Do władz TVN-u, aby nie zdejmować serialu W11-Wydział Śledczy

Quoted post

W11

#57 Re: W11

2014-04-06 13:10

#56: Ex fanka TVN - W11

Moim zdaniem W11 da się uratować, gdyby go urozmaicić i nie przekreślajmy szansy. TVN zdejmując W11 strzeli sobie w kolano i straci sporo oglądalności i dla każdego programu znajdzie się miejsce. Poczekajmy do oficjalnej decyzji TVN-u ,bo czuje iż TVN oznajmiając iż serial się konczy, chciał sprawdzić fanów jak zareagują i to ich przerosło i W11 zostanie ale ze zmianami. Ostatni meil jaki dostałem od nich w tej sprawie przekonał mnie, że uda się go uratować/

Odpowiedzi

Ex fanka TVN

#58 Re: Re: W11

2014-04-06 13:36:42

#57: W11 - Re: W11

Ehh... Ja też tak myślałąm na początku, że właśnie chcą sprawdzić reakcję fanów... Ale spójrz też w przeszłość - Wawa też miała mnóstwo fanów, a jednak poszli za ciosem i usunęli ten program (nie wiem, może tylko na sezon wiosenny a może na stałe) ale jednak, jak dotychczas wszystkie decyzje podjęte wcześniej, były wykonywane. Ja osobiście wolałabym żeby zdjęli Rozmowy w toku lub Szpital... ale w11 naprawdę byłoby szkoda. Nie na darmo zostali wybrani jako laureaci Telekamery :) Ale nie poddawajmy sie i walczmy o W11 - może poskutkuje tym razem :)