PETYCJA O UNIEWINNIENIE SKAZANEGO ''ADAMA DUDAŁY Z WARSZAWY"
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji PETYCJA O UNIEWINNIENIE SKAZANEGO ''ADAMA DUDAŁY Z WARSZAWY"
Paweł Suwałki |
#76 komedia2013-06-13 13:00znam sprawę Adama można powiedzieć od podszewki gdyż sam byłem skazany na podstawie zeznan Ratajczyka na kare 4 lat pozbawienia wolności sadu nie interesowalo co kto miał do powiedzenia slepo wierzył policji cbś i prokuratorowi wchodząc na sale już byliśmy skazani nasz wymiar sprawiedliwości zacierał rece ze udało się zwerbować takiego Ratajczyka który mówił co mu KAZALI!!!!! Brak słów posadzili na 25 lat i nie ma winnych co za system w każdym normalnym kraju udowadnia się winę dla podejrzanego a nie na odwrót byle by ktoś coś chlapną ijuż w statystykach się zgadza medale a że ktoś cierpi to maja to gdzieś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Gość |
#77 Re: komedia2013-07-18 14:32Takich spraw jest tysiące , tak pracują nasi prokuratorzy a potem SĄD Polska walczy o prawa Białorusi , a u nas jest jeszcze gorzej ...... |
Adam Sokolka |
#80 Niewykorzystane dowody!!!!!!2013-08-07 07:51W tej sprawie Adama też mam trochę informacji,które mogły by pomóc.W 2003r. siedziałem razem z Adamem w A.S w Białymstoku.Po opuszczeniu aresztu zadzwonił do mnie Ratajczyk (jesteśmy z tej samej miejscowości) powiedział mi ze wie ze znam Adama bo razem z nim siedziałem i wie ze mam z nim kontakt. Powiedział mi żebym przekazał Adamowi ze on wie ze jest niewinny i wie kto to zrobił. Za to żeby powiedzieć cala prawdę i wycofać fałszywe pomówienia Adama on chce pieniądze w kwocie 20 tys. euro.Powiedziałem żeby dal mi dwa tygodnie na odpowiedz i omówiliśmy się na konkretny dzień i godzinę. Propozycje Ratajczyka przekazałem zonie Adama,powiedziała mi żebym skontaktował się z adwokatem Adama i tez jemu opowiedział o wszystkim. Adwokat Adama powiedział mi żebym druga rozmowę z Ratajczykiem nagrał, ze to będzie bardzo ważny dowód. Druga rozmowę nagrałem i przekazałem nagranie adwokatowi Adama,powiedziałem ze jak trzeba to mogę zeznawać,adwokat powiedział ze teraz będzie apelacja i na pewno się odezwie.Do dnia dzisiejszego się nie odezwał i nic nie zrobił z tym nagraniem co mu przekazałem - jest to bardzo dziwne.Pozdrawiam. |
Gość |
#832013-09-27 09:39Prawo powinno byc sprawiedliwe a nie wsadzac niewiinych ludzi bo tak jest latwiej.Prosze o ponowne rozpatrzenie sprawy. |
Kris La Torre Warszawa |
#84 Dot. Adama dudały2013-10-06 07:01Popieram w 100 procentach uniewinnienie Adama Dudały bo jest on NIEWINNY a siedzi bo jest ofiarą spiskowców wymiaru sprawiedliwości z BIAŁEGOSTOKU . |
Gość |
#852013-10-06 07:30Adama Dudałe znam od 1992 roku i wiem jedno został skazany bo takie było zapotrzebowanie żeby motłoch awansował na wyższe stanowiska. Takie żeczy możliwe tylko w BIAŁYMSTOKU bo to POLSKA !!!!!!! Mam nadzieję że zostanie wznowiony proces i go puszczą a tych którzy to sfingowali postawią w stan oskarżenia . Adaś trzymaj się i Walcz do końca . To mój nr 519618616 pozdrawiam Krzysztof M |
Gość |
#862013-10-26 10:33Wymiar syjosprawiedliwosci jest po to żeby niszczyć i pogrążać Polaków. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vWy3gkaKrXM |
robert |
#87 znajomy...2013-12-31 12:10Adas porzadny gosc,nigdy nie zalamal sie i zawsze powtarzal ze jest niewinny!!poznalem go w 2001roku,kolezenski,bezinteresowny moglem zawsze na niego liczyc,od wielu lat trzymam za niego mocno kciuki,wierze ze 2014rok bedzie dla niego szczesliwy,wroci do rodziny ,ktora nie ustaje w walce o niego i skonczy sie ten koszmar. |
ac |
#89 Re: znam adasia2014-01-16 23:29niesamowite znam adasia ze wspólnego pobytu w sosnowcu nie znamy sie osobiscie ale widywałem go codziennie na spacerniaku bo tez siedziałem w tym czasie w sosnowcu mamy wspolnych znajomych i wiem ze adas pracuje nad soba dobrze wyglada przytył jest grubszy niz w materiale w tv duzo biega ( w fajnych reebokach) .wiedziałem ze od perszinga jakies zabójstwo ale nie wiedziałem ze tak walczy o swojna niewinnosc. ale do czego pije-to bardzo zyczliwy kolezenski i sympatyczny facet raz pozyczłąem od niego dla kolegi nici -zwykła glupia rzecz ale juz wtedy zauwazyłem ze to super gosc miał spacery razem z baxterem -niewazne ale chce napisac jedno nie jestem swiety bo tez siedziałem i wyszedłem za kaucja ale mozliwe ze jeszcze pojde siedziec po sprawie ale nie o nie tutaj chodzi on naprawde nie psauje na zabójce nie pasowało mi od poczatku ze siedzi za zabohstwo bo naprawde milo mu z oczu patrzy wiem jak wyglada pospolity i niepospolty zabojca -wiem ze adam nim nie jest sory ale to sie da wyczuc .adam zycze ci szybkiego powrotu do domu do kochajacej zony i rodziców -mój pysk napewno pamietasz widywalismy sie czesto ale niestey nie rozmawialismy ze soba ale wierz mi ze jakbym wiedzial w jakiej jestes sytuacji napewno bym zagadał z toba .nasz wspolny kolega damian(mma)z (cze-chowy)bardzo cie lubił i mowil wiele dobrego o tobie wielki szacun nie poddawaj sie dasz rade a panstwo zaplaci ci za wyrządzone krzywdy sory ze sie tak rozpisałem pozdrawiam -cichy wielbiciel (siedzielismy razem w jednej jednosctce codziennie cie widywałem z celi na spacerniaku) szacun wilkie pozdro magda rzymaj sie serce jestes wielka nie poddawajcie sie !!!! |
Gość |
#922014-01-25 23:14Moim zdaniem Pan Adam powinien wyjść na wolność ale raczej nie wyjdzie ponieważ państwo by musiało mu za duże odszkodowanie płacić za nie słuszne skazanie go na kare pozbawienia wolności. |
Gość |
#942014-02-09 17:58Jak można zrobić tak rażące błędy w śledztwie?? Prosimy o ponowne rozpatrzenie tej sprawy i skazanie właściwych osób, czyli w tym wypadku śledczych, prokuratury i sędzi. Sąd powinien być sprawiedliwy i niezawisły, a w tym przypadku to zawiodło. PRECZ Z PRZEKUPIONYM WYMIAREM SPRAWIEDLIWOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Wicia |
#95 Re:2014-04-10 12:14Beznadziejne ,chore prawo...od 17 miesięcy przechodzę podobny dramat...mój brat przebywa w Zk za niewinność tylko dlatego,że ktoś zeznał tak a nie inaczej ponad rok mam wycięty ze swojego życia .,nie będę już opisywała jak i co.,właśnie obejżałam reportarz o Adamie - straszne ..nie ma sprawiedliwości..współczuję Wam bardzo tych lat,przeżyć i wszystkiego co z tym związane Walczcie !!!i trzymajcie się -serdecznie pozdrawiam całą rodzinę -mogę tylko po części wyobrazić sobie co przeżywacie ... |
Betti Gość |
#972014-04-16 13:57Nie mogę uwierzyć w tę historię chociaż w naszym skorumpowanym, afrykańskim państwie wszystko jest możliwe. |
Gość |
#992014-04-16 22:30Trzeba pomagać nie wiadomo co kogo spotka życie jest tylko jedno |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
List do Prezydenta Władimira Putina
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
42002 Utworzone: 2024-04-25
Pozostawienie kawiarni na Wzgórzu Zamkowym w Szczebrzeszynie
528 Utworzone: 2024-12-21
Wyślijmy Burka z powrotem do szkoły
155 Utworzone: 2024-12-20
PKP - powrót pociągów dalekobieżnych na stację „Mława”
289 Utworzone: 2024-12-17
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
2707 Utworzone: 2024-11-15
NIE dla końca vapowania w Polsce
829 Utworzone: 2024-12-12
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
5328 Utworzone: 2024-09-23
Sprzeciwiamy się budowie wieży widokowej na Magurze Małastowskiej
550 Utworzone: 2024-10-17
PETYCJA W SPRAWIE PRZEDŁUŻENIA LINII TRAMWAJOWEJ OD PĘTLI FRANOWO DO OSIEDLA KOBYLEPOLE
154 Utworzone: 2024-12-19
W obronie Galerii Pod Arkadami w Łomży
432 Utworzone: 2024-12-15
Petycja ortodontów i lekarzy dentystów do PTO nt. "Ortotropii"
221 Utworzone: 2024-12-17
Wsparcie dla Centrum w Ruchu - zachowajmy Naszą przestrzeń!
1177 Utworzone: 2024-12-09
Poparcie projektu ustawy o przeciwdziałaniu wtórnej wiktymizacji ofiar przemocy
485 Utworzone: 2024-11-25
Uruchomienie dodatkowej pary połączeń na trasie Warszawa - Celestynów /Pilawa
349 Utworzone: 2024-12-18
Ocalmy księgarnię Tarabuk
1533 Utworzone: 2024-11-28
Filharmonia Częstochowska dla Społecznej Szkoły Baletowej
78 Utworzone: 2024-12-20
Petycja do Prezydenta Miasta Krakowa w sprawie odwołania ze stanowiska obecnego dyrektora Zarządu Transportu Publicznego
327 Utworzone: 2024-12-03
WSEI Pozostaje WSEI – Nie dla Utraty Nazwy i Tożsamości Uczelni!
687 Utworzone: 2024-12-05
Zakaz parkowania pojazdów dostawczych na parkingu osiedlowym.
9 Utworzone: 2024-12-20
Chrońmy prawo do wyboru medycyny naturalnej w profilaktyce naszego zdrowia!
104 Utworzone: 2024-12-08