NIE dla WOW przechodzącej przez środek wsi Wysoka
mieszkanka |
/ #58 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2014-05-27 13:40#57: Kali - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: - nastroju mi to nie poprawi ale Wasze działania nastrój mi psują. -> trudno, musisz z tym żyć - Tu masz rację, aczkolwiek z tego co sie orientuję to gmina wydaje zezwolenie na budowę tej placówki tak blisko obwodnicy. Wspolnymi siłami napierajcie na UG aby zmienił PZP i nie stawiał szkoły tak blisko od WOW. -> obwodnicę wybudujmy w środku osiedli, a szkołę postawmy w polu pod lasem - doskonały pomysł! -Ja i kilka tys kierowców którzy tamtedy będą przejeżdzać. Zjazd dla mnie jest zbyteczny ale tak jak dla Ciebie pewnie kilka innych z których nie korzystasz. jak bedzie wiadomo nie bede go kwestionował i cieszył sie ze nie musicie stać w korkach na Zwycięskiej. -> obwodnica w takiej, jak planowana forma nie poprawi komunikacji na Zwycięskiej, mądrzy ludzie już to zrozumieli, ale ty wolisz głupio upierać się przy swoich racjach - możliwośc zawsze jest zbudowania gdzie indziej ale to jest czas, pieniadze itp bo mieszkańcy nowego osiedla nie sprawdzili w PZP co tam bedzie przebiegac za kilka lat. -> będziesz w takim razie swój czas i pieniądze tracił stojąc w wąskim gardle, którym będzie właśnie odcinek obwodnicy przechodzący przez Wysoką i będziesz klął i wypisywał głupoty na forach, że jakieś durnie na siłę wcisnęli drogę w miejsce, gdzie się ona nie mieściła. Pomacham ci wtedy z okna;-P droga w planach była :) deweloperzy buduja według PZP - Wy macie mozliwość wyboru! Kupic taniej i miec WOW pod nosem lub szukac gdzie indziej. Wariantów przebiegi WOW jest bodajże już 5 czy nawet 6. Tylko pamietaj, że wyberając inny niz podstwaowy zawsze pewnie bedzie szło komuś pod oknem o czym on w żadnych planach nie wiedział i TU DOPIERO SIE MOŻNA WKUR......... -> widzę, że znalazł się kolejny mądry, który ma sprawdzone informacje o super atrakcyjnych cenach mieszkań w Wysokiej! jakoś nie zauważyłam, żeby moje mieszkanie było super tanie. Wiesz jakiek klasy ma byc ta obwodnica ? bo po tym co napisałaś to widać ze nie odrobiłaś lekcji i brak Ci merytorycznej wiedzy! -> nawet inwestor do końca nie wie, jakiej klasy ma być ta droga, skoro mu się ona nie mieści w zostawionym korytarzu:P Ale będzie mi miło, jeśli podzielisz się swoją merytoryczną wiedzą, bo oczywiście wierzę, że ją posiadasz! Skończyłam dyskusję z tobą, bo wszystko co piszesz pokazuje tylko, że ślepo patrzysz w plan, który był zrobiony sto lat temu na szybko na kolanie i nie zwracasz uwagi na zmieniającą się rzeczywistość, a logiczne argumenty do ciebie nie docierają. Tyle w tym temacie.
|
|
Apel o kontynuację budowy CPK
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Petycja w sprawie możliwości pracy stacji krótkofalarskiej spoza stałej lokalizacji
Komitet Obrony Gietrzwałdu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Wojewodo! NIE dla betonowania Zakrzówka!
1382 Utworzone: 2025-01-31
ZBIGNIEW "SZUBA" SZUBERT - Petycja o Skargę Nadzwyczajną
3652 Utworzone: 2021-01-26
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
3915 Utworzone: 2025-01-30
Park w Maciejowcu: rewitalizacja zamiast rezerwatu
154 Utworzone: 2025-02-04
Petycja w sprawie nieobejmowania miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego działki nr 302407_5.0816.640/6
2072 Utworzone: 2025-01-22
APEL O WSPARCIE DLA MEDYCYNY NATURALNEJ I ZIELARSTWA
2409 Utworzone: 2025-01-31
Petycja o odwołanie Barbary Nowackiej z funkcji MEN w związku z wypowiedzią na konferencji My jesteśmy pamięcią. Nauczanie historii to nauka rozmowy”
2503 Utworzone: 2025-01-28
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
20480 Utworzone: 2025-01-05
Petycja Fundacji Ordo Medicus w sprawie dobrowolności szczepień ochronnych dzieci. Rekomendacje w kwestii szczepień dzieci i projekt obywatelski.
13676 Utworzone: 2023-09-08
PETYCJA W SPRAWIE BUDOWY POŁĄCZENIA KOLEJOWEGO MIĘDZY PŁOŃSKIEM A WARSZAWĄ
489 Utworzone: 2024-09-13
W sprawie modernizacji linii kolejowej Lwówek Śląski-Jerzmanice bądź utworzenie komunikacji zastępczej na tej trasie, aż do Legnicy
703 Utworzone: 2025-01-23
Apel o upamiętnienie Ofiar Kortau
328 Utworzone: 2025-01-23
Kontynuowanie modernizacji Odry jako szlaku żeglownego
742 Utworzone: 2025-01-30
Sprzeciwiamy się budowie wieży widokowej na Magurze Małastowskiej
772 Utworzone: 2024-10-17
Petycja o wycofanie zakazu przesyłek ptactwa domowego
4663 Utworzone: 2025-01-03
NIE dla Biedronki w Kulinie / ul. Dobrzyńska Włocławek
118 Utworzone: 2025-01-31
NIE dla końca vapowania w Polsce
6671 Utworzone: 2024-12-12
PETYCJA Do Zarządu Stokrotka Sp. z o.o. ws. poprawy warunków pracy i płacy
2036 Utworzone: 2025-01-12
Reedycja płyt Illusion
103 Utworzone: 2025-02-02
Złotniki zasługują na swoją Radę Osiedla – czas na zmiany!
124 Utworzone: 2025-01-30