DO PRZYJACIÓŁ ZWIERZĄT SCHRONISKOWYCH!
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji DO PRZYJACIÓŁ ZWIERZĄT SCHRONISKOWYCH!
Gość |
#1762016-01-25 21:24Uważam, że wolontariat składający się z ludzi, głównie młodzieży ,kochających zwierzęta to jest najlepsze, co może poprawić jakość życia bezdomnych zwierząt.Współpraca z wolontariatem gwarantuje, że wszystko jest OK.! |
Gość |
#1772016-01-26 15:14Ten Pan kierownik chyba nigdy nie miał do czynienia z psami!!!!! Odsyłam GO na nauki do Pani, która prowadzi hotel dla psów w Piotrowie - te psiaki pragną kontaktu z człowiekiem pomimo że człowiek wyrządził im krzywdę. |
Gość |
#1782016-01-26 21:01Kocham zwierzęta i bardzo szanuję ludzi, którzy im naprawdę pomagają, bezinteresownie z dobrego serca. Też tak postępuję i całym sercem jestem z wami. Powodzenia! Trzymam kciuki! |
Gość |
#1802016-01-27 17:00sa to sluszne postulaty i zadania jestem w 100procentach za tak trzymac |
Gość |
#1812016-01-27 19:03Pewnie władzom miasta chodzi o cięcia kosztów i ukrycie tzw. nieprawidłowości ( przekrętów)!? |
Gość |
#1822016-01-27 22:19Podpisałam ponieważ: – chcę wyrazić swój sprzeciw dla takich działań!!! – nie godzę się z takim traktowaniem zwierząt i wolontariuszy, którzy robią kawał dobrej roboty. Ponieważ zależy mi na dobru psów. Ponieważ jestem przeciwna arogancji urzedników i ich samowoli, bezmyślności i całkowitego braku empatii. Ponieważ to bulwersujące decyzje. Ponieważ jak zwykle decyzje urzędników podejmowane w ciepłym biurze, odbijają się tyko negatywnie na zwierzętach, które same nie mogą się obronić przed bezmyślnością i głupotą ludzi! |
Gość |
#1832016-01-28 10:17Bo nie umiem się pogodzić z barbarzyństwem "homo sapiens" ... |
Gość |
#1842016-01-28 11:26Niech sami pomieszkają sobie w takich warunkach, a później niech zwalniają, oszczędzają.... zobaczyli by co czynią |
Gość |
#1852016-01-28 14:02Karygodnie zachowanie wladz!!! To jest nie pojete zeby wolontariusze zmuszeni byli do apelu na cala Polske w ochronie zwierzat przez niekompetencje I vrak empatii ludzi ktorzy pewnie na codzien zgrywaja wspanialomslnych I dobrych....falsz falsz u jeszcze raz falsz!!! Jeden wielki wstyd dla Kalisza I tamtejszych wladz, ktore zistaly wybrane na swoje stanowiska chyba po ciemku albo mozna sobie uruchomic wyobraznie w jaki sposob!! A teraz kilka slow do tych dobrych aniolow, ktorzy walcza wszelkimi sposobami przeciwko takiej znieczulicy, jestescie wielcy z calego serca jestem z wami I zycze duzo zdrowia I sily zeby walczyc z najgorszym stworzeniem na tym swiecie czlowiekiem w obronie tych cudownych stworzen!!! Trzymajcie sie |
aaa |
#1862016-01-28 14:03Karygodnie zachowanie wladz!!! To jest nie pojete zeby wolontariusze zmuszeni byli do apelu na cala Polske w ochronie zwierzat przez niekompetencje I brak empatii ludzi ktorzy pewnie na codzien zgrywaja wspanialomyslnych I dobrych....falsz falsz I jeszcze raz falsz!!! Jeden wielki wstyd dla Kalisza I tamtejszych wladz, ktore zostaly wybrane na swoje stanowiska chyba po ciemku albo mozna sobie uruchomic wyobraznie w jaki sposob!! A teraz kilka slow do tych dobrych aniolow, ktorzy walcza wszelkimi sposobami przeciwko takiej znieczulicy, jestescie wielcy z calego serca jestem z wami I zycze duzo zdrowia I sily zeby walczyc z najgorszym stworzeniem na tym swiecie czlowiekiem w obronie tych cudownych stworzen ktorymi sa zwierzeta!!! Dodam jeszcze ze pochodze z innego miasta ponad 100 km od Kalisza i juz jakis czas temu slyszalam o fatalnych warunkach w tamtejszym schronisku I tyle czasu gdzie byla wladza odpowiedzialna za to, Burmistrz.Bez komentarza!!! Trzymajcie sie |
Gość |
#1882016-01-28 17:21Psy w schronisku, są i tak pokrzywdzone przez los. Dlaczego zabierać Im, jedyny kontakt z wolontariuszami. |
Gość |
#1892016-01-28 18:42Wolontariat powinien byc doceniany a nie likwidowany,ludzie poswiecają swój wolny czas zeby czynic dobro dlaczego im sie w tym przeszkadza zamiast jeszcze zachęcac |
Gość |
#1902016-01-28 18:58BO DOSYC JUZ TEGO OKRUCIENSTWA BEZKARNOSCI I ZARABIANIU NA KRZYWDZIE ZWIERZAT!!! |
Gość |
#1912016-01-28 19:21Wolontariuszom należy się wielki szacunek. Robią tyle dobrego dla zwierzaków w ramach swojego wolnego czasu, nie oczekują w zamian wynagrodzenia. Władze miasta co z Wami? Powinniście być dumni, że w Waszym mieście działa schronisko z prawdziwego zdarzenia. |
Gość |
#1922016-01-28 19:35Błagam ludzie o wielkich sercach zróbcie coś dobrego... Dlaczego nie żyje w Polsce jakiś drugi Owsiak, który zrobiłby coś dla zwierząt???? Pies kocha Ciebie bez granic, a co Ty robisz dla tych wpatrzonych w Ciebie oczu???? |
Gość |
#1932016-01-28 20:26Kocham zwierzęta i nie moge patrzeć na krzywdę jaką im wyrządza człowiek. Za niewinność, cierpią w schronach, obozach koncentracyjnych, głodne w bolu, pogryzyzione bez opieki weterynaryjnej..... |
Gość |
#1942016-01-28 23:42To niewyobrażalne, że czasie gdy tak mocno nagłaśniany jest problem bezdomności i niewłaściwej opieki w schroniskach ktoś odważył się na taki krok. To karygodne. Ciekawe ile warta była koperta... |
wolontariusz |
#1962016-01-29 03:57Szkoda że wcześniej Pani która założyła tą petycje nie chciała dialogu. miało być tak jak ona chce i koniec, że niby jej są rzucane kłody pod nogi. w schronisku nie ma tylko psów tej pani jest dodatkowo 200 innych i wiele kociaków. byłam wolontariuszką w tym schronisku przez wiele lat ale nie mogłam już wytrzymać całej tej chorej sytuacji. z wielką chęcią wróciła bym tam aby pomagać ale w momencie jak Pani S. zniknie ze schroniska. dobro zwierząt jest najważniejsze ale one czują emocje opiekunów. pamiętam czasy jak jej psy biegały LUZEM po schronisku nie można było wyprowadzić własnego psa na spacer z obawy przed pogryzieniem podopiecznego. nie każdy pies jest miłym przytulaśnym małym stworkiem niektóre nie tolerują innych psów ba nawet zwierząt. na prawdę konkurs popularności. śmieszne wydarzenia na FB. Manipulacja ludźmi. szkoda mi słów sytuacja w schronisku jest chora ale nie przez nowy zarząd czy pracowników a przez Panią Anetę. |
Gość |
#1972016-01-29 08:33Zwierzęta muszą mieć dobrze one czują i cierpią jak my.Urzędnicy martwią się o swoje zasrane dupy.Kanalie robią im krzywdę. |
Gość |
#1992016-01-29 17:57No proste!! aby pomagać zwierzętom w każdy możliwy sposób bo je bardzo kocham ♥ |
Gość |
#2002016-01-30 20:17Nie ma niczego wspanialszego jak wolontariat dla tych,które walczyć o siebie nie potrafią. |
|
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Apel o kontynuację budowy CPK
Komitet Obrony Gietrzwałdu
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie możliwości pracy stacji krótkofalarskiej spoza stałej lokalizacji
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja przeciwko całkowitemu zamknięciu drogi wojewódzkiej nr 527 (Warszawa-Olsztyn)
168 Utworzone: 2025-01-20
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
17243 Utworzone: 2025-01-05
NIE dla końca vapowania w Polsce
5986 Utworzone: 2024-12-12
STOP WYSOKIM STAWKOM ZA ODPADY W GMINIE JAWORZE!
330 Utworzone: 2025-01-17
PETYCJA Do Zarządu Stokrotka Sp. z o.o. ws. poprawy warunków pracy i płacy
1059 Utworzone: 2025-01-12
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
2074 Utworzone: 2024-11-02
Petycja w sprawie remontu mostu kolejowego w Brzegu Dolnym w powiecie wołowskim
90 Utworzone: 2025-01-21
Petycja w sprawie nie likwidowania Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. I.J. Paderewskiego w Sulejówku
79 Utworzone: 2025-01-21
Stop Likwidacji PP nr 15 w Ostrowcu Świętokrzyskim
287 Utworzone: 2025-01-20
CHCEMY PUMPTRACK W ŁOWICZU!
186 Utworzone: 2025-01-20
Petycja w sprawie odrzucenia uchwały dotyczącej zamiaru likwidacji Przedszkola nr 1 ,,Zielony Zakątek" w Konstancinie-Jeziornie
137 Utworzone: 2025-01-19
Przedszkola Publiczne Zagrożone
1945 Utworzone: 2024-11-18
Zatrzymanie bezprawnej działalności Damiana Gabrysia w przestrzeni publicznej
44 Utworzone: 2025-01-21
Petycja do Prokuratora Generalnego o kasację umorzenia postępowania w sprawie o znęcanie się nad zwierzętami
183 Utworzone: 2025-01-15
Sprzeciw wobec planów Miasta Katowice w sprawie rozwiązania i/lub przeniesienia, połączenia katowickich szkół średnich
310 Utworzone: 2025-01-16
Ocalmy Pracownię Braci Łopieńskich, najstarszą warszawską firmę
716 Utworzone: 2024-09-09
Petycja dotycząca odstąpienia od planów łączenia geografii z biologią w szkole podstawowej
2472 Utworzone: 2025-01-06
PETYCJA DO MARSZAŁKA WOJEWÓDZTWA DOLNOŚLĄSKIEGO W SPRAWIE PRZYWRÓCENIA KOLEI DO RADKOWA – GŁOS SPOŁECZNOŚCI, KTÓRA PRAGNIE POŁĄCZEŃ, MOŻLIWOŚCI I NADZIEI
80 Utworzone: 2025-01-19
PKP - powrót pociągów dalekobieżnych na stację „Mława”
1247 Utworzone: 2024-12-17
Petycja Fundacji Ordo Medicus w sprawie dobrowolności szczepień ochronnych dzieci. Rekomendacje w kwestii szczepień dzieci i projekt obywatelski.
13178 Utworzone: 2023-09-08