Rynek i park zamiast galerii w centrum miasta

Bastek

/ #35

2015-05-21 09:22

Moim zdaniem czym wiekszy wybór Galerii i tym idzie zawszę coś fajnego i nie drogi zakupic . Bo wiadomo kazdy Sklep czy hipermatket staje się następną okazją do zyszka ludzi , który będą przychodzic i tylko tam kasę wydawać. 

Ja jestem za tym żeby tam została wyboudowana jakaś fajna Galeria Handlowa wraz z Himaemrektem - może to być 

Tesco

Real 

Auchan 

Makro 

I właśnie tam jest dobry punkt do tego , a jak ktoś jest przeciwny to niech sprzeda Mieszkanie w Mieście i , wyprowadzi się na Wieś i to jeszcze na taką Wies co jest odalona od Centrum Miasta ok 100 km drogi  To będzie miał wtedy dużo zieleni i przynajmniej mu nikt niczym nie zabuduje. 

Mam pomysł może ktoś zorganizuje jakieś spotanie przy Mc Donald S podać dokładnie datę i godzinę i wydrukować kartę i iech każdy Mieszkaniec który che wybudowania tej Galerii w tym kwartale ulic by się podpisał pod tą petycią i to potem dostarczyć do Urzędu Miasta , bo my jako 90% Mieszkańców mamy dośc już zieleni , i podpisujemy się pod tym projektem nawet 2 rekami i nogami..

Żeby w końcu coś zrobić z tym terenem bo strasy i strach i nie kiedy strach jest koło tego terenu w dzień przechodzic a tak będzie przynajmniej wyglondać na bardzo ładnie i będziemy mieli , gdzie w Niedziele po Mszach Świętych wyjśc i pochodzić po tej Galerii czy po innych i miło by się czas tam spędziło na zakupach co wy na to 

I jak by doszlo do takego spotkania z miłą checim na nie przyjdę nie sam tylko z liczą grupą osobową , która che kolejniej Galeri , czekam na podanie dokładniej daty i godziniy i miejśca gdzie by się te spotkanie odbyło i byśmy podpisy zbierali pod tym podaniem żeby jak najszybciej została wybudowana galeria z prawdziwego zdarzenia na TAK