Przeciwko szkalowaniu osoby Łowczego Miejskiego w Szczecinie

Quoted post

Gość

#68 Re: Re: Re: Re: Petycję napisał Piotr szydłowski, który nigdy nie był w Wielgowie!

2016-02-04 12:23

#66: Piotr Szydłowski - Re: Re: Re: Petycję napisał Piotr szydłowski, który nigdy nie był w Wielgowie! 

Szanowny Panie Piotrze Szydłowski.Prosze nie zarzucać mi kradziezy zdjecia z Pana profilu.Zdjecie nie jest zastrzezone prawami autorskimi i znajduje sie na ogólnym profilu społecznościowym.Jest Pan autorem petycji więc czy ujawnienie Pąńskiego wizerunku jest łamaniem prawa według Pana? A może wstydzi sie Pan swojego wygladu? Koń chyba tez nie jest urażony że pojawił sie publicznie na innych profilach? Zapewniam że zdjęcie wyszło całkiem dobrze i nie ma powodu sie krepować.No chyba że należy Pan do skromnych osób nie lubiacych sie za bardzo afiszować.Dlatego jęsli jest juz ten konflikt ( jak to nazywaja Pana znajomi) to myśle że nalęzy brać w nim udział z otwarta przyłbicom.Zapewne pamieta Pan z historii że przed bitwa i tuż poniej rycerz pokazywał twarz i nie wstydził sie kim jest ani jak wyglada.Nawet jeśli bitwe przegrywał i ginoł na polu bitwy przyłbice miał równiez otwarta.Pozdrawiam

Odpowiedzi

Piotr Szydłowski
Autor petycji

#69 Re: Re: Re: Re: Re: Petycję napisał Piotr szydłowski, który nigdy nie był w Wielgowie!

2016-02-04 13:54:38

#68: - Re: Re: Re: Re: Petycję napisał Piotr szydłowski, który nigdy nie był w Wielgowie! 

Nie wiem ile Pan ma lat ale Pana autorska interpretacja prawa wskazuje, że niewiele (choć ze względu na kwestię odpowiedzialności, mam nadzieję, że jest Pan pełnoletni). Oczywiście może Pan się nie zastosować do moich żądań ale proszę nie być zaskoczony konsekwencjami - ma Pan jeszcze wybór - załatwienie sprawy polubownie zgodnie z moim życzeniem albo sąd. Dla mnie to bez znaczenia. Z przyjemnością wyrwę Pana z wirtualnego samozadowolenia i pomogę Panu znaleźć się w prawdziwym życiu.

Gość

#71 Re: Re: Re: Re: Re: Petycję napisał Piotr szydłowski, który nigdy nie był w Wielgowie!

2016-02-05 08:16:53

#68: - Re: Re: Re: Re: Petycję napisał Piotr szydłowski, który nigdy nie był w Wielgowie! 

Wygląda na to, że Panowie Kudawski i Dwornik mieli więcej szczęścia niż rozumu - zaskarżoną przeze mnie treść usunął sam zespół Facebook - a dokumenty były już w Kancelarii Prawnej.