Prośba do TV Puls o wyemitowanie telenoweli ''Zbuntowani''

Patrycja

/ #87

2014-08-06 15:46

zgadzam się w zupełności !!!! chyba tv puls nie widział statystyk i tych wszystkich blogów prowadzonych o tym serialu. fanów Rebelde jest bardzo dużo. !!! Przypominam, że sezonów Zbuntowanych było 3. Gdyby na tv4, gdzie wtedy był emitowany nie było wysokiej oglądalności, to po prostu puściliby tylko 1 sezon i na tym koniec, a wyemitowali 3 bo dobrze wiedzieli, co robią. Ten serial adresowany był przede wszystkim do młodych ludzi. Niewiele jest takich telenowel.. Oglądałam ten serial kiedy chodziłam do gimnazjum, teraz jestem na studiach ale nieraz marzyłam o tym, żeby jeszcze kiedyś serial wrócił. Przede wszystkim serial nie był nudny i ciągle działo się coś nowego. Jestem miłośniczką telenowel od dzieciństwa ale na niektóre przyznajcie nie da się patrzeć... co odcinek rozstania i powroty gównych bohaterów zaczęły mnie już denerwować. Ta telenowela była pełna rożnych problemów, ale przede wszystkim było w niej bardzo dużo humoru i śmiesznych sytuacji, które pamiętam do tej pory :P a to w telenowelach też rzadkość. W każdym odcinku jakaś melancholia i płacz- np. w obecnym serialu " Kobieta w lustrze " biedna Juliana nieszczęliwa, że bardziej się nie da i płacząca w dosłownie każdym odcinku... W Zbuntowanych było oczywiście także dużo muzyki. W każdym odcinku była zawarta jakaś myśl/rada/wskazówka.