Dragon Ball w telewizji

Goku ssj5

/ #2455

2013-12-28 19:53

Gota to Mateuszek wszystko zaczął chciał przekonać na siłe żeby z db zrezygnować i oglądać programy tv . Prubowałem go uciszyć ale to sie nie udawało  . Ok poparłaś go że to forum lecz upierał sie że dragon ball już nigdy nie powróci . Z początku Mateuszek podszywał sie pod moje nicki i wypisywał głupoty ja chciałem mu tylko dogryść i dać mu lekcje żeby sie przekonał jak to jest jesli ktoś używa nie swojego nicku . Ja wierze w powrót db i nigdy z tej legendy nie odpuszcze . Gostek też sie wymądrzał lecz teraz juz nic nie pisze . Nigdzie nie jest ustalone że można mieć tylko jeden nick !! I jednym pisać przynajmniej o tym nic nie wiem żeby tak jest ustalone . Nie przesadzasz pisząc kto normalny używa kliku nicków ? To jest według mnie obrazliwe . Ja nie mam żadnej obsesji !!!!!!! Dopiero teraz chyba dotarło do Mateuszka żeby tak sie nie wymądrzać . Dla mnie tv puszcza kompletne bzdury tak to wygląda . Dla mnie to forum nie jestes gdyż mym zdaniem komentarze powinno sie do stacji pisać . Masz 14 lat i uważasz sie za dojrzałą ?? . Świetny dowcip .