500 zł na każde dziecko bez względu na dochód i liczbę posiadanych dzieci

Quoted post

koko

2016-05-17 20:09

Placzcie tu dalej. Kurwa mac tak bylo wam szkoda 37 zl na prawnika. DO STRAJKU tez nie ma chetnych. Z czyn chcecie do rzadu tu zale nic nie dadzą!

Odpowiedzi

Gość

#2060 Re:

2016-05-17 21:21:27

#2057: koko -  

.....przykre,ale prawdziwe.......żal było 37 zł, to teraz będziemy płacić,aby cudzym dzieciom żyło się lepiej, odejmując od ust własnym.....niestety garstka rodziców nie załatwi pieniędzy dla milionów, skoro inni na to liczyli, reasumując my dostaniemy podwyżki,aby inni mogli mieć na przyjemności dla dzieci.....Dziękuję, tyle na ten temat.

Marta

#2061 Re: Zachowajmy spokój

2016-05-17 22:36:06

#2057: koko -  

Tu nikt nie płacze, a przeklinać każdy głupi potrafi. Ludzie  są zdezorientowani, bo ogłoszenia przy petycji są nieaktualizowane. Podana jest data 8.04 jako ostateczna, jeżeli chodzi o zgłasznie się do skargi.

Trzeba zrozumieć, że każdy racjonalnie myślący człowiek ma obawy przed internetowymi deklaracjami - tu się nikt nie podpisuje imieniem i nazwiskiem. Przy adresie kancelarii i danych adwokata powinien być podany REGON, albo NIP, bo nie każdy ma czas sprawdzać KRS. Ja sprawdziłam, ale co z tego, że to napisze, bo kto to jest "Ja" w interneci? Ludzie mają prawo do nieufności i trzeba to zrozumieć.

Powinna być jasno sprecyzowana wiadomość o naszej możliwości skargi konstytucyjnej w ogłoszeniach w petycji, ale my  nie mamy mozliwosci tego zrobić. Trzeba zaczekać, może inicjatorka petycji to zrobi. Tam także powinna być zamieszczona odpowiedź z kancelarii.