Dragon Ball w telewizji

Quoted post

Goku ssj5

#1691 do stacji

2013-12-05 12:03

Szanowna stacjo bardzo proszę stacje tv 4 o wyemitowanie najwspanialszego anime db które dla nas fanów zawiera wspomnienia z dzieciństwa i przypomina najwspanialsze lata . Emisja tego anime przyniesie dużą oglądalność gdyż fani na którym sie wychowali jak ja czekają na emisje . Niedowiarki którzy zwątpili w powrót db zdziwią sie mocno gdy będzie puszczona od nowa emisja tego anime . Nie miejsce prosze serca z kamienia db zwiera wiele pozytywnych wartości które pomagają w życiu . Te dzisiejsze seriale animowane i filmy animowane  to dno przy dragon ballu  nie które są fajne lecz jest ich mało . Nie wiem czy wahacie sie z puszczeniem db czy sledzicie poparcie w petycji ale uważam że młodym pokoleniom robicie krzywde jak nie puszczacie przygód songa i jego przyjaciół . Może nie którzy uważają że db zawiera dużo brutalnych scen lecz to nie prwda . Fani tego anime wyrosli na porządnych ludzi i pragną na nowo przypomnieć dzieciństwo  i ci co zostali rodzicami chcą pokazać swym pociechom tą wspaniałą legende  by mogli zobaczyć na czym sie dorastało .

Odpowiedzi

Goku ssj5

#1692 Re: do stacji

2013-12-05 13:57:28

#1691: Goku ssj5 - do stacji

abcdef

Zbliżają sie święta najlepiej stacja by zrobiła jak własnie w swieta najwspanialsze anime byście puscili bedzie to największy prezent gdyż uważam że świeta + emisja legendy db równa sie wspaniały spędzony czas . Pisze w imieniu wszystkich fanów dragon balla .Niech powrócą najwspanialsze czasy jak z 10 lat temu gdy ostni raz dragon ball leciał w tv .

Przywróccie nam dzieciństwo  fani db bardzo sie ucieszą jak ja !!!!

Błagam przywróccie db do tv !!!