Dragon Ball w telewizji

Goku ssj5

/ #2614

2014-01-17 17:15

jeśli uważasz ze z db wyrosłeś to twoja sprawa ja z db nigdy nie zrezygnuje to anime jest częścią mnie i i tak zostanie . Mi db sie podoba maq i tutaj znów sie mylisz . Tutaj sie mylisz maq fan nie musi krytykować tylko chać db . Ja nie daje db żadnej negatywnej oceny tylko same pozytywne . Mylisz sie  fan nie musi krytykować i odrzucać   rzyjmować wszystko co ma jakiś związek z tym co kocha.Wiedz jednak ze kazy jesat inny . Jedni wyrastają z db jak ty a drudzy jak ja nie .

Ja db uwielbiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nigdy z db nie zrezygnuje !!!!!!!!!!! Nigdy !!!!!!!!!!!!!!! Db na wieki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja pozytywna ocena na temat dragon balla jest 10 na \10 każda seria jesli masz cos do mnie i do db rozumiesz to poczujesz trzynastrokrotne uderzenie kame hamy !!!!!!!!!!!! . Jestem wiernym fanem tego anime !!!!!!!!!! Tutaj sie galopujesz ze nazywasz takich głąbami a nie fanami . Pamietaj ; Każdy noze oceniać jak kto chce . Db to moje dzieciństwo !!!!!!!!!!!!!!!!!! Z wielką radością powróce do obejrzenia  ponownie jak  bedzie db w tv .

Son Goku wracaj !!!!!!!!!!