Ogólnopolska petycja o odwołanie Rządu Donalda Tuska

Ogólnopolska petycja o odwołanie Rządu Donalda Tuska / Ogłoszenia / Obudź się Polsko! 21 MARCA - WYCHODZIMY NA ULICĘ - CHODŹ Z Z NAMI ! / Komentarze

Gość

2014-02-06 16:45

Odwolac zdrajce i niszczyciela Polski Tuska natychmiast !!!! w tym temacie nie ma nad czym sie dlugo zastanawiac . Odwolac i do celi wieziennej natychmiast

Gość

2014-02-06 17:31

Jestem za, będziemy. Dość już rozkradania Polski.

Gość

2014-02-07 09:15

Najwyższy czas..........

Gość

2014-02-07 13:27

Mnie nie będzie bo muszę wyjechać za granicę żeby mieć za co żyć. I to jest straszne. Pierwsza dewiza dyktatury- "utrzymuj ludzi w biedzie, głodni nie będą mieli siły Cię obalić". Zawsze jestem przeciw PO i każdy ich wróg to mój przyjaciel- bo być ich wrogiem to być patriotą i chcieć dobra Polski.

Gość

2014-02-07 13:47

Ten rząd i p. Tusk my wam juz dziekujemy i prosze
odejsc samemu - jezeli macie odrobine honoru to
sami podacie sie do dymisji - czas na nowe rozdanie
i wybory. Polska jest już zmeczona waszymi rzadami
waszym klamstwem i ignorancja ludzi.

Gość

#6 Do celi więziennej i za nasze podatki jeszcze utrzymywać tego blagiera i darmozjada? Tu polemizoRe:

2014-02-07 14:23

Mika

#7 Re:

2014-02-07 14:26

#5: - Oj, naiwny, naiwny. Człowieku tyle razy widziałeś ich działanie i jeszcze wierzysz, że oni sami oejdą od żłobu.

Gość

2014-02-09 09:50

inicjatywa sluszna, ale dwie uwagi: prawidlowa pisownia to PRZEJRZYJCIE a nie PRZEJZYJCIE, uwaga druga: nie wystarczy mowic dosc, jaki program??

Gość

2014-02-10 15:33

ja już podpisałam

Gość

2014-07-15 07:22

dawno już ten rząd powinien być odwołany

Gość

2024-10-22 11:07

Odwołać natychmiast rząd Donalda Tuska !!!!!!!! Jestem dumną Polką i nie mogę patrzeć jak ten kraj idzie ku zagładzie !!! Tusk to ,, żołnierz’’ na rozkazy Niemców !!!! Nigdy nie pozwolę na grabież Polski przez ludzi którzy są wstrętnymi sługusami Niemców i Rosjan !!!! Precz z tego kraju !!!!! Nie ma mojej zgody na rozgrabienie i niszczenie wiary ! Nie ma mojej zgody na wmawianie ciemnoty i kłamstw !!!! Nie ma mojej zgody na chowanie pokolenia bez historii , bez historii tej nagiej i prawdziwej !!!!!!!! Panie Tusk i cała nędzna , zakłamana lewicowa reszto ! Nigdy Pan , ani nikt z Pana kolesi nie zamkniecie narodowi ust , nie zamknie mi Pan ust jako matce która wywodzi się z rodziny która pamięta i wie co znaczą metody rodem Stalinizmu i twardych komunistów !!!! Precz z komuną i komuchami !!!!!! Precz z tego kraju !!!!!!!
Nie boję się! Nazywam się Ilona Stolarczyk .