Żądamy kontraktu dla Centrum Kardiologii Allenort w Kutnie

Żądamy kontraktu dla Centrum Kardiologii Allenort w Kutnie / Ogłoszenia / Obecny postęp prac... / Komentarze

Gość

2015-01-25 22:15

Szanowna Pani Rzecznik.
Czy przyjmuje Pani na siebie odpowiedzialność cywilną i karną za nie zmieszczenie się w czasie zespołu ratunkowego i niemożliwość dostarczenia pacjenta na specjalistyczny oddział kardiologiczny, przed upływem krytycznego czasu, dającego nadzieję na skuteczną pomoc choremu?
Czy bierze Pani na siebie odpowiedzialność cywilną i karną za wszystkie mogące wyniknąć z tego powikłania ze śmiertelnym zejściem człowieka?
Czy zgodziłaby się Pani by w przypadku własnego niedomagania obowiązywała proponowana przez Panią norma czasowa?
JA I MOI BLISCY SIĘ NA TO NIE ZGADZAMY!
NIE MAMY KLINIK RZĄDOWYCH ANI INNYCH SPECJALISTYCZNYCH ODDZIAŁÓW RATUNKOWYCH A ODDZIAŁ ALLENORTU, KTÓRY MOŻE URATOWAĆ NAM ŻYCIE W BANALNY SPOSÓB ZNIKA Z NASZEGO ŚRODOWISKA!

Piotr z Kutna

Gość

2015-01-25 22:19

Oddział w Łodzi nie posiada tak dobrego zaplecza medycznego w postaci specjalistów, jak równiez w postaci nowoczesnego sprzętu. Sama byłam pacjentka Łódzkiego szpitala - trzy tygodnie leżenia bez efektu. Dopiero kiedy znalazłam sie pod opieką Allenortu, wszytsko zostało naprawione - w czasie 7 dni.
Allenort w Kutnie musi wrócić.

Gość

2015-01-25 22:25

Wytłumaczone ze głupi by zrozumiał.

Gość

#4 Re:

2015-01-27 13:42

#2: -