Trans 4.0 Żądamy wycofania się z Wersji w Przeglądarce

Quoted post

pokooy

#16 W grupie siła!!! Ludzie pokażmy im, że nie mają bez nas szans!

2020-01-09 20:35

Gratuluje autorowi petycji, genialna inicjatywa tyle tylko, że beskuteczna. Jak juz pisałem wcześniej, jedynym możliwym narzędziem do postraszenia zarządu spółki i przywrócenia starej wersji transa będzie wypowiedzenie umów w trybie natychmiastowym. Jeśli tylko 50% ludzi, którzy podpisali tą petycje wyśle wypowiedzenie tym naciągaczom, gwarantuje, że w przeciągu 24h stara wersja zacznie znowu działać i każdy z nas dostanie maila z przeprosinami za zainstniałą sytuację wraz z wyjaśnieniami (PRowskim pierdzieleniem). Tak bardzo jestem zirytowany faktem, że płacę tyle kasy za dostęp do narzędia pracy i, że ktoś mnie zmusza do korzystania z czegoś co jest totalnym błędem inwestycyjnym. Na tą chwile nikt z transa się do tego nie przyznaje, ale nie pozwolimy na to aby nas tak traktowali. Najbardziej komiczną rzeczą jest to, że największym "Hitem z transa" stał się on sam. Podpiszmy nową petycję. Działajmy, w grupie siła, bo jak mawia klasyk "kropki robią tony".

Odpowiedzi

NeMoS

#17 Re: W grupie siła!!! Ludzie pokażmy im, że nie mają bez nas szans!

2020-01-16 06:23:50

#16: pokooy - W grupie siła!!! Ludzie pokażmy im, że nie mają bez nas szans! 

Tylko nikt nie może sobie pozwolić żeby tak zrobić bo skąd by miał ładunki. Musieliby wszyscy przejśc jednocześnie np na TIMO.

Janek

#18 DziśRe: W grupie siła!!! Ludzie pokażmy im, że nie mają bez nas szans!

2020-01-28 08:23:05

#16: pokooy - W grupie siła!!! Ludzie pokażmy im, że nie mają bez nas szans! 

Witam, dzisiaj 28.01.2020 pisałem na nowym transie z kolegą który cały czas używa starego transa i powiedział mi że co najmniej jeszcze kilka osób używa starej wersji.

To jak to jest dokładnie?  jeśli ktoś użawa starego transa  niech napisze.

Co do nowej wersji, może awrto się znowu skrzyknąć i zacząć protestować.

Janek