Chcemy koncert One Direction w Polsce
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Chcemy koncert One Direction w Polsce
Król Henio Walezy. |
#53 Trzy razy "nie".2013-07-21 00:33Chciałbym skromnie wyrazić mój sprzeciw a także zaprotestować w sprawie przyjazdu tych dewiantów do naszej ojczyzny. Sieją ferment wśród naszej młodzieży i kompromitują umysły dzieciom płci żeńskiej w wieku 8-14 lat- przez nich wspomniane wcześniej dziewczynki uprawiają regularne orgie sodomie-homoseksualne z plakatami dołączanymi do gazet dla młodzieży typu "Bravo" oraz "Popcorn". Jedna Directionerka gotów sprzedać za plakaty i srebrniki oraz pozbawić życia swą pobratymicę directionerkę jeśli tylko stwierdzi że jest w stanie błogosławionym albo w związku małżeńskim z jednym z członków tego otóż boysbandu. Myślę iż powyższymi argumentami udowodniłem dlaczego jestem na nie. Dla poparcia mojej niezwykle trafnej teorii mogę dodać, że muzyka One Direction nie wnosi niczego wartościowego do młodych umysłów słuchających jej, a wręcz przeciwnie- sieje ohydę i zgorszenie. |
Wybierz swojego nicka |
#54 Temat2013-07-21 10:11Do pana powyzej.. : Przepraszam bardzo ale ja sb nie przypominam zeby kiedy kolwiek ruchala plakat.. Chcialabym przypomniec ze ich fanki to nie tylko 8-14 letnie dziewczynki. Directionerka nie pozbawila by zycia nikogo dlatego ze jest zwiazana z Chlopcami Bo takie cos to psycho fanki a direcrioners ciesza sir szczęściem swoich idoli a nie są zazdrosne .. Ja osobiscie slucham och od dwóch lat i. nie jestem jakąś psycbopatkà ktora zabija za plakat . A nazywanie ich "dewiantami". nie bylo na miejscy gdybys byl doinfornowaby to bys wiedzial ze. chlopcy pomagają wielu akcjach charytatywnych Oraz byli w Ghanie. i pomagali dzieciom.. Pozdro |
Wiktoria Mazur |
#56 Re: Temat2013-07-21 12:48#54: Wybierz swojego nicka - Temat Absolutnie się z tobą zgadzam, niech ludzie nie piszą o rzeczach, o których kompletnie nie wiedzą ! Się lepiej zajmijcie takimi wykonawcami jak wiz khalifa ! <--- zobaczcie jakie teledyski mają i poruwnajcie je z teledyskami 1D !! ... nawiasem mowiąc, ta muzyka naprawdę dużo wnosi do naszego (przynajmniej mojego) życia ! Dzięki nim moje życie jest kolorowe, a nie nudzne i szare !!! |
Gość |
#572013-07-22 07:44Chcę Koncert 1D Ponieważ chcę aby tysiące fanek poslkich spełniły swoje marzenia razem ze mną ;) |
Gość |
#592013-07-22 09:12Bardzo bym chciała, aby w końcu mój ulubiony zespół zagrał koncert w Polsce. Jest to jedno z moich największych marzeń. ♥ |
#59 |
#602013-07-22 09:32Chcemy chcemy <33 Do pana #54 Dokładnie nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek ruchała plakat którymś z chłopaków ! Nie mam nasrane w głowie jestem DIRECTIONERKĄ i co z tego inni słuchają Biebera drudzy Little Mix a trzeci jeszcze coś innego. Niektórych jednym z największych marzeń właśnie jest spotkanie z One Direction i czemu nie możemy pomóc spełnic tych marzeń jeżeli niektóre nastolatki i nie tylko sa chore i mogą nigdy ich nie zobaczyć ? Także jeszcze raz prosze się zastanowić nad tym co pan napisał !!! Pozdrawiam True Directioners ; ) |
Gość |
#61 #612013-07-22 09:40CHCEMY KONCERT ONE DIRECTION W POLSCE! Już zbyt długo na to czekałyśmy, żeby to się miało nie spełnić! Chcemy, żeby w końcu i nas odwiedzili! Bardzo często widzimy fanomy typu #PolishDirectonersLoveOneDirection . Tak często jest tweetów z Polski do chłopaków i nikt temu nie zaprzeczy! Także4 jako prawdziwa Directioners jestem za ich koncertem w Polsce! Oby się w końcu opłacił nasz ciężki trud! Kochamy Was Chłopaki!!!:* |
Gość |
#622013-07-22 14:31Chcę koncert One Direction w Polsce w Częstochowie!!!!!! Za długo czekamy!!! |
Gość |
#63 Re: #612013-07-22 14:32Jestem z tobą ;) |
Gość |
#662013-07-23 00:39I really happy that's the petition. I love One Direction so much and I Hope that them come to Poland. I want to see them and take a photo myself with them . <3 I LOVE YOU ONE DIRECTION |
Mrs.Malik |
#67 ...2013-07-23 11:28Oni przyjada,ja to wiem.Jestem dumna z bycia Directioner.I love One Direction.Bede kazdemu wysylac ta petycje. Kocham was Directioners |
Gość |
#682013-07-23 16:56Chcemy 1D w Polsce ! Ja chcę najbardziej w Zielonej Górze albo w Gorzowie ! Błaggaam , na kolanach nawet xD |
Gość |
#74 Re:2013-07-26 10:00koncert w częstochowie my już za długo czekamy w częstochowie jest najwięcej direkcjonerek razem ze mną <3 J ♥ 1D |
|
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
OTWARTY LIST DO PREZYDENTA DONALDA J. TRUMPA
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
APEL O WSPARCIE DLA MEDYCYNY NATURALNEJ I ZIELARSTWA
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
NIE farmom fotowoltaicznym w okolicy Źródeł Łyny #RatujmyŁynę
Apel o kontynuację budowy CPK
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
NIE dla wyburzenia "Pałacyku pod Pszczółką" w Limanowej
Poprawa prawa! Nieuczciwym najemcom mówimy Nie
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
PETYCJA O ODWOŁANIE DYREKTOR SCHRONISKA NA PALUCHU Z ŻĄDANIEM ZMIAN W SPOSOBIE ZARZĄDZANIA SCHRONISKIEM
667 Utworzone: 2025-04-19
Budowa tunelu pod trasa kolejową w Sosnowcu
1783 Utworzone: 2025-04-18
Petycja w sprawie zapewnienia rodzicom dzieci hospitalizowanych w oddziałach intensywnej terapii całodobowego towarzyszenia rodzica.
64806 Utworzone: 2025-02-13
Zmieńmy przepisy: pozwólmy legalnie rejestrować pojazdy elektryczne o większej mocy (rowery, hulajnogi, EUC)
44 Utworzone: 2025-04-20
NIE dla Audytu krajobrazowego BEZ ochrony Parku Śląskiego!
1063 Utworzone: 2025-04-11
PETYCJA W SPRAWIE ŻANETY JUSZKIEWICZ I JEJ 5-LETNIEJ CÓRKI, ANITY JAGODY
229 Utworzone: 2025-04-18
PETYCJA W SPRAWIE ROZWIĄZANIA KADENCJI MŁODZIEŻOWEGO SEJMIKU WOJEWÓDZTWA LUBUSKIEGO
30 Utworzone: 2025-04-19
Petycja przeciw zamknięciu Oddziału Położniczego w Szpitalu w Mławie
1148 Utworzone: 2025-04-16
Protest przeciwko planom wycinki lasów na Lublinku w Łodzi, co umożliwia przyjęty mpzp
1274 Utworzone: 2025-04-10
Petycja mieszkańców ws. zatrzymania likwidacji miejsc parkingowych przy ul. Długiej
56 Utworzone: 2025-04-16
Petycja o odebranie psa Danielowi "Magicalowi" Zwierzynskiemu
198 Utworzone: 2025-04-12
APEL W SPRAWIE WYKONYWANIA ZAWODU KOSMETOLOGA – odpowiedź na apel nr 2/24/IX Naczelnej Rady Lekarskiej z dnia 22 listopada 2024 r.
2212 Utworzone: 2025-03-02
Petycja o odwołanie Pawła Grzesiowskiego ze stanowiska Głównego Inspektora Sanitarnego
34678 Utworzone: 2024-06-26
W sprawie uregulowania psychoterapii w Polsce oraz zapewnienia skutecznego, bezpiecznego i profesjonalnego leczenia osób z zaburzeniami psychicznymi.
428 Utworzone: 2025-04-13
PETYCJA W SPRAWIE DOSTĘPU DO POMP INSULINOWYCH DLA CHORYCH NA CUKRZYCĘ PO UKOŃCZENIU 26 ROKU ŻYCIA
19124 Utworzone: 2025-03-17
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
22765 Utworzone: 2025-01-05
Petycja przeciwko budowie drogi S12 w Tomaszowie Mazowieckim w wariancie południowym
862 Utworzone: 2025-04-12
Petycja STOP budowie elektrowni fotowoltaicznej o mocy ok. 30 MW wraz infrastrukturą towarzyszącą, obręb Annowo, gmina Czerwonak, województwo wielkopolskie
627 Utworzone: 2025-03-26
Zapewnijmy zwierzętom ze schroniska na Paluchu bezpieczne bytowanie. Prośmy Prezydenta Warszawy o niezbędne prace i inwestycje w infrastrukturę schroniska.
2436 Utworzone: 2021-04-12
PETYCJA OBYWATELSKA w sprawie utworzenia łąk kwietnych na terenach Wołomina
40 Utworzone: 2025-04-19