Przeciwko niekontrolowanemu przyjmowaniu uchodźców (imigrantów)
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Przeciwko niekontrolowanemu przyjmowaniu uchodźców (imigrantów)
Gość |
#1022015-09-12 17:13Podpis złożyłem jako Polak i to jest wystarczające uzasadnienie . |
Gość |
#1042015-09-12 18:38Brak kontroli nad napływem ludzi obcych kulturowo dla Polskiego społeczenstwa zagrożenie przede wszystkim dla przybyszów. |
Gość |
#1072015-09-13 00:46 Obserwując sytuację jestem pewna ,że to niekontrolowana inwazja głównie mężczyzn . Nie wygląda to zatem na ucieczkę z kraju ,lecz jest to konkretny plan na wprowadzenie do Europy chaosu i zagrożenia . Przykładem są kraje : Niemcy ,Wlk.Brytania ,Francja i inne ,w których muzułmanie usiłują wprowadzić swoje prawa nie zgodne z europejskimi. |
Gość |
#1082015-09-13 01:35W Polsce mamy problemy , bo jakie Państwo ich nie ma , ale co najważniejsze mamy spokój. |
Gość |
#1092015-09-13 04:09Ratujmy Polske przed islamizacja,przed utrata chrzescijanskiej tozsamosci. Ratujmy pokinie jest za pozno!!!! |
Gość |
#1102015-09-13 09:52Premier działa na niekorzyść Państwa godząc sie na narzucone warunki UE. Wszystko powinno być szybko zaplanowane i kontrolowane. Ale oczywiście nasz rząd tego nie potrafi |
Gość |
#1112015-09-13 11:24Uważam że powinny się nimi zająć państwa które wywołały konflikt w ich krajach. Po drugie i najważniejsze to całkiem inna kultura i oni nie chcą się asymilować ale próbują narzucać swoje przekonania i prawa gdziekolwiek się znajdą. Rozboje, gwałty pojawiają się wraz z nimi. Nie chcą podjąć jakiejkolwiek pracy i jawnie się odgrażają(oglądałam wiele materiałów filmowych z krajów do których zawitali). Najpierw pomóżmy swoim bo na nich nas nie stać. |
Gość |
#1132015-09-13 13:21Po kilkuletnim pobycie zagranicznym w krajach afrykańskich wśród tubylców głównie muzułmanów stwierdzam, że w większości są to ludzie nieprzewidywalni, krętacze i lenie. Nigdy w takiej ilości nie powinniśmy ich przyjmować. Co innego gdyby dotyczyło to grupy zweryfikowanej np. z jakimś wykształceniem, doświadczeniem zawodowym i części biednych uciekających przed prześladowaniem ludzi. Trzeba pamiętać, że w krajach arabskich głównie prześladowani są chrześcijanie a nie muzułmanie! Dlatego weryfikacja wyznaniowa jest konieczna do określenia statutu takiego przybysza. Weryfikacja imigranta ekonomicznego od potencjalnego agenta wyznaniowego ISI od uchodźcy z krajów północnej Afryki lub bliskiego wschodu nie jest przez nasze cudowne obecnie państwo wykonalna! Lepiej sfinansować im rozwój w jakimś rodzimym kraju, tylko im się nie będzie chciało pracować bo do tej pory żyli np. z ropy itp, inna mentalność tzn. mało pracy a pieniądze daje państwo. To nie jest propozycja dla Europy w kryzysie. Albo UE się rozleci albo będziemy niewolnikami (zakładnikami) masowej imigracji ekonomicznej. Po co mają walczyć u siebie skoro ktoś (czyli kraje UE) dają im na tacy zasiłek, mieszkanie itp. za friko. Czy my coś tak kosztownego za "nic" gdziekolwiek byśmy dostali? (Pytanie retoryczne) |
Gość |
#1152015-09-13 15:31W całej rozciągłości zgadzam się z argumentacją,a oprócz tego obawiam się,że jest to początek nowej wojny religijnej.Oceniam, że jest to początek wojennej inwazji islamu. |
Gość |
#1162015-09-13 16:22Komentarz nie potrzebny, wszyscy widzimy co wyprawiają te dzikusy. Obca nam kultura nigdy nie pogodzi się z naszą, chyba, że pozwolimy to nas zdominują!!! |
Gość |
#1182015-09-13 18:48Nie zgadzam się z niekotrolowanym przyjmowaniem "jak leci", tym bardziej, że jest potwierdzone, że dużo z tych osób ma kupiony syryjski paszport, a są Irańczykami, Pakistyńczykami i innymi nacjami. Polska nie umie sobie poradzić ze swoimi ubogimi i biednymi, a zgrywa bogaty kraj, który stać na to, aby dać uchodźcom mieszkania, zapewnić pracę itp. |
Gość |
#1192015-09-13 19:31Ponieważ zatrważające jest jak Unia Europejska beztrosko pozwala na zalew imigrantów a wsród nich niewątpliwie również islamskich fanatyków w imię tolerancji i praw człowieka. A co z prawami obywateli Europy? co z bezpieczeństwem? |
Gość |
#1202015-09-13 19:34Podpisałem i jak będzie taka potrzeba będę walczył o wolność Polski |
Gość |
#1212015-09-13 21:10Podpisałam, ponieważ uważam, że imigranci mający inne podejście do świata, inną kulturę i religię są zagrożeniem dla nas i naszych rodzin. |
Gość |
#1232015-09-13 23:51Polskie państwo , przy obecnej władzy nie jest przygotowane na sprowadzenie ludzi innych kulturowo , niż Polska. Nie chcę eksperymentów na żywym narodzie polskim . W Donbasie czekają Polacy aby ich przyjąć do Ojczyzny , i to skandal ,że rzad jeszcze tego nie zrobił. NIE !!!ISLAMISTOM , STANOWCZE NIE!!!! |
Mil |
#1242015-09-14 08:19Podpisałem bo mam dość tych kpin od rządzących. Nie mozemy ściągnac do kraju ofiar stalinizmu zza wschodniej granicy rodakow naszych, a pod dyktando merkeli i po tysiace islamistów (mlodych zdrowych terrorystów wsród nich) ma przyjechać i kasa za free? Znaczy znów po obiecuje obniżenie podatkow po raz 3 a znów podwyższą bo utrzymywać islam trzeba. po za tym gdzie islamiści tam żadania by respektować ich zasady i t d...Niech pierw dokarmią tysiace polskich dzieci i polskich bezdomnych aaaa no tak mówiąc o dziecicach jestem rosyjskim agentem sasza..... |
Gość |
#1252015-09-14 08:29nadchodzi wielkie zło, trzeba temu przeciwdziałać w miarę możliwości |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
45549 Utworzone: 2024-04-25
PKP - powrót pociągów dalekobieżnych na stację „Mława”
679 Utworzone: 2024-12-17
Petycja w interesie publicznym mająca na celu podjęcie przeciwdziałań w przypadku tworzenia na terenie województwa Centrów Integracji Cudzoziemców, oraz ośrodków dla imigrantów
448 Utworzone: 2024-12-24
NIE dla końca vapowania w Polsce
1487 Utworzone: 2024-12-12
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
5443 Utworzone: 2024-09-23
Filharmonia Częstochowska dla Społecznej Szkoły Baletowej
117 Utworzone: 2024-12-20
Pozostawienie kawiarni na Wzgórzu Zamkowym w Szczebrzeszynie
1205 Utworzone: 2024-12-21
Nie tędy droga! Ratujmy Pustynię Błędowską! Ratujmy Czubatkę!
211 Utworzone: 2024-12-10
Ocalmy księgarnię Tarabuk
1591 Utworzone: 2024-11-28
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
17783 Utworzone: 2023-10-23
List Otwarty do Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego - Stop Alienacji Rodzicielskiej - Apel o równowagę stanowisk.
1000 Utworzone: 2024-11-27
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
686 Utworzone: 2024-04-08
Komitet Obrony Gietrzwałdu
7844 Utworzone: 2022-12-31
Petycja o odwołanie Pawła Grzesiowskiego ze stanowiska Głównego Inspektora Sanitarnego
25841 Utworzone: 2024-06-26
Wyślijmy Burka z powrotem do szkoły
231 Utworzone: 2024-12-20
Równy dostęp do leczenia niepłodności i zabezpieczania płodności dla wszystkich kobiet!
74 Utworzone: 2024-12-17
Chrońmy prawo do wyboru medycyny naturalnej w profilaktyce naszego zdrowia!
120 Utworzone: 2024-12-08
W obronie Galerii Pod Arkadami w Łomży
471 Utworzone: 2024-12-15
Poparcie projektu ustawy o przeciwdziałaniu wtórnej wiktymizacji ofiar przemocy
588 Utworzone: 2024-11-25
Czas na etyczne galerie - OCHNIK nie ma tu miejsca!
881 Utworzone: 2024-11-22