Petycja w sprawie zaniechania przebudowy ul. Paderewskiego w Krośnie i związanej z tym wycinki drzew.

Petycja w sprawie zaniechania przebudowy ul. Paderewskiego w Krośnie i związanej z tym wycinki drzew. / Ogłoszenia / Przetarg unieważniony / Komentarze

Gość

2022-04-15 08:07

Super! Ale tak jak Pan pisze - trzeba być czujnym i w pełnej gotowości. Pozdrawiam serdecznie!

Ten wpis został usunięty przez autora (Pokaż szczegóły)

2022-04-17 09:55

Gość

2022-04-17 10:04

Witam Pana. Ja bardzo się cieszę że mam nadzieję rozbudowa ul Paderewskiego nie dojdzie do skutku. A jestem bardzo za tym ponieważ mieszkam przy ulicy Paderewskiego i co za tym idzie rozbudowa ulicy porzerzenie chodników i ścinka drzew oprócz tego jest też zwiazana z wycina 2,5 metrowego żywopłotu na długości 30 metrów oraz zabraniem około 1 szerokości działki na posiadłości która już ponad 10 lta temu zostało zajęta pod budowę i modernizację tej ulicy. Cieszymy się że ktoś podjal się tego tematu. My jako mieszkańcy jesteśmy przeciwni tej inwestycji która dla nas jako poszkodowanych jest bardzo bolesna .Mimo naszych odwołań, pism do Pana Przydenta i tak ta inwestycja dotarla do tego momentu. Po publikacji artykułu i po wielu sprzeciwach miejmy nadzieję że inwestycja będzie zrealizowana tylko na modernizacji mostu na Lubatowce a reszta pozostanie bez zmian. Drzewa, i prywatne żywoploty pozostaną bez zmian. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.

Gość

#4 Re:

2022-04-17 10:14

#3: -  

Mieszkańcy chcą mieć swoje zielone ogrodzenia i widok na te drzewa a nie na scieżkę i chodniki pod oknami swoich domów.!!!!