NIE dla WOW przechodzącej przez środek wsi Wysoka
mieszkanka |
/ #58 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2014-05-27 13:40#57: Kali - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: - nastroju mi to nie poprawi ale Wasze działania nastrój mi psują. -> trudno, musisz z tym żyć - Tu masz rację, aczkolwiek z tego co sie orientuję to gmina wydaje zezwolenie na budowę tej placówki tak blisko obwodnicy. Wspolnymi siłami napierajcie na UG aby zmienił PZP i nie stawiał szkoły tak blisko od WOW. -> obwodnicę wybudujmy w środku osiedli, a szkołę postawmy w polu pod lasem - doskonały pomysł! -Ja i kilka tys kierowców którzy tamtedy będą przejeżdzać. Zjazd dla mnie jest zbyteczny ale tak jak dla Ciebie pewnie kilka innych z których nie korzystasz. jak bedzie wiadomo nie bede go kwestionował i cieszył sie ze nie musicie stać w korkach na Zwycięskiej. -> obwodnica w takiej, jak planowana forma nie poprawi komunikacji na Zwycięskiej, mądrzy ludzie już to zrozumieli, ale ty wolisz głupio upierać się przy swoich racjach - możliwośc zawsze jest zbudowania gdzie indziej ale to jest czas, pieniadze itp bo mieszkańcy nowego osiedla nie sprawdzili w PZP co tam bedzie przebiegac za kilka lat. -> będziesz w takim razie swój czas i pieniądze tracił stojąc w wąskim gardle, którym będzie właśnie odcinek obwodnicy przechodzący przez Wysoką i będziesz klął i wypisywał głupoty na forach, że jakieś durnie na siłę wcisnęli drogę w miejsce, gdzie się ona nie mieściła. Pomacham ci wtedy z okna;-P droga w planach była :) deweloperzy buduja według PZP - Wy macie mozliwość wyboru! Kupic taniej i miec WOW pod nosem lub szukac gdzie indziej. Wariantów przebiegi WOW jest bodajże już 5 czy nawet 6. Tylko pamietaj, że wyberając inny niz podstwaowy zawsze pewnie bedzie szło komuś pod oknem o czym on w żadnych planach nie wiedział i TU DOPIERO SIE MOŻNA WKUR......... -> widzę, że znalazł się kolejny mądry, który ma sprawdzone informacje o super atrakcyjnych cenach mieszkań w Wysokiej! jakoś nie zauważyłam, żeby moje mieszkanie było super tanie. Wiesz jakiek klasy ma byc ta obwodnica ? bo po tym co napisałaś to widać ze nie odrobiłaś lekcji i brak Ci merytorycznej wiedzy! -> nawet inwestor do końca nie wie, jakiej klasy ma być ta droga, skoro mu się ona nie mieści w zostawionym korytarzu:P Ale będzie mi miło, jeśli podzielisz się swoją merytoryczną wiedzą, bo oczywiście wierzę, że ją posiadasz! Skończyłam dyskusję z tobą, bo wszystko co piszesz pokazuje tylko, że ślepo patrzysz w plan, który był zrobiony sto lat temu na szybko na kolanie i nie zwracasz uwagi na zmieniającą się rzeczywistość, a logiczne argumenty do ciebie nie docierają. Tyle w tym temacie.
|
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
List do Prezydenta Władimira Putina
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
42118 Utworzone: 2024-04-25
NIE dla końca vapowania w Polsce
834 Utworzone: 2024-12-12
Pozostawienie kawiarni na Wzgórzu Zamkowym w Szczebrzeszynie
631 Utworzone: 2024-12-21
Go ahead, brother /Idź przodem, bracie - Chcemy 2. i 3. sezon
554 Utworzone: 2024-11-23
W obronie Galerii Pod Arkadami w Łomży
433 Utworzone: 2024-12-15
Petycja w sprawie przywrócenia postojów pociągów PKP Intercity w Makowie Podhalańskim
1478 Utworzone: 2024-12-11
Uruchomienie dodatkowej pary połączeń na trasie Warszawa - Celestynów /Pilawa
350 Utworzone: 2024-12-18
PKP - powrót pociągów dalekobieżnych na stację „Mława”
290 Utworzone: 2024-12-17
Poparcie projektu ustawy o przeciwdziałaniu wtórnej wiktymizacji ofiar przemocy
486 Utworzone: 2024-11-25
Petycja ortodontów i lekarzy dentystów do PTO nt. "Ortotropii"
223 Utworzone: 2024-12-17
Petycja w sprawie budowy przystanku kolejowego w powiecie rawskim
223 Utworzone: 2024-12-17
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
5330 Utworzone: 2024-09-23
W obronie szkoły podstawowej im Tonego Halika w Górznej
174 Utworzone: 2024-12-16
Wyślijmy Burka z powrotem do szkoły
160 Utworzone: 2024-12-20
PETYCJA W SPRAWIE PRZEDŁUŻENIA LINII TRAMWAJOWEJ OD PĘTLI FRANOWO DO OSIEDLA KOBYLEPOLE
154 Utworzone: 2024-12-19
Ocalmy księgarnię Tarabuk
1533 Utworzone: 2024-11-28
Wniosek o przywrócenie sprzedaży maskotek jamników w sklepie Solaris
140 Utworzone: 2024-12-15
Sprzeciwiamy się budowie wieży widokowej na Magurze Małastowskiej
551 Utworzone: 2024-10-17
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
1069 Utworzone: 2024-11-06
PETYCJA w sprawie PARKINGÓW przy UCK w Gdańsku
969 Utworzone: 2024-04-03