Przeciwko niekontrolowanemu przyjmowaniu uchodźców (imigrantów)
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Przeciwko niekontrolowanemu przyjmowaniu uchodźców (imigrantów)
Ten wpis został usunięty przez autora (Pokaż szczegóły)
2015-09-09 19:11- Date of removal: 2015-09-09
- Powód usunięcia:
Gość |
#22015-09-09 20:06Nazywa się ich uchodźcami ale nikt do końca nie wie jak jest naprawdę - tym samym prawdopodobnie nie ma możliwośći zweryfikowania czy mamy do czynienia z falą uchodźców, emigrantów, czy czymś zupełnie innym..... To co mogę powiedzieć, a co widziałem na własne oczy mieszkająć 8 lat za granicą, żyjąc obok & pracując z emigrantami/uchodźcami z poza Europy. Ci ludzie w większości wypadków nie asymilują się z lokalną społecznością. A najbardziej wyrazistą grupą jasno odcinającą się i walczącą z tradycjami i obyczajami lokalnej ludności są muzułmanie. To widziałem na własne oczy i jestem przerażony, tak przerażony faktem, że narzuca się nam (Polsce) przyjęcie kilkunastu, i pewnie docelowo kilkudziesięciu tysięcy ludzi (głównie mężczyzn). Na jak długo? Jaki jest plan na przyjęcie tych ludzi? Jak jest plan na asymilację tych ludzi z naszym społeczeństwem? Na te pytania nie ma odpowiedzi bo jak dotąd żaden kraj, powtarzam żaden nie poradził sobie z napływem muzułmanów |
Magdalena Torska Autor petycji |
#3 Re:2015-09-09 20:14#2: - właśnie z powodów poruszonych przez Ciebie napisałam tą petycję i właśnie to co piszesz m.in . zawarłam w jej treści - dziękuję za poparcie
|
Gość |
#42015-09-09 20:22Zgadzam sie ze wszystkim, co zawarto juz w petycji. Boje sie o bezpieczenstwo mojej rodziny. |
Gość |
#62015-09-09 20:38Jestem przeciwny na przyjmowanie imigrantów dlatego, iż zagrażają naszym obyczajom i tradycji. |
Gość |
#82015-09-09 20:55Podpisałam !!! |
#9 Re:2015-09-09 21:00#8: - dziękuję wszystkim ,którzy mają odwagę podpisem wyrazić swoje zdanie
|
Ala w. |
#102015-09-09 21:08Dziękuję za napisanie petycji. |
#11 Re:2015-09-09 21:18ja dziękuję za podpis- napisałam ,bo uważam ,ze bezczynność to najgorsze co może być w tej podbramkowej dla nas sytuacji |
Ala w. |
#12 Re: Re:2015-09-09 21:34Społeczeństwo jest oburzone i przerażone, ale zwykłemu człowiekowi nie jest łatwo protestować a co dopiero skutecznie działać.Dlatego podziękowania należą się każdemu kto potrafi i chce zebrać potencjał sprzeciwu.Pozdrawiam i raz jeszcze gorąco dziękuję :) |
AnnaDP |
#142015-09-09 21:41Stajemy przed realnym problemem jakim jest islamizacja Europy. Grecy i Węgry wołają o pomoc, "uchodzcy" pokazuja swoje oblicze, kradnac,niszczac i gardzac krajami, do ktorych udalo im sie dostać. Oni nie maja zamiaru sie do nas, europejczykow dostosowac ale narzucic nam swoje zacofane, okrutne zasady.Mimo, ze mieszkam za granicą to wychowuje syna na Polaka i chce aby w przyszlosci mogl nim byc, a nie ukrywac swoją tożsamości, obyczaje i wierzenia w obawie przed scieciem glowy. To dla niego podpisuje te petycje. Dla jasnosci, jestem za pomoca dla kobiet, dzieci i osob starszych, tylko ze to nie oni tak licznie przybywaja do Europy ale agresywni mezczyzni w wieku poborowym. Tego nie rozumiem, skoro sa tacy " waleczni" to wracaja i walczą o swoj kraj a nie rzucaja sie jak gowno na sznurku( za przeproszeniem) na Węgierskich dworcach....
|
Matka31 |
#152015-09-09 22:11Jestem przeciwna immigrantom muzelmanskim w Polsce poniewaz mam 2 dzieci i obawiam sie o swoje i ich bezpieczeństwo oprocz tego w ich krajach katolikow sie bestialsko morduje a gdzie tylko sie pojawiaja sa ataki terrorystyczne dotychczas w Polsce bylo spokojnie i niech tak zostanie Skad rzad P. KOPACZ weznie na uchoccow jesli dopiero co nie dawno niemiala dla polskich rodzin na zwiekszenie kwoty zasilku(jalmurzny) rodzinnego na 500 zl z kwoty 80 zl a na uchodzcow na 1 rodzine chce dac po 3 tys precz, z taka polityka |
Gość |
#162015-09-09 22:32Bo jestem Polakiem interesuje się islamem i nie popieram jego ideologi !! Mam dzieci i nie chce tego co się dzieje w krajach Europy zachodniej tj. Szwecja Francja Niemcy Anglia Dania Kocham swój kraj |
Gość |
#172015-09-09 22:48Nie może być tak, że przyjmuje się tysiące uchodźców o nie wiadomych do końca zamiarach. Rzekomo uciekają przed biedą i wojną całe rodziny. Ciekawe, bo większość z tych uchodźców to silni i młodzi mężczyźni, a nie kobiety i dzieci. Przyjmuje się więc tych ludzi - im będzie się płacić około 3tyś/ miesiąc, a jednocześnie z powodu BIEDY ODBIERA SIĘ POLSKIM RODZINOM ICH DZIECI. Dlaczego im się nie pomaga? Czy dlatego bo nie są muzułmanami, tylko Polakami i chcą żyć w Polsce? To co ten rząd robi jest DRAŃSTWEM i odpowie za to na pewno przed Bogiem !!! |
Gość |
#182015-09-09 23:25nie chce tu uchodzcow wiem czuje to ze bedzie w Polsce masakra a ja chce zeby moje dzieci i wnuki zyli w wolnej spokojnej Polsce |
Gość |
#202015-09-10 03:08Bo nie zgadzam sie z przyjęciem uchodźców!!!!! Państwo nie dba o swoich obywateli , ludzie wyjeżdzaja za granice za praca ..a My sprowadzamy uchodzców!!!!! TO ŻART! nie zgadzam sie na islamizacje mojego kraju! !!! |
Gość |
#222015-09-10 06:05Brak jakiejkolwiek kontroli kogo wpuszczany , nikt tego nie sprawdza, to nie tylko uchodźcy. Przyjmiemy ich a za kilka lat będzie ich więcej niż Polaków, u nich 5 ,6 dzieci to norma a u nas 3 to rodzina wielodzietna. Im więcej ich będzie to będą rzsdali respektowania ich praw , islamu, a wtedy my jesteśmy skazani na wyginięcie. |
Gość |
#232015-09-10 07:11Żyjemy "w chwili" kiedy WYJĄTKOWEGO znaczenia nabierają słowa "pomagania innym" . Podstawowym "WARUNKIEM" powinno być "MYŚLENIE" na ile stanowi to dla mnie ZAGROŻENIE! A jest ogromne! |
Gość |
#242015-09-10 07:56podpisałam ją jako osoba wierząca, świadoma zagrożenia jakie wiąże się z islamizacją |
|
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Apel o kontynuację budowy CPK
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
44893 Utworzone: 2024-04-25
Pozostawienie kawiarni na Wzgórzu Zamkowym w Szczebrzeszynie
1193 Utworzone: 2024-12-21
NIE dla końca vapowania w Polsce
1459 Utworzone: 2024-12-12
Petycja w interesie publicznym mająca na celu podjęcie przeciwdziałań w przypadku tworzenia na terenie województwa Centrów Integracji Cudzoziemców, oraz ośrodków dla imigrantów
347 Utworzone: 2024-12-24
PKP - powrót pociągów dalekobieżnych na stację „Mława”
533 Utworzone: 2024-12-17
Wyślijmy Burka z powrotem do szkoły
227 Utworzone: 2024-12-20
Poparcie projektu ustawy o przeciwdziałaniu wtórnej wiktymizacji ofiar przemocy
585 Utworzone: 2024-11-25
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
5417 Utworzone: 2024-09-23
Petycja ortodontów i lekarzy dentystów do PTO nt. "Ortotropii"
269 Utworzone: 2024-12-17
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
2767 Utworzone: 2024-11-15
Filharmonia Częstochowska dla Społecznej Szkoły Baletowej
98 Utworzone: 2024-12-20
PETYCJA W SPRAWIE PRZEDŁUŻENIA LINII TRAMWAJOWEJ OD PĘTLI FRANOWO DO OSIEDLA KOBYLEPOLE
185 Utworzone: 2024-12-19
W obronie Galerii Pod Arkadami w Łomży
469 Utworzone: 2024-12-15
Ocalmy księgarnię Tarabuk
1578 Utworzone: 2024-11-28
Równy dostęp do leczenia niepłodności i zabezpieczania płodności dla wszystkich kobiet!
69 Utworzone: 2024-12-17
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
1088 Utworzone: 2024-11-06
Zakaz parkowania pojazdów dostawczych na parkingu osiedlowym.
57 Utworzone: 2024-12-20
Sprzeciwiamy się budowie wieży widokowej na Magurze Małastowskiej
571 Utworzone: 2024-10-17
Uruchomienie dodatkowej pary połączeń na trasie Warszawa - Celestynów /Pilawa
373 Utworzone: 2024-12-18
Petycja do Prezydenta Miasta Krakowa w sprawie odwołania ze stanowiska obecnego dyrektora Zarządu Transportu Publicznego
355 Utworzone: 2024-12-03