Protest przeciwko traktowaniu pasażerów linii kolejowej Łódź-Wawa

Tomasz Miodek
Autor petycji

/ #75 Re: Re: Media

2014-08-01 22:21

#74: urban - Re: Media

Przygotowuję stronę, z której będzie można ściągnąć do wydrukowania list otwarty razem z miejscem na podpisy. Będą tam także inne pisma (na razie do UOKiK, za chwilę planuję przygotować pismo do NIK), historia korespondencji prowadzonej przeze mnie (czytaj - co wysłałem, bo póki co odpowiedzi sprowadzają się do przekierowywania na inny adres), a także linki, trochę ogólnych informacji itp.

Jak tylko nauczę się jak w CMSie, którego używam wrzucić kilka dokumentów (załączników) do tekstu i to innych niż zdjęcie, podam linka.

Jak wracam z Warszawy, zazwyczaj piszę kolejnego maila. Albo tak jak dziś - przygotowuję stronę, czy robię coś innego tego typu. Ale może rzeczywiście przejdę się któregoś dnia po składzie. Ale dobrze by było, żeby oprócz mnie jeszcze ktoś pozbierał, zwłaszcza w innych pociągach. Ja zazwyczaj wracam Baczyńskim, chyna że Wiedenka jedzie wcześniej. Może znajdzie sę ktoś, kto zawsze wraca Wiedenką albo pociągami o innych godzinach?

Przy okazji - wie ktoś może co za ekipa jechała dziś Baczyńskim w stronę Łodzi? Wyposażeni w mikrofony i jakiś inny sprzęt, w pewnym momencie rozsiedli się w wagonie nr 12 (pierwsza "dwójka" do Wrocka z przedziałem na rowery - właśnie tam siedzieli). Skierniewice przejechali, a niestety zauważyłem ich dopiero jak wysiadałem, bo sam bym zagadał.

Pozdrawiam