Zwolnienie ordynatora Zorana Stojceva. Apel
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Zwolnienie ordynatora Zorana Stojceva. Apel
Gość |
#1012016-02-08 13:33Bo to znakomity fachowiec i będzie wielką stratą dla miasta i jego mieszkańców pozbycie się takiej osoby |
Gość |
#1022016-02-08 13:4210 lat temu dr Stojcew wykonał u mnie poważną operację na oddziale onkologicznym.Dzięki temu żyję i funkcjonuję.Jestem za to bardzo wdzięczny.Zwolnienie takiego doświadczonego fachowca będzie wielką stratą dla szpitala.
|
Gość |
#1042016-02-08 15:00profesjonalizm i niezwykle umiejętności nie biorą się z nikąd trzeba na nie ciężko zapracować wymaga to czasu dobrobyt nie bierze się z fanatyzmów , partyjniactwa , religii, lecz z tego jaki format ludzi z nami prarcuje |
Gość |
#1052016-02-08 15:01zwolnienie wysokiej klasy specjalisty tylko dlatego że powiedział prawdę p. Sapińskiemu jest karygodne .Menadżer ma na sumieniu niszczenie szpitala narażanie życia pacjentów brak leków likwidowanie oddziału bo nie umiał pozyskać lekarzy forsowanie przenosin porodówki kosztem innych oddziałów a doktor cóż jeżeli przekroczył budżet to dla dobra pacjentów |
Gość |
#1062016-02-08 15:08Dr Zoran Stojcev jest bardzo dobrym specjalistą,znanym na arenie krajowej.Zwolnienie Stojceva spowoduje obnizenie jakości uslug lekarskich w słupskim szpitalu. Prezes Sapinski zwalnia go tylko dlatego,że miał odwgę powiedzieć iż ma inne zdanie na temat reorganizacji szpitala anizeli Sapiński. |
Lęborczanin |
#107 Zwolnienie dr.Srojceva.2016-02-08 15:30Moze p.Sapinski wyzna wreszcie dlaczego odszedl ze szpitala w lęborku,uciekl po prostu bo doprowadzil lęborski szpital do zadłuzenia finansowego.Moze takze powie nam wszystkim jak to sie stało,że w 2015 roku lęborski szpital uzyskal miano najlepszego na pomorzu wśrod szpitali powiatowych. Ciekwą sprawą jest to,że w szpitalu brakuje lekarzy specjalistow,zatem jakie kryteria były brane pod uwagę przy ocenie lęborskiego szpitala ?. Jezeli rzeczywiscie dr Stojcev obrazil p.Sapinskiego to niech sprawę skieruje do sądu,a nie zwalnia wspanialego fachowca.Szpital nie jest wlasnoscia p.Sapinskiego tylko naszą wspolną wlasnoscią.P.Sapinski nie ma prawa dezorganizowac pracy szpitala. Jak mozna w imię wlasnej dumy pozbywać sie tak wsozanailego fachowca. Kilkanascie lat temu dr Stojcew oprowal moja zonę,uratowal jej pierś,bo tylko usunął guzka i do dnia dzisiejszego wszystko jest OK.Natomiast w szpitalu w Leborku zdecydowano o koniecznosci usunięcia piersi to chyba doskonale świadczy o profesjonalizmie dr Stojcewa. Ciekawe dlaczego Rada Miejska w Słupsku biernie patrzy na dziwne poczynania p.Sapinskiego,uwazam,ze Rada Miejska powinna sie powaznie zainteresować dzialaniami p. Sapinskiego dopoki całkiem nie zniszczyl szpitala i wspanialych fachowcow. To,ze oddzial dr Stojceva wygenerowal długi w 2015 roku świadczy o tym,że liczy sie pacjent a nie zle wycenione usługi przez NFZ. |
Gość |
#1092016-02-08 16:24Uratował moją mamę. Operacja była przeprowadzona jako doświadczenie medyczne. Udało się i mama po operacji powróciła do normalnego życia. Dziękuję Panie Doktorze |
Pielęgniarka operacyjna |
#1132016-02-08 16:47Pracuje na bloku operacyjnym od 17 lat. Wiele godzin przepracowałam z Panem Doktorem Stoicevem .Jest wybitnym specjalista w swojej dziedzinie . Wkłada w swoją pracę dużo energii i zaangażowania. Jestem dumna ze mogłam z Panem pracować !!!. To będzie dla nas ogromną strata.:(
|
Gość |
#1142016-02-08 16:52Dr.Stojcev jest wybitnym onkologiem.Moja mama i teść byli operowani na słupskim oddziale szpitalnym. |
Gość |
#1152016-02-08 16:58Znakomity chirurg, doskonały organizator w zderzeniu z fatalnym zarządzaniem szpitalem. |
Gość |
#1172016-02-08 17:08Super lekarz-nie wyobrażam sobie ,onkologii bez dr Stojceva,wiele mu zawdzieczam. |
Gość |
#1182016-02-08 17:17Pan DOKTOR uratował moje życie i mojego ojca .Dyrektor szpitala kłamie ponieważ doktor jest perfekcjonistą i osobą najwyższego zaufania. Oby w Słupskim szpitalu pracowali wszyscy lekarze z takimi cechami i znajomością zawodu. Tego lumpa dyrektora na bruk . Niech pokaże swoje osiągnięcia jest też lekarzem |
Gość |
#1192016-02-08 17:21Dzięki Panu doktorowi żyję - od operacji minęło 18 lat i cieszę się życiem. Pamiętam czasy, jak Pan doktor tworzył ten oddział. Może ludzie tam pracujący nie lubili Go, bo doktor był człowiekiem wymagającym - wymagał od siebie, a także i od personelu Leżałam w szpitalu 10 dni i widziałam jak pracowali ludzie na oddziale jak Pan doktor był w szpitalu, a jak pracowali jak Go nie było. Kiedyś w sobotę po południu przyszedł na oddział i chyba coś było nie tak, bo do pielęgniarki powiedział "Pani jest dla chorych". Takiego lekarza, który jest oddany chorym i walczy o ich życie, gdybyśmy stracili, to jest porażka dla naszego szpitala, Nie wiem kto zatrudnił lekarzy onkologów z Gdańska, którzy dojeżdżają do Słupska. Często przyjeżdżają spóźnieni, albo w ogóle nie przyjeżdżają i wtedy schodzi na parter nasz lekarz słupski. Czy tak powinno być ????? Panie Prezesie niech Pan przemyśli to co Pan robi - Słupsk ma naprawdę dobrych lekarzy. Pozdrawiam. |
Gość |
#1202016-02-08 17:36To jest wspanialy lekarz i specjalista w swoim zawodzie.Ma serce dla pacjentow. |
Gość |
#1232016-02-08 17:54Uważam ,że mamy w Słupsku tak dobrych chirurgów,że na innych nie ma potrzeby wymieniać.Dlaczego PAN prezes nie ujawnia nazwiska nowych lekarzy,uważam ,że społeczeństwo ma prawo wiedzieć,jacy fachowcy będą nas leczyć. |
Gość |
#1242016-02-08 17:54Dr.n.med Pan Zoran Stojcev jest wspaniałym fachowcem który wielokrotnie pomógł nam w różnych sytuacjach zdrowotnych. Nikt nie ma prawa pozbawiać pacjentów tak dobrego lekarza.Do dymisji powinien podać się raczej prezes A. Sapiński, a nie doprowadzać do sytuacji ,że ze szpitala chcą odejść doświadczeni lekarze.Dlaczego pacjent ma być pozbawiony opieki lekarzy którym ufa? To bulwersujące! |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
50141 Utworzone: 2024-11-13
Petycja o zatrzymanie lub zmniejszenie skali inwestycji przy ulicy Postępu 2 na Służewcu
260 Utworzone: 2024-11-12
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
886 Utworzone: 2024-11-10
Apel o rewitalizację kompleksu Pomnika Czynu Powstańczego na Górze św. Anny
102 Utworzone: 2024-11-12
Ogrodzenie wokół ZSZ nr 20 we Wrocławiu
255 Utworzone: 2024-11-03
ZOSTAWCIE NASZ EKO-PARK! Nie dla wycinki pod ulicę "nowo-Gierdziejewskiego"!
1278 Utworzone: 2024-10-21
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1228 Utworzone: 2024-11-08
UBÓJ RYTUALNY: profanacja prawdy, człowieczeństwa i wolności obywateli - apel o ochronę wartości
582 Utworzone: 2024-11-08
no to the death penalty
234 Utworzone: 2024-11-08
Petycja w sprawie kontynuacji działalności Stacji Praga przy ul. Inżynierskiej 6
596 Utworzone: 2024-11-07
CHCEMY POWROTU GŁOSU PANA JAROSŁAWA JUSZKIEWICZA DO APLIKACJI GOOGLE MAPS
4219 Utworzone: 2024-10-24
Petycja przeciwko zamiarowi likwidacji Olsztyńskiego Centrum Edukacji Nauczycieli
626 Utworzone: 2024-11-07
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
149 Utworzone: 2024-11-09
Zbiórka podpisów pod skargą na działanie Wójta gminy Janowiec w sprawie planowanej likwidacji linii MZK nr 17.
142 Utworzone: 2024-11-11
STOP DLA LIKWIDACJI NAJSTARSZEGO PRZEDSZKOLA W OLSZTYNIE
546 Utworzone: 2024-11-07
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
362 Utworzone: 2024-11-06
Protest Nauczycieli w sprawie ograniczenia rehabilitacji i edukacji dzieci przewlekle chorych i z niepełnosprawnościami.
408 Utworzone: 2024-11-04
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
1414 Utworzone: 2024-11-02
Petycja_w_sprawie składek ściąganych przez izbę pielęgniarek.
5726 Utworzone: 2024-09-14
Poparcie dla przyjęcia polskiej strategii zwalczania antysemityzmu.
263 Utworzone: 2024-11-06