Cofnięcie zmian personalnych w Programie Trzecim PR

ml

/ #2746

2016-03-25 21:12

Nie zgadzam się na tę zmiany. Dlaczego? Program Trzeci jest jedynym medium, którego używam w celu pozyskania informacji i wiadomości z kraju i świata. Już dawno zrezygnowałam z oglądania telewizji. Radio jest dla mnie czymś istotnym, słucham go dosłownie przez cały dzień.. I tylko tego programu. Trójka stała się w moim życiu czymś naprawdę istotnym, a słuchanie audycji - swojego rodzaju codziennym rytuałem. Mam do tego radia sentyment, tym bardziej jest mi przykro z powodu zachodzących zmian. Jeżeli władze odwołają kolejnych dziennikarzy, jestem nawet w stanie zorganizować protest. Nie zgadzam się na takie traktowanie obywatela wolnego kraju... Nie wspomnę o tym, że z Trójki zniknęły bardzo ważne dla mnie audycje, jak chociażby "Wehikuł czasu"... Naprawdę nie jestem w stanie pojąć tego rodzaju postępowania.. Czemu to ma służyć? Osobistym zagrywkom? Chęci powiększenia obszaru oddziaływania władzy? Bo na pewno nie ulepszenia sytuacji w kraju... Tak się wolnej Polski nie zbuduje.. Ostrzegam, ludzie w końcu się zbuntują i pojadą na Myśliwiecką :) zapewniam, że będę stała w pierwszym rzędzie.