Do władz TVN-u, aby nie zdejmować serialu W11-Wydział Śledczy

Quoted post

MagdaFankaW11

#66 Re:

2014-04-06 15:47

#63: Ex fanka TVN -

W11 jest jedną ze sztandarowych wizytówek TVN,jeśli  stacja zdejmie serial z anteny zemtą odwdzięczy sie na Fanach w11 za przyznaną Telakamerę ,a  jeśli chodzi o Wawę-serial nie był tak zły jak większośc myslało.

TVN goni za pieniądzem a nie sympatią widzów i sam  strzela sobie samobóje i traci tym samym w moich oczach i to dużo traci. Polsat ponad wszytko.

Odpowiedzi

W11

#68 Re: Re:

2014-04-06 15:54:02

#66: MagdaFankaW11 - Re:

W11 w TVN-ie określam jako tradycję, ludzie generalnie dla W11 oglądają TVN. Nawet ze zmianami ludzie będą to oglądać i warto dać szansę bo może zdobędą kolejne telekamery i nawet złotą. TVN zrezygnował z Tańca z Gwiazdami, Polsat to wykorzystał i odnowił. Jeśli Polsat miałby przejąć W11-Wydział Śledczy to by pewnie trochę ognia dodał  temu serialowi.

Ex fanka TVN

#73 Re: Re:

2014-04-06 16:00:14

#66: MagdaFankaW11 - Re:

Magda - u mnie jest podobnie, zwłaszcza teraz ja niemal nie oglądam TVN, odkąd dali Farną w X Factor, przestałąm i to oglądać... Wolę Polsat - zdecydowanie, zwłaszcza teraz, gdy mają tyle nowości: Top Chef, Piekielna kuchnia, Taniec z gwiazdami... Jestem pewna, że Polsat wykorzystałby to i wykupił prawa do W11 i zrobił to po swojemu :)