PROTEST PRZECIW USTAWIE NOWE PRAWO GEOLOGICZNE I GÓRNICZE

polonista

/ #681 Re: Re: Re: Re: NIBY harytatywne firmy !

2011-12-01 03:12

#678: człowiek mały - Re: Re: Re: NIBY harytatywne firmy !

Chętnie bym Cię poznał "mały człowiek".

Jedyny rozsądny głos w tej dyskusji, nie obraża, podaje fakty. Aprops "ptasiek", z mojego punktu widzenia pisze fachowo, zna się na polskim prawie i powołuje się na wiarygodne źródła. Przedstawiał fakty z całymi artykułami i wiele razy pytał o podanie kontrargumentu. Nigdy nikt takiego nie przedstawił! Pozwoliłem wtedy sobie - mimo mojego zamiaru podpisania petycji - przeglądnąć forum do końca. Nie jestem specjalistą w temacie wiertnictwa, ale jeżeli ktoś prosi o podjęcie dyskusji, zadaje pytania, prosi o zadawanie pytań, a w najlepszym razie zostaje posądzony o "wyznawanie starego testamentu". To co jest nie tak!
Dlaczego jeżeli "ptasiek" pyta o podanie zapisu z ustawy, nikt tego nie robi. Przecież macie stowarzyszenie, macie ludzi! Dlaczego jeden "ptasiek" potrafi zacytować tyle artykułów z tego prawa, a Wy zapisów nie znacie i cały sztab ludzi nie potrafi podać na poparcie całego protestu?

Patrioci jeżeli ktoś się podpisuje "ptasiek" to piszemy "ptasiek", a nie "Ptasiek". Takie zasady dla dwóch stron.