by bardzo dobrze zastanowili się nad decyzją zwolnienia p.Bakero. Przez jego brak wyobrazni na gre Lecha ,ta drużyna traci. Mieli walczyc o mistrza a drugi raz z rzędu nie wejdzie do pucharow . ŻAŁOSNE !
Tylko LECH! |
Gość |
#1032011-11-26 10:56 Szkoda pisać myslalem ze jak Bakiero przychodzi z barcy to bedzie cos pieknego pilka bedzie sie pieknie toczyc a tu masz remisujemy z podbeskidziem i nie idziemy na wyzyny tylko ciagle cienko gramy i nie wygrywamy i nie ma co na mistrza liczyc tylko na sprzedaz zawodnikow gratuluje!!!!! |
Gość |
#1042011-11-26 10:56Szkoda, że tak póżno. Ja białą chusteczkę noszę zesobą na mecze od dawna. |
Gość |
#1052011-11-26 11:01co to za trener który nawet nie umie mowic po Polsku bo mu sie niechce.a o wynikach i zmianach w skaldzie juz nie wspomnę |
Gość |
#1062011-11-26 11:15W dzisiejszym swiecie rzadzi pieniadz, mamy wiec do wyboru: lokalny klub z tradycjami szanujacy kibicow i respektujacy ich zdanie, albo pieniadze i prezesa traktujacego klub jak inwestycje. Niestety poszlismy ta druga droga i mamy trenera JMB, ktory jaim nie bylby trenerem, jest czlowiekcym bardzo szerokie kontakty w europejskiej pilce i za to rezes bedzie go trzymal. Trzeba sie zastanowic czy warto miec pieniadze kosztem takiego zarzadu. A nie debatowac nad umiejetnosiami trenera. |
Gość |
#107 Bakero2011-11-26 11:16He he Bakero dobrze rozgryzł polską piłkę, wie że u nas trener leci po kilku meczach, więc zażądał 2 lata czasu na Lecha i ma ciepłą posadkę - to po raz a po dwa Zarząd sam sobie winny, wysprzedał najlepszych zawodników nie kupił nikogo, nie można opierać się na jednym zawodniku że będzie bramki strzelał, słaby skład brak pomysłu woda uderzyła do głow jak media na gwiazdy ich sterowały i jest jak jest.... Wczoraj Wisła fartem wygrała i świetny przykład polskich sprawozdawców, strzelił sobie karnego (dla zawodowca nie stzrelić to wstyd) i już kmentarz powrócił w wielkim stylu, przepraszam bardzo ale taki komentarz to by mógł być jakby walnoł ze 3 bramy po super akcjach a nie przyfarcił z karnego ! Nasze media kreując po 1 meczu jużsuper artykuły też są winne że zawodnikom w gowach sie miesza i nie zależy na grze, bo i tak biorą cieżki szmal. Uciąc płace do 2 tys + premie za efekty w meczu otworzyć treningi dla amatorów i szukac walczenych ambitnych nowych ... |
Gość |
#1082011-11-26 11:38Jestem kibicem Podbeskidzia , szanuję też Lecha, ale to jak grał w Bielsku 5 dni temu, to złe ustawienie przez trenera. Taki zespół przyjeżdża do Bielska i rządzi. Bakero w Hiszpani chodziłby do urzędu pracy stemplować a w Polsce przyssał sie do kasy. słaby trener... |
Accepted |
#1092011-11-26 11:49Rozumiem, te nerwy, ale nawet jakby Lech wymienił cały skład, a w Poznaniu grał by Messi, a trenerem był Guardiola a nie Bakero, to na tym kartoflisku jakie jest w Poznaniu żadnego diamencika technicznego się nie znajdzie, a efekt byłby ten sam;) Forme kształtuje się u siebie, na swoich obiektach, swoim boisku, samo przygotowanie zagraniczne - to tylko fundamenty, na których tą formę budować można, ale jak nie ma dobrej gleby to NIC NIE UROŚNIE. Bakero to inwestycja w przyszłość, a jeszcze nikt na świecie nie poukładał zespołu w rok... Mistrzem może być Lech, choć widzę że kibice marzą o etacie w zarządzie Lecha i o kibicowaniu zapominają. Smutne... Nie znoszę obłudy, dziś krzyczycie wywalić Bakero, a gdzie byliście jak Lech miał kłopoty, gdzie? Kto chłopaków wspierał? Mnie nie martwi to, co się stało z Lechem, tylko gdzie się podziali jego kibice? Ilu was przyjdzie na mecz waszej "ulubionej" drużyny. Kto jest z Lechem na dobre i złe? Kto pomoże wygrać z Widzewem, kto zaśpiewa You are not alone jak przegrają? Wiara Lecha? hmmm, nie widzę wiary, tylko setki kandydatów na prezesa zarządu Klubu. |
Gość |
#1112011-11-26 12:00ten człowiek dopiero w lechu, uczy się trenerki. Jest pozbawiony zmysłu nowoczesnej piłki. Nie rozumie, że zawodnicy lewonożni powinni grać na lewej stronie i odwrotnie. Dzisiejsza piłka opiera się na grze skrzydłami, a my oddajemy np. Kiełba. "powodzenia" |
Gość |
#1122011-11-26 12:04Oczywiście zdaję sobie sprawę, że sam Bakero jest tutaj najmniej winny. Nie przypada mi do gustu cała polityka klubu pod prezesem Rutkowskim. |
Wiara Lecha |
#113 Nie Bakero out...2011-11-26 12:07tylko ta petycja out, a najlepiej wszyscy podpisani out z naszego stadionu. |
Gość |
#1142011-11-26 12:16Wyje.... Bakero.... przez niego nie chodze na mecze i nie tylko ja. Pozdrawiam |
Gość |
#115 Re:2011-11-26 13:05no chyba ty. |
Gość |
#116 Re: Nie Bakero out...2011-11-26 13:20#113: Wiara Lecha - Nie Bakero out... Przepraszam bardzo ,ale ile osób za bakero chodzi na mecze??? cisza a ile chodziło przed bakero 2 razy wiecej więc odpowiedz prosta wykopac bakero djuka na trenera ma respekt w klubie więc wrazie czego ryknie na kolegów rzeby grali |
Szaja |
#117 JMB/ Gimnazjum2011-11-26 13:24Wypad z nim!!! Ja mam jeszcze prośbe do kibiców, ponieważ moje gimnazjum nr 24 ma być przeniesione a nikt tego nie chce. Mam ogromną prosbe podpisujcie się pod naszą petycją. Może was znajomy ją ma. Ja postaram sie wklepać na mój profil na fb żebyście mogli zbierać |
Gość |
#1182011-11-26 13:29Mam nadzieję że ZarządNaszego Ukochanego Klubu potraktuję to poważnie w przeciwnym razie jedynym wyjściem będzie nie tylko brak dopingu ale po prostu nie przychodzenie na stadion. |
Gość |
#1192011-11-26 14:05W poprzednim sezonie byłem przeciwny JMB, kiedy został latem w Lechu...obawiałem się, początek sezonu był znakomity i uderzyłem się w pierś oraz przyznałem, że warto było postawić na dłuższą współpracę z Bakero. Niestety ostatnich 6 lub 7 meczów przelało czarę goryczy w mojej głowie...nie mogłem uwierzyć, że mój ukochany klub gra tak beznadziejną piłkę !! Podczas meczu w Bielsku-Białej po raz pierwszy w życiu z nerwów wyłączyłem telewizor, aby nie patrzeć na tę ŻENADĘ... Kolejorz przyzwyczaił nas do szybkiego grania i ładnej piłki, a także zdobywania bramek (przynajmniej przez ostatnie kilka lat), a wcześniej zawsze była walka i zaangażowanie...czego teraz zwyczajnie brakuje... Chcę widzieć, że ta drużyna się stara, że każdy z zawodników biega na maxa od 1 do 94 minuty ! Chcę widzieć wolę walki i zdobywania punktów...gdybyśmy stracili tyle punktów ile ostatnio, ale każdy z nas by widział, że Lech walczył, że gryzł trawę, że za wszelką cenę chcieli wyrwać punkty...jakże inaczej, my KIBICE, podeszlibyśmy do obecnej sytuacji. Niestety tego nie ma...a MY TEGO WŁAŚNIE CHCEMY !!! pozdrawiam wszystkich prawdziwych Kibiców Wielkiego LECHA ! |
Gość |
#1202011-11-26 14:56natychmiast należy wyrzucić z lecha poznan jose maria bakero poniewaz niszczy nasz ukochany klub i powolac na stanowisko duzo lepszego trenera |
Gość |
#1212011-11-26 15:09Jak na postępowanie tego Pana petycja jest napisana w sposób bardzo delikatny. |
Gość |
#1232011-11-26 15:40Każdy trener zasługuje na szanse i ma swój czas na to ale jeśli nie widać w tym logiki i nie ma postępów to trzeba dokonać zmian.Nie rozumiem jak ludzie zarządzający klubem mogą lub nie chcą tego widzieć.Nauke podań krótkich może przez sezon instruktor prowadzić za 2000 zl a trener UEFA PRO .Wszyscy boja się o przyszłość o brak Lecha w europejskich pucharach co za tym idzie finanse.Dla właścicieli powinno być to zrozumiałe ze żeby zarobić trzeba zainwestować w trenera również bez tego ani rusz a my tkwimy w czymś nieudolnym tylko do czego nas to doprowadzi ... |
Gość |
#1252011-11-26 17:48Ja osobiscie mam dosc tego pokretnego kopernika jego niespodzianek, szachowanie skladem i dosc kur..wa remisow i przegranych.Bakero won od kolejorza!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
47538 Utworzone: 2024-04-25
Petycja o zakaz strzelania fajerwerkami
440 Utworzone: 2024-12-28
Ocalmy księgarnię Tarabuk
1806 Utworzone: 2024-11-28
Chrońmy zielone płuca Zakopanego - petycja o ochronę Bachledzkiego Wierchu
151 Utworzone: 2024-12-29
Petycja w sprawie wycofania się Urzędu Marszałkowskiego Województwa Małopolskiego z zapowiedzi likwidacji linii A10 Olkusz - Krzeszowice od 1 stycznia 2025 roku.
402 Utworzone: 2024-12-28
PKP - powrót pociągów dalekobieżnych na stację „Mława”
828 Utworzone: 2024-12-17
Czas na etyczne galerie - OCHNIK nie ma tu miejsca!
926 Utworzone: 2024-11-22
NIE dla końca vapowania w Polsce
1560 Utworzone: 2024-12-12
Petycja w interesie publicznym mająca na celu podjęcie przeciwdziałań w przypadku tworzenia na terenie województwa Centrów Integracji Cudzoziemców, oraz ośrodków dla imigrantów
569 Utworzone: 2024-12-24
Otwarty List do Generała Rajmunda Andrzejczaka aby kandydował na prezydenta Polski
678 Utworzone: 2024-11-09
Filharmonia Częstochowska dla Społecznej Szkoły Baletowej
145 Utworzone: 2024-12-20
Sprzeciw dotyczący zmian w Kodeksie karnym, Kodeksie wykroczeń i Prawie o ruchu drogowym
16 Utworzone: 2024-12-30
PETYCJA W SPRAWIE POŁOŻENIA BETONOWYCH PŁYT - UL. LIMBOWA, AZALIOWA I MAGNOLIOWA W RABOWICACH
32 Utworzone: 2024-12-28
Ocalmy Pracownię Braci Łopieńskich, najstarszą warszawską firmę
677 Utworzone: 2024-09-09
Powrót zorganizowanego dopingu na domowych meczach reprezentacji Polski
2989 Utworzone: 2024-03-01
List Otwarty do Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego - Stop Alienacji Rodzicielskiej - Apel o równowagę stanowisk.
1017 Utworzone: 2024-11-27
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
5472 Utworzone: 2024-09-23
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
17802 Utworzone: 2023-10-23
TAK dla przywrócenia linii kolejowej Tarnowskie Góry - Zawadzkie - Opole
1612 Utworzone: 2019-11-23
Aktualizacje dla The Pride of Taern
10 Utworzone: 2024-12-28