Przeciwko niekontrolowanemu przyjmowaniu uchodźców (imigrantów)
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Przeciwko niekontrolowanemu przyjmowaniu uchodźców (imigrantów)
Gość |
#772015-09-11 15:08Podpisałam z prostej przyczyny. Na pierwszym miejscu stawiam polskich emerytów i rencistów , chore i głodne dzieci dla których nie ma pieniędzy , zarabiające grosze pielęgniarki i innych pokrzywdzonych przez nieudolny rząd. Jakim prawem Kopacz szasta naszymi publicznymi pieniędzmi !!! To woła o pomstę do nieba. Niech ich sobie zaprosi do własnej posiadłości i sama włoży burkę. |
Gość |
#812015-09-11 17:08To imigranci ekonomiczni, uchodźcy wojenni nie przekraczają kilku krajów, płacąc tysiące euro, aby dostać się do tego z najlepszym socjalem. Imigracja z odmiennych kręgów kulturowych to zagrożenie dla naszych obywateli, doświadczenia Zachodu nie pozostawiają co do tego złudzeń. |
Gość |
#832015-09-11 17:47Wiele polskich rodzin żyje na skraju nędzy i ubóstwa...jeśli nawet otrzymują pomoc to mierną...A z tego co obserwuję uchodźcy do biednych chyba nie należą skoro nawet chleb wyrzucają... Warto by było aby Rząd spojrzał na dzieci z własnego podwórka a bywa że gotowanego od kilku dni nie jadły. |
Gość |
#842015-09-11 17:48pomoc, humanitaryzm - tak, ale przede wszystkim rozsądek i planowanie |
Gość |
#852015-09-11 20:26Boję się zagrożenia jakie niesie za sobą niekontrolowany napływ ogromnej ilości młodych butnych mężczyzn potencjalnych Islamistów i terrorystów, którzy będą nam zagrażać i wprowadzą swoje rządy...boję się całkowitego zniewolenia przez islamizację Europy i Polski. |
Gość |
#872015-09-11 21:29Ponieważ jestem przeciwna przyjmowaniu imigrantów i utrzymywaniu ich z naszych podatków, podczas gdy wiele polskich rodzin żyje na granicy ubóstwa. |
Gość |
#882015-09-12 00:25Dlatego, że za kilka lat nie chce się bać wracać późno do domu. Dlatego, że nie chcę już wkrótce utrzymywać hord imigrantów, dla których praca to coś nie do pomyślenia bo są w Europie Allaha, więc wszystko im się należy. |
cocoo |
#892015-09-12 01:10Nie chcę żyć w ciągłym strachu o rodzinę. Boję się islamistów oni niedostosują się do nas tylko będą chcieli według koranu żebyśmy my dostosowali się do nich, a jak nie to nas siłą zmuszą. Może to nie będzie teraz ale za x lat napewno. Tam gdzie są islamiści tam jest ich ziemia. |
lysy784 |
#912015-09-12 05:27Wielcy "UCHODŹCY" świadomie zalewają całą Europę i jak już się rozlokują to pewnie wtedy przeprowadzą zmasowany atak terrorystyczny w jednym czasie i to będzie Armagedon!!!! Zobaczymy czym wtedy będą tłumaczyć się rządzący? Pewnie "ale przecież tego nie można było przewidzieć" |
Gość |
#932015-09-12 06:37Bezprawie, dokonuje się na naszych oczach - bez poszanowania głosu Polaków. Najpierw należy umożliwić powrót do kraju młodym Polakom którzy wyjechali na Zachód "za chlebem", którego nie potrafiły im zapewnić kolejne rządy RP. Należy umożliwić powrót do kraju Polakom, których pozostawiono na Wschodzie po II wojnie światowej. Pokolenie naszych Rodziców i Dziadków dla wolnej i bezpiecznej Polski oddało w pracy całe swoje zdrowie i siły a nawet życie. My chcemy spokoju i pokoju dla swoich dzieci i wnuków. Podczas wojny wiele milionów naszych Rodaków z wiarą nadzieją walczyło o wolną Ojczyznę - nie po to, by teraz lewaccy liberałowie zgotowali następnym pokoleniom kolejnydiabelski, przeklęty los! Muzułmanie to inna kultura! Nie bądźmy naiwni. Mały grupy już pokazują swoje prawdziwe, roszczeniowe oblicze. To dopiero poczatek. Dlatego nie zgadzam sie na ich przyjęcie do Polski! |
Gość |
#952015-09-12 07:50Podpisałem i myślę że wszyscy Polacy podpiszą. My mamy swoją religie nie potrzeba nam żadnego Allaha. |
Gość |
#962015-09-12 08:37Dlatego ze nie chcę Islamu w POLSCE ani w EROPIE !!!! to jest religia która się z nikim i niczym nie asymiluje, to jest religia zła. Ja już trochę w życiu przeżyłam i dla następnych pokoleń pragnę pokoju w Polsce, nie po to nasi ojcowie i dziadkowie walczyli o wolną Polskę, żeby teraz zalał nas Islam !!!!! Cały czas się zastanawiam dlaczego ich nie przyjmują ich Bracia w wierze tylko oni wszyscy się pchają do Europy, dlatego intuicja podpowiada mi drugie dno w tej całej ekspansji na Europe. Dziwie się lewakom że są tak ślepi, i jaki los szykują swoim rodowitym obywatelom !!!! |
Gość |
#992015-09-12 14:39Ponieważ zgadzam się w pełni z jej treścią. Trzeba opanować ten chaos dopóki nie jest za późno . |
Gość |
#1002015-09-12 15:00W pierwszej kolejności moi wszyscy Rodacy Polacy muszą mieć na czynsz, chleb, leki... |
|
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Petycja w sprawie możliwości pracy stacji krótkofalarskiej spoza stałej lokalizacji
Apel o kontynuację budowy CPK
Komitet Obrony Gietrzwałdu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie otwarcia naboru na studia podyplomowe z zakresu Analityki Medycznej na Śląskim Uniwersytecie Medycznym w Katowicach
516 Utworzone: 2025-02-09
Laptopy dla nauczycieli wychowania przedszkolnego
4623 Utworzone: 2025-02-06
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
6428 Utworzone: 2025-01-30
Protest przeciw planom UMŁ względem terenu Przedszkola Miejskiego nr. 100 w Łodzi
105 Utworzone: 2025-02-09
Petycja w sprawie zatrzymania lidwidacji i reorganizacji Szkoły podstawowej przy SOSW w Kozicach Dolnych
673 Utworzone: 2025-02-06
Apel o zapewnienie funkcjonowania szkół specjalnych podczas ferii zimowych i wakacji
99 Utworzone: 2025-02-10
PETYCJA W SPRAWIE ZMIAN W SYSTEMIE PŁATNEGO PARKOWANIA W KOŁOBRZEGU
691 Utworzone: 2025-02-06
APEL O WSPARCIE DLA MEDYCYNY NATURALNEJ I ZIELARSTWA
2980 Utworzone: 2025-01-31
Petycja do Pana Burmistrza dzielnicy Praga-Południe o uzupełnienie oświetlenia ulicy Siennickiej
77 Utworzone: 2025-02-10
Ocalmy księgarnię Tarabuk
2690 Utworzone: 2024-11-28
Przywrócenie lokalizacji Komisariatu Gdynia Karwiny
59 Utworzone: 2025-02-09
Petycja o wycofanie zakazu przesyłek ptactwa domowego
4804 Utworzone: 2025-01-03
Utworzenie oddziałów klas 1-8 dla dzieci w spektrum autyzmu na terenie Miasta i gminy Mosina.
46 Utworzone: 2025-02-08
Petycja o szybki i stabilny internet we wszystkich pociągach w Polsce
80 Utworzone: 2025-02-09
Petycja do Prezydenta Rafała Piecha przeciwko podwyżkom czynszów w zasobach komunalnych
38 Utworzone: 2025-02-10
Petycja o odwołanie Barbary Nowackiej z funkcji MEN w związku z wypowiedzią na konferencji My jesteśmy pamięcią. Nauczanie historii to nauka rozmowy”
2725 Utworzone: 2025-01-28
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
20816 Utworzone: 2025-01-05
Petycja w obronie lasów na Ozie Mosińsko Bukowskim
40 Utworzone: 2025-02-09
Petycja Fundacji Ordo Medicus w sprawie dobrowolności szczepień ochronnych dzieci. Rekomendacje w kwestii szczepień dzieci i projekt obywatelski.
14109 Utworzone: 2023-09-08
Petycja do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad Dotyczy: Instalacji sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniu ulic Al. Zwycięstwa, Leśna i Szkolna w ciągu drogi krajowej nr 73 w miejscowości C
170 Utworzone: 2025-02-08