Tak dla Krematorium Białystok

Quoted post

Brylant

#6 Rozumiecie to?

2015-11-10 08:40

Budynek przy Ul. Ciołkowskiego 163 powstał na kłamstwie a to co jest zbudowane na kłamstwie jest zawsze nie trwałe i nie przetrwa.
Rozumiecie to?

Aktualnie "Krematorium Białystok" szuka "poparcia społecznego" - studentki politechniki ganiają za podpisami na listach poparcia dla otwarcia tej inwestycji. Ponieważ robią to młode osoby mające małe pojęcie ( lub wcale) o szkodliwości to może zachodzić podejrzenie że robią to
odpłatnie. Jest to kolejne nie etyczne żeby nie powie...dzieć chamskie zachowanie. Niebawem poinformujemy media w jaki sposób inwestorzy chcą zrealizować swój sen o potędze.
Ps. Przy okazji Dziękujemy dziewczynom z kryminalistyki.

Odpowiedzi

Krematorium Białystok

#7 Re: Rozumiecie to?

2015-11-10 12:36:58

#6: Brylant - Rozumiecie to? 

Szanowna Pani lub Szanowny Panie,

Z przykrościa stwierdzamy, że Pana/Pani komentarz przekroczył granicze nie tylko dobrego smaku ale też prawa. Pewnie dlatego nie podaje Pan/Pani swoich danych osobowych w obawie przed konsekwencjami prawnymi. Informuje Pana/Panią, że po adresie IP łatwo jest sprawdzić kto oskarża inne osoby i przypisuje im działania któych nie dokonują.

Osoby zbierające podpisy, są naszymi sympatykami, znajmymi i osoboami, któe po prostu uważają że miasto Białystok łamie prawo blokując dalsze funkcjonowanie krematorium. Robią to charytatywnie.

Zespół Krematorium Białystok

Gość

#17 Re: Rozumiecie to?

2015-11-14 08:32:29

to pisoski prostak ja oni wszyscy................

Jadwiga

#23 Re: Rozumiecie to?

2015-11-15 19:12:59

Prawdą jest że taki obiekt dla Białegostoku to prawdziwy brylant architektoniczny, to jedno , a drugie to świetna sprawa dla mieszkańców , ponieważ nie będzie opłaty za dowóz do Wyszkowa .Piszę ten komentarz bo nie dawno korzystałam z kremacji , takie życzenie było mojej mamy . Wiem że i z dochowaniem zmarłego  w trumnie w naszym grobie rodzinym nie było szans , dlatego kremacja jest dobrym rozwiązaniem. Chwała inwestorowi który podjął się tego wyzwania i otworzył właśnie w naszym mieście . JESTEM ŁĄCZNIE Z MOJĄ RODZINĄ I  ZNAJOMYMI  ZA. 

Gość

#45 Re: Rozumiecie to?

2016-02-16 21:08:42

Trudno byłoby postawić budynek na kłamstwie , wydaje mi się że ten budynek stoi na działce idealnie do krematorium nadającej się . Białostoczanka z rodziną . Jesteśmy bardzo dumni , że Białystok ma krematorium