Zakaz wydania muzyki dla rapera Filipek

Quoted post

M.

#70 .

2016-01-16 15:44

No dobra. Od czego zacząć. Jeśli komuś przeszkadza Filipek, jego twórczość, nie podoba mu się, NIE MUSI go wcale słuchac, propsowac, obserwować, ani zaprzątać sobie nim głowy. Ta petycja jest bardzo płytka i wręcz śmieszna. Tak samo ja mogę napisac petycję o zakazie wydawania muzyki dla Edyty Górniak, bo boli mnie głowa od jej pisku. No błagam.. Przecież to poważne. Jesli ktoś chce aż tak szkodzić i niszczyć Filipka to gratuluje mentalności i dystansu, bo jesli Tobie człowieku ktoś by stawał na drodze do marzeń byłby by Ci wtedy pewnie bardzo sympatycznie, prawda? Już nie chodzi o człowieka, o którego jest ta wojna, ale o sam fakt. Myślicie, że Filip przestane tworzyć, bo komus się to nie podoba? Będzie tworzył jeszcze więcej. Do bólu. Bo to kocha. Czaicie różnice pomiędzy pasją a pracą? On to połączył. Bawi się muzyką, kombinuje. A co do ostatiego kawałka, który jak wiadomo powstał dla beki, dla żartu i dla zabawy, który nie ma się nijak do twórczości tego rapera, to faktycznie nie każdemu musi wpaśc w ucho, nie każdy ma poczucie humoru, ale halo?! Dystans! Mam nadzieję, że zastanowicie sie nad tym wszystkim, bo tak naprawde do niczego to nie zmierza. Głupota ludzka nie zna granic, a może zazdrość czy juz nie wiem co..

Odpowiedzi

K

#129 Re: .

2016-01-16 17:54:57

#70: M. - . 

W pełni się z Tobą zgadzam