Nie dla odstrzalu dzikow!

Skontaktuj się z autorem petycji

Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Nie dla odstrzalu dzikow!

Gość

2016-03-23 19:57

Najlatwiej jest zabic.Szanujmy kazde zycie. jest XXI wiek na Boga.

Gość

2016-03-25 11:02

Jestem myśliwym i podpisałem petycje, wybić wszyskie dziki chyba nie oto chodzi, decyzja spowodowana jest naciskiem rorników, mieszkam na wsi, szcujemy szkody łowicke, rolnicy są wiecznie niezadowoleni, nic nie robiąc żeby zapobiec przed szkodami liczą na 100% odszkodowań,  nasze kólo na swój koszt ogrodziło pola kupurydzy siatką i rolnik nic nie dostał, jaki był niezadowolony, w natepnym roku specjalnie otwieral bramy żeby zwierzyna weszła w szkodę. 

Łowiecto to nie tylko zabijanie, mamy z góry z LP narzucone plany ile musi być odstrzelonej zwierzyny, 90% ze sprzedaży tusz otrzymują rolnicy. jak by nie odszkodowania polowało by sie na własne potrzeby. 

Pozdrawiam KP.

jhvhj

#28 Re:

2016-03-29 16:11

#3: -  

będziesz się rozczulał nad dzikiem, ale nie szkoda ci rolnika, któremu dziki rujnują pole. jak ci wejdą myszy do domu, to nie nastawisz pułapek, bo może mają małe głodne mysiątka??? ekolodzy-ekooszołomy

Druidka

#29 Re: kolejny ekooszolom

2016-03-30 11:49

#1: mick - kolejny ekooszolom 

Problem jest taki, że imigranci przywlekli za sobą chorobę zwaną "afrykański pomór świń" i jest ona przenoszona również przez dziki, padło już na nią wiele zwierząt. Odpowiedzi co do rozwiązań szukajcie na forach myśliwskich, to oni znają się jak mało kto na zachowaniu równowagi w polskich lasach. Pamiętajcie również, że myśliwy nie (!) równa się kłusownik... sama jestem ciekawa, na ile grozi polskim zwierzętom epidemia, a na ile ktoś planuje zyski z odstrzału. Popytajcie myśliwych, mówię poważnie.

Gość

2016-04-05 09:36

Strzelanie ciężarnych loch i warchlaków jest nieetyczne.

Gość

2016-04-10 00:30

bo jestem przeciw mordowaniu zwierzat,jakichkolwiek!

Gość

#32 Re: Re: kolejny ekooszolom

2019-09-22 17:30

#15: - Re: kolejny ekooszolom 

Powiedz mi co będziesz jadła jak dziki wszystko zniszczą