STOP dla zniszczenia warszawskiego Teatru Kamienica

Gość

/ #488

2015-09-27 10:39

Cytując wcześniejszy wpis...... Samo miejsce jest czarowne, pełne magii i uroku. Jedna z sal poświęcona została wystawieniu makiety przedwojennej Warszawy - jest to swoiste dzieło sztuki wystawione w miejscu, gdzie mieszka sztuka. Spektakle w "Kamienicy" są przygotowane profesjonalnie, w doskonałej reżyserii, niezwykłej scenografii, z udziałem gwiazd, które chętnie z teatrem współpracują. Nie wyobrażam sobie, żeby tego zabrakło. To miejsce jest świadectwem naszej kultury, prężnie działającą, tętniącą teatralną duszą odskocznią od codzienności. Ratujmy je, bo samo w sobie jest dziełem sztuki.W pełni podzielam i całym sercem jestem z Wami.
Panie Emilianie ,co na to Platforma tak bardzo Obywatelska ???Prezydent Warszawy i wszyscy inni ich urzędnicy ....? Kolejny skandal!!! I co dalej..?.,może w końcu ktoś konkretny odpowie za takie decyzje??? Ktoś się pod tym podpisuje!
Nie może Pan spokojnie funkcjonować i pracować jak setki, tysiące kreatywnych,zdolnych,wybitnych ludzi w naszym kraju,których powinno się wspierać i wskazywać jako przykład do naśladowania a nie nękania i utrudniania każdego dnia
Z wyrazami szacunku za wszystko- pozdrawiam Pana i Małżonkę.