Zakaz wydania muzyki dla rapera Filipek
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Zakaz wydania muzyki dla rapera Filipek
Gość |
#272016-01-16 14:58no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi |
Gość |
#282016-01-16 14:58bo dostaje raka od jego muzyki i ludzi,którzy twierdzą,że jest okej |
Gość |
#292016-01-16 14:58Podpisałem petycję, ponieważ w 100% zgadzam się z jej autorem, można jeszcze dodać do argumentów za nią fatalny wpływ tak zwanych "sajko" "rapera" "Filipek" na środowisko muzyczne. |
koko |
#302016-01-16 14:59bo filipek to łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak łak |
Ten wpis został usunięty przez autora (Pokaż szczegóły)
2016-01-16 15:07- Date of removal: 2016-01-16
- Powód usunięcia:
2016-01-16 15:09- Date of removal: 2016-01-16
- Powód usunięcia:
Gość |
#392016-01-16 15:10Podpisałem ponieważ, uważam że raper Filipek obniża jakość polskiej sceny hip hopowej czyli jednocześnie działa na szkodę polskiej kultury muzycznej która jest jednym z filarów kultury każdego państwa. |
2016-01-16 15:11- Date of removal: 2016-01-16
- Powód usunięcia:
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
List do Prezydenta Władimira Putina
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
10016 Utworzone: 2025-01-05
Petycja o wycofanie zakazu przesyłek ptactwa domowego
2823 Utworzone: 2025-01-03
Petycja w sprawie możliwości pracy stacji krótkofalarskiej spoza stałej lokalizacji
149 Utworzone: 2025-01-06
Petycja dotycząca odstąpienia od planów łączenia geografii z biologią w szkole podstawowej
110 Utworzone: 2025-01-06
NIE dla końca vapowania w Polsce
2462 Utworzone: 2024-12-12
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
1850 Utworzone: 2024-11-02
Petycja w sprawie utworzenia Szkoły nr 4 w Kobyłce, zamiast organizowania filii dla Publicznej Szkoły Podstawowej nr 1 w nowopowstającym budynku przy ul. Ceramicznej/Dworkowej
401 Utworzone: 2025-01-04
Zmiana standardu zimowego utrzymania drogi 595 (Jeziorany-Barczewo)
832 Utworzone: 2025-01-04
Petycja w sprawie obniżenia opłat za wywóz odpadów komunalnych dla mieszkańców oraz przeanalizowanie i rozważenie wystąpienia ze Związku Gmin Wierzyca
101 Utworzone: 2025-01-05
Chrońmy zielone płuca Zakopanego - petycja o ochronę Bachledzkiego Wierchu
627 Utworzone: 2024-12-29
Domagamy się budowy szkoły podstawowej na osiedlu JAR w Toruniu
186 Utworzone: 2025-01-04
Petycja o zakaz strzelania fajerwerkami
2063 Utworzone: 2024-12-28
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1995 Utworzone: 2024-11-08
Poparcie projektu ustawy o przeciwdziałaniu wtórnej wiktymizacji ofiar przemocy
798 Utworzone: 2024-11-25
Petycja do przewoźnika PKP Intercity w sprawie przywrócenia bezpośredniego połączenia pomiędzy Kolbuszową a Lublinem
33 Utworzone: 2025-01-05
Filharmonia Częstochowska dla Społecznej Szkoły Baletowej
196 Utworzone: 2024-12-20
Chrońmy prawo do wyboru medycyny naturalnej w profilaktyce naszego zdrowia!
190 Utworzone: 2024-12-08
Powrót zorganizowanego dopingu na domowych meczach reprezentacji Polski
3392 Utworzone: 2024-03-01
Momio w nocy
22 Utworzone: 2025-01-06
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
17901 Utworzone: 2023-10-23