Uwolnijcie Chrystusa Króla
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Uwolnijcie Chrystusa Króla
Gosc |
#26 Kroluj nam Chryste2012-09-23 23:02A ja napisze tak zyjemy w czasach niesamowitego przyspieszenia technologi jak i przesto jestesmy doinformowani i ja mysle ze kazdy czytal Pismo Swiete i wie co jest napisane w Starym testamecie jak i w Nowym testamecie Kazdy przezywajac droge krzyzowa naszego Boga Zbawiciela rozwaza sobie gdzie ja wtedy moglem byc czy krzyczalem tak jak faryzeusze i uczeni w pismie czy bylem z tymi ktorzy zakladali korone hanby ciernie ,czy tam gdzie byl Piotr czy moze tam gdzie stala Matka naszego Zbawiciela I ja mysle ze nie z milosci zalozono korone cierni nie z milosci ukrzyzowano Pana Naszego Tak to wszystko musialo sie wypelnic , ale dzis jest dwudziestypierwszy wiek , tyle zla sie narobilo ,tyle matactwa wszedzie jest ze tylko Jezus Chrystus Krol krolow Pan panow jest tylko w stanie to zatrzymac i slusznie ktos napisal wczesniej ze Bog jest Krolem Wszech Swiata ,i bedzie Krolem danego Narodu jak ten Narud uzna za Krola. Ja mysle ze aktem milosci bedzie to ze naszego Boga Intronizujemy Korona godna nas dzieci dwudziestegopierwszego wieku korona milosci pozdrawiam Kroluj nam Chryste |
Porucznik |
#27 Re: Kroluj nam Chryste2012-09-24 12:36#26: Gosc - Kroluj nam Chryste Najpierw musimy uwolnić Króla z lochów - następnie walczyć bedziemy o GODNĄ KORONĘ I BERŁO DLA NASZEGO KRÓLA. To oczywiste ze JEZUS CHRYSTUS JEST KRÓLEM WSZECHŚWIATA - ale pragnie ON być KRÓLEM NARODU POLSKIEGO
Czy znowu NIEBO MA SIĘ BŁAGAĆ O KRÓLOWANIE? Matka Bożatyle lat PROSIŁA - i KRÓL TAKŻE MA JESZCZE LATA CZEKAĆ NA KORONĘ? CZYZBY KRÓLOWI SIE NIE NALEŻAŁA? CHRYSTUS KRÓLEM POLSKI I WSZECHŚWIATA - OBIECANE JEST NAM LEPSZE JUTRO - wierzymy polityce która nas wprowadza w błąd - ZAUFAJMY I UWIERZMY CHRYSTUSOWI! |
Ten wpis został usunięty przez autora petycji (Pokaż szczegóły)
2012-09-25 23:03- Date of removal: 2013-01-05
- Powód usunięcia:
2012-09-26 13:57- Date of removal: 2012-09-26
- Powód usunięcia:
Adam |
#30 Re:2012-09-26 19:22Niech Żyje KRÓl Królów Jezys Chrystus |
anna |
#31 Uwolnijcie Chrystusa Króla2012-10-04 15:55Jak tak mozna, by Obraz Chrystusa Krola byl gdzies tam na boku schowany, to hanba takiego postepowania dlaczego nie daza do Intronizacji tylko ukrywaja Pana i Wladce |
anna |
#32 Re:2012-10-04 16:09BRAWO DLA ODWAZNYCH KOMENTARZY. HANBA ONI TAK SLORZA CHRYSTUSOWI , JAK RZAD POLAKOM KOSCIOL SAM SIE NISZCZY BO MASONI RZADZA KOSCIOLAM KTO SIE NIE ZGADZA TO GO GNEBIA WYPEDZAJA TAK JAK DZIWISZ WYKANCZA WSPANIALEGO POKORNEGO , ALE ODWAZNEGO KAPLANA PIOTRA NATANKA . A- PROPO DLACZEGO NIE BYLO ZADNEGO BISKUPA NA MARSZU,, OBUDZ SIE POLSKO '' TYLU BISKUPOW CHOCIAZ POLOWA POWINNA WYJSC, ALE COZ MOZNA ZADAC OD MASONOW KIEDY ONI SLOZA ZLU PRZECIW KOSCIOLOWI I NARODOWI ? HANBA W KOSCIELE I ZDRADA . |
GWIAZDA |
#332012-10-04 18:48BRAWO PANI ANNO! MY SIĘ NIE PODDAMY!! ROZSYŁAJCIE TĘ PETYCJĘ WSZĘDZIE NA CAŁY ŚWIAT! NIECH PRZYPISÓW PRZYBYWA I W KOŃCU SIĘ NAM UDA UWOLNIC NASZEGO KRÓLA! |
2012-10-07 00:51- Date of removal: 2012-10-08
- Powód usunięcia: Szyba = ogarnij si? cz?owiecze
Wlodek |
#362012-10-11 18:53Gośc 25 dobrze napisał . Czy potrafimy przebaczyc wrogowi i go pokochac? Przebaczyć ze zrozumieniem ,on nie wie co czyni Z Bogiem |
Basia - Chicago |
#372012-10-15 20:10Bóg zapłać za tę petycję. Gdyby nie ona w życiu nie znałabym takich informacji. Niech autora BÓG MA W SWOJEJ OPIECE |
OlaWWA |
#382012-10-17 18:02Normalnie wstyd POLACY! POLONIA ZA GRANICAMI KRAJU WIĘCEJ WALCZY O KRÓLA NIŻ MY W POLSCE ZEBRANI |
PANI |
#392012-10-29 17:29CHRYSTUS KROLEM, CHRYSTUS BOGIEM ,CHRYSTUS CHRYSTUS WLADCA NASZ. |
Gość |
#402012-10-29 17:37A MOZE PISZMY PISMA MEILE NIE WIEM CO JESZCZE DO TYCH KTORZY NIE CHCA ABY CHRYSTUS KROL ZOBACZYL SWIAT. |
arge |
#412012-10-29 22:53Rozgłaszajcie petycję na cały świat. Piszcie pisma i wysyłajcie masowo. Nie każdy wie o tej petycji - a powinien każdy wiedzieć. walczmy o swoje i walczmy o NASZEGO KRÓLA |
marcio gawrosz zolborski |
#422012-11-07 00:29Kochani Ojcowie! dla mnie osobiscie to jest imeratyw.mysle ze dla Was tez. Ojczyzna w potrzebie. BOG prosi! a ma prawo rzadac. dla mie prosba Boga jest rozkazem. jak rozumuje w sprawach wiary i je wypelnialem tam w Australii moze dac swiadectwo prawdzie przewielebny Ojciec Prowincjal O Augustyn.tam tez dostalem nieprawdopodobne laski ktore wstrzasnely moim zyciem jak i tymi ktorzy te swiadectwa ogladali. dlaczego ja? zadaje sobie te pytanie od dawna i od niedawna mam odpowiedz. jest to straszne wyznanie ale wypowiedziane po to aby znow pasterze nie popelnili tych samych bledow jeszcze raz. musze nadmienic ze jestem dzieckiem powstania Warszawskiego ktore przezylo te cala gehenne w ramionach mojej matki uczestniczki tych zmagan i madlacej sie do Boga Wszechmogacego orzaz do naszej Oredowniczki z Jasnej Gory co pamietam do tej pory i czesto w snach przezywam na nowo i pytam sie ile jeszcze wody w Wisle ulynie i czy nie przebrala sie miara tam wysoko juz tak ze ratunku nie bedzie. dzis wiem ze: Izralel odrzucil Mesjasza! oni do dzis czekaja na Jego przyjscie zapominajc ze zabili Go juz w ciele. wybranstwo bedzie zabrane a dane temu kto wypelni. NA CO CZEKACIE? Jerozolima splynela krwia.Francja wlasnie za te odmowe tez spynela krwia . splynela krwia Hiszpania . splynela Polska a szczegolnie moje Warszawa. i znow moze splynac drugi raz. czas konca besti sie dopelnia. biada temu i tym ktorzy nie rozpoznaja znakow czasu. a sa! i i dowody tych znakow sa i beda coraz bardziej potezniejsze. beda mieli oczy a nie beda widzieli beda mieli uszy a nie beda slyszeli. jednym z dosc mocnych znakow byla sniezyca 3 maja. geneza tych faktow jest dosc wymowna ale czy ktos zadal sobie trud zapytac dlaczego? blagam Was drodzy kaplani OJCZYZNA MOJA JAK I WASZA W POTRZEBIE! czy wolno nam zawiesc nasza Matke i jej Syna. POLSKA JEST NA PROGU UNICESTWIENIA. otwarta wojna z kosciolem juz sie zaczela. gina tak latwo wieni jak i kaplani. jesli tak dalej pojdzie nie bedzie wiernych bronic kaplanow. jest to ostatni czas i oby byl wykorzystany tak jak Bog pragnal |
maja |
#432012-11-11 22:35Kościół jest w trudnej sytuacji, to do nas zależy czy będziemy wypełniać Bożą Wolę tu na ziemi. Bez modlitwy i nawrócenia nie będzie Intronizacji..... |
Jolinar |
#44 Intronizacja2012-11-18 00:24 |
Rusin |
#452012-11-20 05:04Najważniejsze w Kościele jest pełnic wolę Jezusa.Czy wierzycie w to, że Bóg się objawia także dziś? |
Gość |
#472012-11-27 17:43SLUCHAJCIE RADJA MARYJA POLECAM.ZNAJDZIESZ COS DLA SIEBIE DLA KAZDEGO POCZAWSZY OD DZIECI DO NAJSTARSZYCH. |
Gość |
#48 Re JA WIERZE ZE PAN JEZUS OBIAWIA SIE WYBRANYM OSOBOMI DAJE NAM PRZEZ TE OSOBY WSKAZOWKI JAK ZYC.2012-11-27 17:46 |
2012-12-06 04:27- Date of removal: 2013-01-05
- Powód usunięcia:
Gość |
#502012-12-12 14:11Ponownego przyjścia Chrystusa i zapowiadanego końca świata nie będzie tak długo, jak długo Chrystus będzie siedział w lochach u Paulinów na Jasnej Górze. A Oni wypuścić Go nie zamierzają. |
|
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Apel o kontynuację budowy CPK
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Petycja w sprawie możliwości pracy stacji krótkofalarskiej spoza stałej lokalizacji
Komitet Obrony Gietrzwałdu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
3791 Utworzone: 2025-01-30
Wojewodo! NIE dla betonowania Zakrzówka!
742 Utworzone: 2025-01-31
Petycja o odwołanie Barbary Nowackiej z funkcji MEN w związku z wypowiedzią na konferencji My jesteśmy pamięcią. Nauczanie historii to nauka rozmowy”
2435 Utworzone: 2025-01-28
APEL O WSPARCIE DLA MEDYCYNY NATURALNEJ I ZIELARSTWA
2336 Utworzone: 2025-01-31
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
20428 Utworzone: 2025-01-05
Petycja Fundacji Ordo Medicus w sprawie dobrowolności szczepień ochronnych dzieci. Rekomendacje w kwestii szczepień dzieci i projekt obywatelski.
13633 Utworzone: 2023-09-08
Park w Maciejowcu: rewitalizacja zamiast rezerwatu
44 Utworzone: 2025-02-04
P E T Y C J A w sprawie sprzeciwu wobec planowanej budowy biogazowni w centrum wsi Przyjaźń, gmina Żukowo, w.pomorskie
543 Utworzone: 2025-01-30
Petycja w sprawie nieobejmowania miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego działki nr 302407_5.0816.640/6
1977 Utworzone: 2025-01-22
PETYCJA Do Zarządu Stokrotka Sp. z o.o. ws. poprawy warunków pracy i płacy
2022 Utworzone: 2025-01-12
Apel o upamiętnienie Ofiar Kortau
298 Utworzone: 2025-01-23
Sprzeciwiamy się budowie wieży widokowej na Magurze Małastowskiej
763 Utworzone: 2024-10-17
Kontynuowanie modernizacji Odry jako szlaku żeglownego
719 Utworzone: 2025-01-30
Mieszkańcy Radomia mówią STOP masowej imigracji! STOP Centrum Integracji Cudzoziemców w Radomiu i okolicach!
26 Utworzone: 2025-02-03
Petycja o wycofanie zakazu przesyłek ptactwa domowego
4656 Utworzone: 2025-01-03
PETYCJA w sprawie przygotowania projektu uchwały zmieniającej statut Gminy Niemce w zakresie godzin prowadzenia sesji Rady Gminy Niemce
24 Utworzone: 2025-02-03
Zwolnienia mikroprzedsiębiorstw z branży beauty niewytwarzających odpadów medycznych z obowiązku wpisu do BDO
1236 Utworzone: 2025-01-25
Reedycja płyt Illusion
91 Utworzone: 2025-02-02
NIE dla końca vapowania w Polsce
6657 Utworzone: 2024-12-12
Chrońmy prawo do wyboru medycyny naturalnej w profilaktyce naszego zdrowia!
689 Utworzone: 2024-12-08