PETYCJA DO PREZYDENTA I RADY MIASTA ST. WARSZAWY z żądaniem obniżenia drastycznych podwyżek cen na wywóz śmieci i sposobu naliczania opłat, które mają wejść w życie od marca 2020 r.

PETYCJA DO PREZYDENTA I RADY MIASTA ST. WARSZAWY z żądaniem obniżenia drastycznych podwyżek cen na wywóz śmieci i sposobu naliczania opłat, które mają wejść w życie od marca 2020 r. / Ogłoszenia / petycja złożona do Prezydenta i RM St. Warszawy, najbliższe posiedzenie Rady Warszawy w dn. 27.02.2020 r. / Komentarze

Sławek

#26 Re: tez mieszkam na osiedlu "Sluzew nad Dolinka", tez mieszkam sama i tez metry kw. jezdza windą

2020-03-03 17:59

#25: irena - tez mieszkam na osiedlu "Sluzew nad Dolinka", tez mieszkam sama i tez metry kw. jezdza windą 

pytałem mnóstwo osób i jesteśmy jedynym osiadlem, które jest tak bez sensu rozliczane. mój brat mieszka na gocławiu, też na parterze, który w zasadzie jest sutereną, bo nie musi wjeżdzać nawet jednej kondygnacji do góry. i płaci wciąż za osobę! w spółdzielni "SND" ciągle słyszę tłumaczenie, że była to również decyzja miasta, która jakimś cudem objęła tylko jedno osiedle!!! tam - gdzie prezes i jego świta jest wiecznie nienakarmiona!!! :(

A.

#27 Grupa FB Przeciwko sposobowi naliczania opłat za wywóz śmieci w Warszawie.

2020-03-03 22:40

Mania

#28 Opłata za śmieci

2020-03-06 19:33

Na pewno nie zagłosuję na Trzaskowskiego! Skandal! 

tomek z wawy

#29 wybory samorządowe

2020-03-10 05:44

Biorąc pod uwage arogancję ,brak szacunku i draństwo Trzaskowskiego pamiętajcie o jego postępkach przy najblizszych wyborach samorządowych . 

Ania

#30 Re: Opłata za śmieci

2020-03-11 08:02

#28: Mania - Opłata za śmieci 

Też zawiodłam się.Nie wdając się w spory polityczne...a jednak radni PO zagłosowali za tą uchwałą.

Zbulwersowany brakiem rozsądku

#31 Re: Po stokroć popieram, gdzie tu zdrowy rozsądek ??? czy jedna osoba równa się pięciu osobom ????

2020-04-15 17:30

#16: alipra -  

Re: Po stokroć popieram, gdzie tu zdrowy rozsądek ??? czy jedna osoba równa się pięciu osobom ???? Jeżeli chodzi o produkcję śmieci ??? !!!!!

Płatne ogłoszenie

petycja zostanie rozreklamowana wśród 3000 os.

Dowiedz się więcej...