Dragon Ball w telewizji

Kazimierz

/ #569 Jestem wzruszony

2013-01-12 03:15

Budze się rano patrze ponad 8 tyś podpisów:) patrze teraz i jest juz ponad 10 450 tyś podpisow i z kazdym odświerzeniem rośnie,to jest niesamowite,coś czuje że jeszcze w tegoroczne ferie ,dzieciaki bedą mogli znowu w bezplatnej cyfrowej telewizji oglądać te genialne anime i ja też jak mi czas pozwoli to odcinka nie opuszcze,pamiętam w moim dzięćistwie na rtl 7 oglondalem trzy odcinki od 16 i jeszcze na drugi dzień rano o 7 sobie obejrzalem powtórki bo podniecenie z poprzedniego dnia jeszcze nie minelo,ach analizowalem odcinki pojedynki z Songo z Friezą Bubu czy komurczakiem ,treningi,dużo smiesznych sytuacji,zdiwienie bochaterów po genialnych i zaskakujących atakach swoich przyjaćiół czy wrogów,tego nie dalo sie zapomnieć,i po tylu latach znowu bedzie mozna poczuć te emocje z dzieciństwa,w programie got to dance na polsacie wystepowala grupa mlodych chlopakow którzy tańczyli do muzyki z dragon balla dokladnie to z melodii z serii gt,oraz mieli takie same kostiumy co songo,nazywali sie sztewite gang,jestem teraz wzruszony i wierze ze osiągniemy cel zobaczymy db na ekranach naszych odbiorników jeszcze raz,to proste jak 4+2, go go db,Kazimierz.