500 zł na każde dziecko bez względu na dochód i liczbę posiadanych dzieci

Olimpia24

/ #548

2016-02-13 20:14

Oboje z mężem mamy niewiele ponad te 800 zł na osobę, nasz syn jest dyskryminowany przez polski rząd w świetle Konstytucji, która mówi o dyskryminacji grupy społecznej, w tym konkretnym przypadku jest to grupa społeczna jedynaków. W czym moje dziecko jest gorsze od innych dzieci, też ma żołądek, no chyba,że Premier myśli inaczej, w końcu matka ojciec i dziecko to dla niej nie rodzina. Moje dziecko ubieram wyłącznie w szmateksie( mam paragony ), ceruję piorę i prasuję, aby moje dziecko wyglądało w szkole czysto i schludnie, teraz to dopiero będą takim dzieciakiem poniewierać, bo kolega z klasy syn posła dostanie 500 kieszonkowego, nowy telefon i markowe ciuchy, no cóż moj biedny jedynak może sobie tylko poslochać w kąciku, bo w Polsce jest gorszym dzieckiem, katolicka Premier odrzuca go jak śmiecia....To nic,że różni rodzice na korytarzach szkolnych rozmawiają o darmowej kasie na rozrywki, mamuśki będą miały na kosmetyczkę, bo ich małżonkowie pracują za euro na czarno, więc oni w Polsce są biedni, to nic,że maja luksusowy dom, samochody, teraz planują wakacje za pieniądze z podatków rodziców jedynaków, którzy pracują uczciwie w kraju, często za najniższą krajową........Inni obliczają raty na zmianę auta, no cóż mój synek może najwyżej palcem po mapie podróżować, bo jego rodzice muszą zasponsorować luksusy bogaczom.Dziękuję Pani Premier, może nastepna ustawa o jakimś obozie zakłady dla modelu 2+1, przecież to nie rodzina, a i tak przegłosujecie wszystko........3 miliony polskich dzieci jest dyskryminowane i nierówno traktowane, one jednak maja rodziców, opiekunów, rodzinę i znajomych, którzy Wam za to podziękują w następnych wyborach. NIE ZAPOMNIMY I NIE WYBACZYMY ZDRADY najmłodzych polskich obywateli.