Dragon Ball w telewizji

Goku ssj5

/ #2636

2014-01-18 13:06

To wszystko zależy od kilku czyników . Do pioruna nie używam dwóch nicków !!!!!! Masz sam tyle lat co ja a zachowujesz sie jak bys postradał wszystkie rozumy . Zatrzymaj swe chore rady dla siebie . Co ty jasnowidzem jesteś że uwazasz że uzywam dwóch nicków ?? Jesli tak to zachowaj swe mądrosci dla siebie zamiast je innym przekazywać . Dragon ball ewolucja to nawieksze nie porozumienie jakie mogło być a w dodatku totalna głupota  obejrzałem db ewolucje myśląc ze bedzie fajne ale to tylko wielkie gówno . Jesteś pseudo fanem !!!!!!! . A ty jesteś fanatykiem koscielnym który robi pranie muzgu  !!!!!!!!!!!! Świetny dowcip napisałes ze koszt filmu db ewolucja kosztował wiecej niz całe me życie  . To czy mam znajomych to nie twoja sprawa wiedz jednak że zajmujac sie codziennymi sprawami jest zacofaniem . Natomiast siedzenie przy necie to przyszłość !!!!!! . Jestem przedstawicielem fanów db który prubuje zapobiec by nie było to forum dyskusyjne i nie znosze jesli ktoś oczernia db . Mój tata miał racje jesteś debilem i tu sie z mym ojcem zgadzam . To co uwazasz zachowaj dla siebie . Zamiast udzielać swe głupawe mądrosci w tych komentarzach  które uwazasz za forum . Moja mama tez sie z tym zgadza ze jestes debilem . Tv emituje kompletne bzdury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moi znajomi z netu uznali cie za idiote . Nie wiem kto ci tych głupot nagadał ale widać że byli to kretyni którzy mieli pustke w głowie . Nie mam żadnego okresu debilu  .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A za kogo ty sie uwazasz że udzielasz swe rady ?????

db ewolucja to chłap nie ma nic z db nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

Żałuje że kupiłem to gówno na dvd  !!!!!!!!!! To jawieksza poraszka  jaką widziałem !!!!!!!!!!!!!! Tv emituje komplatne bzdury