500 zł na każde dziecko bez względu na dochód i liczbę posiadanych dzieci

Quoted post

Gość

#1685 Re:

2016-04-16 07:30

#1684: -  

Dlaczego Pani/Pan  gościu  - próbuje zniechecic do strajku? Proszę pamietac, że tamaten strajk, był żle zorganizowany, bo co chwila zmieniały sie daty stajku , po drugie było zimno, po trzecie czas chorób i Pani Joasia także się rozchorowała, więc dlatego nie wyszło.Ja niestety takze nie dojechałam, bo tez się pohorowłam . Szkoda, tylko wtedy tego strajku, że dziewczyny sie nie zaprzyjaźniły ze sobą, mogłyby stanowic dobry trzon na przyszłaość . Ja myślę, że nie ma co liczyc na mnóstwo ludzi, zacząć od 23kwietnia i kto chce to niech dołączy, ale potrakować to jako spotkanie robocze, nawet jak przyjdzie 5 osób, to mozna rozdawać ulotki, informować ludzi, zbierac podpisy - i cóż z tego że przysło tylko kilka osób, wszystko zaczyna się od kilku osób - taka jest rzeczywistosc!!

Mysle ,że sobota 23 kwicień jest dobrą datą na spotkanie - może nie koniecznie nawet pod Sejmem, bo oni nie pracują w sobotę, może spotkac się pozłd KOLUMNĄ ZYGMUNTA?  

Odpowiedzi

Gość

#1686 Re: Re:

2016-04-16 07:32:31

#1685: - Re:  

sorki za literówkę i błąd "pochorowałam " ale coś mi się dzieje z kompem - maria