Koncert the GazettE w Polsce!

Skontaktuj się z autorem petycji

Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Koncert the GazettE w Polsce!

Gość

2012-01-10 10:58

i zrobione. ; DD

Gość

2012-01-13 22:40

Kocham The GazettE i muszą przyjechac do polski !! Najlepiej do Krakowa ♥

Gość

2012-01-13 23:28

Może wrzucimy linka do petycji na nyanyan.mangowe.pl ? Tam też jest wielu fanów, którzy mogą nie wiedzieć o tej petycji..

Taiga

#54 Nie polegajmy na nadziei.

2012-01-14 15:29

Dobra, to może teraz ja dorzuce swoje trzy grosze. Myślę, że powinniśmy myśleć głównie pozytywnie, ale też nie powinniśmy polegać tylko na tej petycji i nadziei. Sądzę, że powinniśmy robić coś w tym kierunku. Mianowicie, moglibyśmy chociażby przekonywać znajomych do ich muzyki. Puszczać im niektóre kawałki starać się ich zainteresować. Ja np. niedawno puściłam przyjaciółce GazettE i wyszło na to, że od 5 dni nie słucha niczego innego i marzy jej się taki koncert. Petycje również podpisała. Mówić o petycji i o muzyce. Jeśli ktoś udziela się na stronach takich jak Tumblr, photoblog, youtube. Pisać o tym. Robić obrazki reklamujące petycje. Jeśli jest jakiś fan który robi np. vlogi, audiologi i inne tego typu rzeczy, czemu miałby o tym nie wspomnieć, że w ogóle istnieje taka akcja. Wtedy dopiero nasze szanse wzsrosną, dopiero wtedy możemy mówić o tym, że jest możliwość na koncert. Jak to się mówi Polak potrafi i pokażmy, że też umiemy o coś zawalczyć. Tak, wiem. Brzmi to idiotycznie i możecie sobie pomyśleć, że gadam głupoty, ale taka jest moja opinia na ten temat. Musimy robić jak najwięcej. Bo póki co to nikt koncertu na ponad 500 osób nie zorganizuje. W końcu bądź co bądź dla wytwórni liczy się kasa.

Gość

2012-01-14 16:07

Dlatego właśnie napisałam o nyanie, sama nie umiem robić takich fajnych artów żeby zachęcić ludzi, więc jeżeli ktoś potrafi to prosze zróbcie, wszyscy wam będziemy wdzięczni!
Taiga

#56 Re:

2012-01-14 16:16

#55: -

Na nyanie, już było, aczkolwiek nie zaszkodzi  wrzucić coś jeszcze raz, albo ogólnie napisać o tym na nyanowym forum.
Ja również nie umiem robić artów, ale jak będę miała więcej czasu to spróbuje coś zrobić, a żeby to był chociaż biały napis na czarnym tle. Zawsze można poprosić o pomoc osobę, która jest obeznana w tej sprawie. Kurcze, chyba za bardzo chcę się zaangażować, ale cóż poradze, że ich muzyka mi się podoba, a nowa płyta jest tym czego potrzebowałam na rynku muzycznym.

Mary
Gość

2012-01-14 16:47

Było? Ja nie widziałam, a przeglądam nyana codziennie, ale przecież możemy wrzucić jeszcze raz tak, jak mówisz..
Ja też cały czas robie sobie nadzieje i wmawiam, że oni muszą przyjechać, skoro LM.C będzie, ale nie wiem jak to dalej pójdzie. Póki co róbmy, co w naszej mocy, więc wrzućmy to jeszcze raz na nyana, a zainteresowani podpiszą.

xKirute
Gość

2012-01-14 16:51

było, było XD ja wstawiałam XD ale co racja to racja jeszcze raz nie zaszkodzi, a wstawiać gdzie się da.

Taiga

2012-01-14 16:53

Ja właśnie z nyana dowiedziałam się o petycji, możliwe, że mogłaś tego nie widzieć bo to chyba w poczekalni było, aczkolwiek nie pamiętam. Myśle, że zrobie jeszcze coś na tumblr'a.
Mary
Gość

2012-01-14 16:54

Aha, spoko ^^ ja nie widziałam ;p znalazłam tą petycję przez przypadek, bo po przeglądnięciu tej na LM.C znalazłam tą
Więc, jeżeli umiesz robić jakieś fajne arty to będę ci bardzo wdzięczna, jeżeli mogłabyś wstawić jeszcze raz ;)

Taiga

#61 Re:

2012-01-14 16:54

#58: xKirute -

O prosze! Wiedziałam, że było na nyanie. ;) Ja może jeszcze na sb na nyanowym forum o tym wspomnę jak będę.

xKirute

#62 Re:

2012-01-14 16:57

#60: Mary -

wlepiłam pierwsze lepsze zdjęcie z konceru, podpis i wstawiłam XD sama pierwszy raz robiłam...ale miło że ktoś się dowiedział prez mój przebłysk inteligencji XD

Mary

2012-01-14 16:57

No, to jeżeli było na poczekalni, to pewnie dlatego nie widziałam, więc wrzućmy jeszcze raz i niech wszyscy zobaczą :)
Taiga

2012-01-14 17:00

Mogę się spytać przyjaciółki czy by mi nie zrobiła jakiejś takiej reklamy, którą mogę wrzucić na nyana. Tylko jak myślicie, co by mogło na niej być? Oprócz zdjęć i odnośnika do petycji, oczywiście. ;)
xKirute

2012-01-14 17:07

błagania i przeprosiny za koleją petycję na nyanie XD a tak na poważnie to sama myślałam nad ponownym wstawieniem czegoś i nic nie wymyśliłam T__T

Mary

2012-01-14 17:08

Linka do petycji możnaby dać w źródle, tak będzie najwygodniej, a oprócz tego no nie wiem, nic nie umiem wymyślić ;__; ale jakieś fajne hasło by się przydało żeby przyciągnąć uwagę
Taiga

2012-01-14 17:15

A co myślicie o facebook'owej stronie petycji? Byłby do niej łatwiejszy dostęp, a i link można łatwo zapamiętać. Moglibyśmy informować o ilości osób, rozsyłać stronę do znajomych i zgłaszać swoje propozycje co do reklamy akcji. I mielibyśmy pewność, że dotrze do większej ilości osób, gdyż nie wiemy czy znowu nie wylądujemy w poczekalni. Sądzę, że w przeciągu tygodnia (o ile będe miała czas) mogę nam zrobić taki art promujący petycje.
xKirute

2012-01-14 17:22

myślę że to najlepszy pomysł jaki do tej pory podano. w poczekalni wylądujemy na 100% a facebooka ma teraz spora cześć ludzi więc pomysł jest świetny ^ ^
Mary

2012-01-14 17:25

To może zróbmy i jedno i drugie ? I fb i nyana ? To będzie już w ogóle super ;)
Taiga.

2012-01-14 17:30

Cieszę się, że wam się spodobał. Zaraz zobaczę jak go założyć. Jak macie jakieś zdjęcia, które wam się podobają i mogłyby być na tymczasowe profilowe, dopóki nie zrobię arta to wysyłajcie, a i wysyłajcie też te zdjęcia które miałyby się według was znaleźć na obrazie promującym. Jak macie pomysł na chwytliwe hasło to dawajcie. ^^ Każdy pomysł jest na wagę złota
xKirute

2012-01-14 17:30

ja wstawiłam na devianarta...za wiele nie dało XD kolezanka wstawiła na fandemonuim to po niej pojechali...więc na nyana i na fb można spróbować...bo im więcej tym lepiej XD

Gość

#72 Re:

2012-01-14 17:31

#69: Mary -  

Ja jestem jeszcze dodatkowo za kwejkiem i bestami.

xKirute

2012-01-14 17:32

na profilowe to można zdjęcie z jakiegoś koncertu...ja mam sporo u siebie na komputerze a na google też są...a jeśli chodzi o hasło to tu już gorzej XD
Mary

2012-01-14 17:34

Wstawiajmy na wszystko, wszędzie znajdzie się kilku fanów, a każdy podpis się liczy :)
@Taiga jak uda się zrobić tego arta, to wtedy możemy go powrzucać wszędzie, gdzie się da, żeby po prostu był jeden i ten sam.. na kiedy mniej więcej myślisz, że mógłby on być gotowy ?
Mary

2012-01-14 17:35

No, ja też jeszcze nie mam pomysłu na hasło, ale spokojnie, coś się wymyśli ^^