PETYCJA O UNIEWINNIENIE SKAZANEGO ''ADAMA DUDAŁY Z WARSZAWY"

Paweł Suwałki

#76 komedia

2013-06-13 13:00

znam sprawę Adama można powiedzieć od podszewki gdyż sam byłem skazany na podstawie zeznan Ratajczyka na kare 4 lat pozbawienia wolności sadu nie interesowalo co kto miał do powiedzenia slepo wierzył policji cbś i prokuratorowi wchodząc na sale już byliśmy skazani nasz wymiar sprawiedliwości zacierał rece ze udało się zwerbować takiego Ratajczyka który mówił co mu KAZALI!!!!! Brak słów posadzili na 25 lat i nie ma winnych co za system w każdym normalnym kraju udowadnia się winę dla podejrzanego a nie na odwrót byle by ktoś coś chlapną ijuż w statystykach się zgadza medale a że ktoś cierpi to maja to gdzieś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

#77 Re: komedia

2013-07-18 14:32

#76: Paweł Suwałki - komedia

Takich spraw jest tysiące , tak pracują nasi prokuratorzy a potem SĄD Polska walczy o prawa Białorusi , a u nas jest jeszcze gorzej ......

Gość

2013-07-21 12:58

Jebać Policje i sąd
Zipek

2013-07-21 12:59

Tak nie powinno być...
Adam Sokolka

#80 Niewykorzystane dowody!!!!!!

2013-08-07 07:51

W tej sprawie Adama też mam trochę informacji,które mogły by pomóc.W 2003r. siedziałem razem z Adamem w A.S w Białymstoku.Po opuszczeniu aresztu zadzwonił do mnie Ratajczyk (jesteśmy z tej samej miejscowości) powiedział mi ze wie ze znam Adama bo razem z nim siedziałem i wie ze mam z nim kontakt. Powiedział mi żebym przekazał Adamowi ze on wie ze jest niewinny i wie kto to zrobił. Za to żeby powiedzieć cala prawdę i wycofać fałszywe pomówienia Adama on chce pieniądze w kwocie 20 tys. euro.Powiedziałem żeby dal mi dwa tygodnie na odpowiedz i omówiliśmy się na konkretny dzień i godzinę. Propozycje Ratajczyka przekazałem zonie Adama,powiedziała mi żebym skontaktował się z adwokatem Adama i tez jemu opowiedział o wszystkim. Adwokat Adama powiedział mi żebym druga rozmowę z Ratajczykiem nagrał, ze to będzie bardzo ważny dowód. Druga rozmowę nagrałem i przekazałem nagranie adwokatowi Adama,powiedziałem ze jak trzeba to mogę zeznawać,adwokat powiedział ze teraz będzie apelacja i na pewno się odezwie.Do dnia dzisiejszego się nie odezwał i nic nie zrobił z tym nagraniem co mu przekazałem - jest to bardzo dziwne.Pozdrawiam.

Gość

2013-08-20 21:50

współczuje

Gość

2013-09-08 16:50

podpisuję się i mam nadzieję że Adam wróci do domu

Gość

2013-09-27 09:39

Prawo powinno byc sprawiedliwe a nie wsadzac niewiinych ludzi bo tak jest latwiej.Prosze o ponowne rozpatrzenie sprawy.
Kris La Torre Warszawa

#84 Dot. Adama dudały

2013-10-06 07:01

Popieram w 100 procentach uniewinnienie Adama Dudały bo jest on NIEWINNY a siedzi bo jest ofiarą spiskowców wymiaru sprawiedliwości z BIAŁEGOSTOKU .

Gość

2013-10-06 07:30

Adama Dudałe znam od 1992 roku i wiem jedno został skazany bo takie było zapotrzebowanie żeby motłoch awansował na wyższe stanowiska. Takie żeczy możliwe tylko w BIAŁYMSTOKU bo to POLSKA !!!!!!! Mam nadzieję że zostanie wznowiony proces i go puszczą a tych którzy to sfingowali postawią w stan oskarżenia . Adaś trzymaj się i Walcz do końca . To mój nr 519618616 pozdrawiam Krzysztof M

Gość

2013-10-26 10:33

Wymiar syjosprawiedliwosci jest po to żeby niszczyć i pogrążać Polaków.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vWy3gkaKrXM
robert

#87 znajomy...

2013-12-31 12:10

Adas porzadny gosc,nigdy nie zalamal sie i zawsze powtarzal ze jest niewinny!!poznalem go w 2001roku,kolezenski,bezinteresowny moglem zawsze na niego liczyc,od wielu lat trzymam za niego mocno kciuki,wierze ze 2014rok bedzie dla niego szczesliwy,wroci do rodziny ,ktora nie ustaje w walce o niego i skonczy sie ten koszmar.

Gość

2014-01-10 23:23

Nooo, czytalem książkę. Ladnie go zrobimy szczury .
ac

#89 Re: znam adasia

2014-01-16 23:29

#1: -

niesamowite znam adasia ze wspólnego pobytu w sosnowcu nie znamy sie osobiscie ale widywałem go codziennie na spacerniaku bo tez siedziałem w tym czasie w sosnowcu mamy wspolnych znajomych i wiem ze adas pracuje nad soba dobrze wyglada przytył jest grubszy niz  w materiale w tv  duzo biega ( w fajnych reebokach) .wiedziałem ze od perszinga jakies zabójstwo ale nie wiedziałem ze tak walczy o swojna niewinnosc. ale do czego pije-to bardzo zyczliwy kolezenski i sympatyczny facet raz pozyczłąem od niego dla kolegi nici -zwykła glupia rzecz ale juz wtedy zauwazyłem ze to super gosc miał spacery razem z baxterem  -niewazne ale chce napisac jedno nie jestem swiety bo tez siedziałem  i wyszedłem za kaucja ale mozliwe ze jeszcze pojde siedziec po sprawie ale nie o nie tutaj chodzi on naprawde nie psauje na zabójce  nie pasowało mi od poczatku ze siedzi za zabohstwo bo naprawde milo mu z oczu patrzy wiem jak wyglada pospolity i niepospolty zabojca -wiem ze adam nim nie jest sory ale to sie da wyczuc .adam zycze ci szybkiego powrotu do domu do kochajacej zony i rodziców -mój pysk napewno pamietasz widywalismy sie czesto ale niestey nie rozmawialismy ze soba ale wierz mi ze jakbym wiedzial w jakiej jestes sytuacji napewno bym zagadał z toba .nasz wspolny kolega damian(mma)z (cze-chowy)bardzo cie lubił i mowil wiele dobrego o tobie wielki szacun nie poddawaj sie dasz rade a panstwo zaplaci ci za wyrządzone krzywdy sory ze sie tak rozpisałem pozdrawiam -cichy wielbiciel (siedzielismy razem w jednej jednosctce codziennie cie widywałem z celi na spacerniaku) szacun wilkie pozdro magda rzymaj sie serce jestes wielka nie poddawajcie sie !!!!

Gość

2014-01-19 04:39

adam do domu!
anonim

#91 Re:

2014-01-25 11:48

#1: -

ten czlowiek ma wiarygodne alibi jestem za

Gość

2014-01-25 23:14

Moim zdaniem Pan Adam powinien wyjść na wolność ale raczej nie wyjdzie ponieważ państwo by musiało mu za duże odszkodowanie płacić za nie słuszne skazanie go na kare pozbawienia wolności.

Gość

2014-01-27 14:19

Dla mnie jest osobą niewinną tych zabójstw

Gość

2014-02-09 17:58

Jak można zrobić tak rażące błędy w śledztwie?? Prosimy o ponowne rozpatrzenie tej sprawy i skazanie właściwych osób, czyli w tym wypadku śledczych, prokuratury i sędzi. Sąd powinien być sprawiedliwy i niezawisły, a w tym przypadku to zawiodło. PRECZ Z PRZEKUPIONYM WYMIAREM SPRAWIEDLIWOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wicia

#95 Re:

2014-04-10 12:14

#2: Magdalena Dudała -

Beznadziejne ,chore prawo...od 17 miesięcy przechodzę podobny dramat...mój brat przebywa w Zk za niewinność tylko dlatego,że ktoś zeznał tak a nie inaczej ponad rok mam wycięty ze swojego życia .,nie będę już opisywała jak i co.,właśnie obejżałam reportarz o Adamie - straszne ..nie ma sprawiedliwości..współczuję Wam bardzo tych lat,przeżyć i wszystkiego co z tym związane Walczcie !!!i trzymajcie się -serdecznie pozdrawiam całą rodzinę -mogę tylko po części wyobrazić sobie co przeżywacie ...

Gość

2014-04-10 16:05

te sądy są dziwne
Betti
Gość

2014-04-16 13:57

Nie mogę uwierzyć w tę historię chociaż w naszym skorumpowanym, afrykańskim państwie wszystko jest możliwe.
To jest jakaś totalna masakra dla osoby niewinnej w tym wypadku Adama. I jeszcze udział w tej farsie bierze udział Pani Piwnik? Mnie kiedyś też niesłusznie oskarżono lecz o kradzież dziennika klasowego, efekt? Oddaj lub zostajesz rok dłużej w tej samej klasie, nie miałam żadnej wiedzy więc pozostałam w 6 klasie.......ech życie. Trzymam kciuki za Adama i radzę mu by nie zadawał się już z mafią.

Gość

2014-04-16 17:51

wlizskif

Gość

2014-04-16 22:30

Trzeba pomagać nie wiadomo co kogo spotka życie jest tylko jedno

Gość

2014-04-17 11:33

Wolność dla wszystkich niewinnie skazanych!!!