Dymisja trenera Anastassiego

Skontaktuj się z autorem petycji

Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Dymisja trenera Anastassiego

Klaudia

#76 Re:

2013-07-16 15:46

#69: polska reprezentacja 4ever -

gdzyby było lubię to - to bym wcisła

gość Rzeszów

#77 ....

2013-07-16 15:47

Wstyd mi , że żyję w takim kraju , gdzie po kilku porażkach od razu trzeba trenera zmieszać z błotem i odwołać! Ludzie- przecież nie da się wygrywać cały czas, każda drużyna ma gorszy okres,a siatkarz to przecież człowiek ,a nie maszyna do wygrywania! Widzę, że Anastasi angażuje się maksymalnie w swoją pracę ,zależy mu na naszych siatkarzach,nie zawsze jego decyzje są trafne, ale nikt nie jest nieomylny, a drużyna wkłada swoje całe serce w grę, poświęca swój czas, który mogliby przeznaczyć dla swoich rodzin, wyciska siódme poty , żeby uzyskać dobry efekt, ryzykując też swoim zdrowiem. Przykro mi , że są osoby, które nie potrafią tego docenić!!!
Z góry PRZEPRASZAM siatkarzy i trenera za takich...osobników...
paulinkagry

2013-07-16 15:47

Trener Anastasi robi co może , jest świetnym trenerem darzącym symaptią naszych chłopaków oraz nasz kraj . Myślę , że innego takiego trenera nie ma . Polska nie musi wygrywać każdych zawodów . Popatrzcie na poprzednie lata odkąd tylko przyszedł Andrea do naszej reprezentacji wszystko zaczęło się układać , a reprezentacja wreszcie zaczęła chociaż coś wygrywać . To tylko jedna Liga Światowa , trener Polski powiedział już , że zrobi co może na Mistrzostwach Europy , które będą odbywały się po części w Polsce . Mamy już zagwarantowane rozgrywki finałowe z racji tego , że jesteśmy gospodarzami i na pewno nasi dzielni siatkarze i ich trener to wykorzystają . Dlatego też ja nie wyobrażam sobie naszej polskiej kadry bez Andrei Anastassiego .
madzia121782

#79 ?!

2013-07-16 15:49

No chyba was coś pojebało z tą petycją !
Paput

#80 Petycja

2013-07-16 15:49

Wstyd mi za autora tej petycji i za wszystkich, którzy to podpisali. Już zapomnieliście ile dzięki trenerowi Anastasiemu zdobyliśmy? To jest jakaś kpina. -,-

jsnjkasbkhabd

#81 Gówno .

2013-07-16 15:56

Wy jacyś pojebani jesteście . Widać że AA potrafi dobrze wytrenować naszą drużyne . To że przegraliśmy to nie znaczy że nasze orzełki nie potrafią grać a Andre nie potrafi ich niczego nauczyć . Niektórzy mieli słaby sezon Liogy lecz każdy powinien dostać jeszcze szanse . Sami zobaczycie na ME .

AA oraz nasi siatkarze są zajebiści .

Amen .

Gość

#82 Re:

2013-07-16 16:20

Daga.

2013-07-16 16:50

Kogoś chyba porąbało!
Tak się odwdzięcza osobie która zdobyła tyle z naszą drużyną!
SOZONOWCY TO PODPISUJĄ, NIE KIBICE!
PS: Nie ma takiego kogoś jak Anastassi.

Gość

2013-07-16 16:52

Wstyd mi za tego kto założył tą petycje, oby trener tego nie widział. Tym bardziej że mówią o nas że jesteśmy najlepszymi kibicami, tak się zachowują najlepsi kibice?
Kikaaa

#85 Re: Petycja

2013-07-16 16:54

Jessika

#86 Re: ....zgadzam się !! :)

2013-07-16 16:55

Inkaa

2013-07-16 17:00

Jak nasi wygrywali to było dobrze i wszyscy A.A chwalili a teraz jak jest chwila słabości to od razu dymisja . Ludzie opamiętajcie się juz nie pamietacie jakiego trenera mieliśmy gdy wygraliśmy rok temu ligę światową a w 2011r zdobyliśmy brąz albo srebro Pucharu swiata w 2011 i brąz ME 2011. To jest naprawdę dobry trener a za przegraną nie można winić tylko jego . Powiem szczerze jestem pełna podziwu dla gry i za wolę walki do końca. Ale mamy taki zespół że się nie obwinia i jak przegrywają to razem i jak już mówimy o czyjejś "winie" (co dla mnie jest absurdalne) to Ci którzy chcą obwiniać to niech obwiniają po równo i siatkarzy i trenera a nie wszystko zleciało na Andreę . I jestem za Tym ze prawdziwy kibic tego nie podpisze .
Kibic reprezentacji nie sukcesu

2013-07-16 17:13

Hahaha, smiac mi sie chce z autora xD
Pewnie jest wiernym kibicem
Co z tego ze z 6 imprez , wrocilismy 4 razy z medalem ...
Masakra, nigdy tego nie podpisze, Anastasi zdobyl z Polakami wiecej niz Lozano i Castellani razem wzięci
Ludzie, ogarnijcie sie !
DD

2013-07-16 17:19

Co za baran to napisał hahahahaha
Cz

2013-07-16 17:19

Popierdoliło Was.
Kibic- Klaudia.

#91 Do osoby która stworzyła tę petycję.

2013-07-16 17:23

Na początku tego wywodu jaki zamierzam tu napisać chciałabym wyrazić pełen szacunek i podziw do wszystkich tych 30 (na czele z założycielem) osób, które podpisały tę petycję. Na prawdę trzeba być takimi sezonowcami jak Wy by to podpisać, ba! trzeba być niezwykle mądrym by ową petycję utworzyć. Jestem niezmiernie rozbawiona opisem petycji, ponieważ jeśli bierze się już chęć na zorganizowanie czegoś takiego, to powinno się do tego porządnie przygotować, np. przeczytać sobie w internecie jak trener Reprezentacji Polski Siatkarzy ma na nazwisko. Czy ktokolwiek tu zebrany słyszał o niejakim trenerze Anastassim? Zrozumiałabym literówkę, lecz te nazwisko pojawia się kilka razy, i jest powtórzony ten sam błąd. Są ludzie i parapet, ale żeby być aż tak głupim by tworzyć taką petycję to na prawdę trzeba mieć tupet. Podejrzewam, iż osoba która to utworzyła jest jedynym wielkim sezonowcem. Ta osoba po prostu poczytała sobie na Wikipedii co nie co, i wzburzona jedną z dwóch porażek w ciągu tych kilku imprez postanowiła utworzyć ową petycję.
Nie jestem wielkim znawcą siatkówki, lecz myślę, że te 4 lata kibicowania i wdrażania sobie wiedzy co to jest siatkówka wystarczy, by stwierdzić, że dymisja trenera 2 miesiące przed najważniejszą siatkarską imprezą organizowaną w Polsce jest co najmniej idiotyzmem. Przez sześć lat trener Andrea Anastasi zdobył z sześciu imprez 4 medale. I najważniejsza informacja: dzięki temu Panu zdobyliśmy 1 historyczny złoty medal Ligi Światowej. Jest rok poolimpijski i każdy czołowy zespół ma problemy i nie tylko nasza Reprezentacja.
Myślę, że każdy niech zastanowi się nad sensem podpisywania tej petycji. Wystarczy popatrzeć sobie na wielką Brazylię, która nie zmienia trenera od 2001 r. a też ta drużyna miała słabsze sezony. Nigdy nie stworzymy dobrej Reprezentacji w siatkówce jak będziemy zmieniać trenera tak często!
Bo trudno jest teraz być kibicem jak drużyna przegrywa i najlepiej wyrzucić osobę, która poskładała niedawno naszą Reprezentację w całość.
Asia.

#92 Asia.

2013-07-16 17:28

Wiecie co wam powiem? Niektórzy z was to kretyni, po prostu kretyni. Co wam to da, że zwolnicie AA? Kogo chcecie dać na jego miejsce? I serio myślicie, że ta petycja coś da? Żeby cokolwiek, co podpisujecie mogło być legalne, to musicie mieć 18 lat, a wątpię, by przynajmniej połowa zebranych 'specuf' tutaj miała tyle. Weźcie się dzieci za naukę, a nie za trenerowanie.
Asia

#93 :DD

2013-07-16 17:29

Wierni kibice? Jak można być wiernym kibicem reprezentacji swojego kraju? Jesteście chyba obywatelami Polski? Więc takie pierd**enie wsadźcie sobie w swoich świętych wojnach klubowych :)
Gosia.

2013-07-16 17:31

POZDRAWIAM ŚRODKOWYM PALCEM, BARDZO ZABAWNEGO TWÓRCĘ PETYCJI!
KIBIC

2013-07-16 17:35

MAM NADZIEJE ZE NIKT JEJ NIE BĘDZIE PODPISYWAŁ. OSOBA KTÓRA WYMYŚLIŁA PETYCJE WIDAĆ ZE NIE INTERESUJE SIĘ SIATKÓWKĄ TAK BARDZO BO POWINNA WIDZIEĆ ZE PZPS ZADECYDOWAŁ ZE NIE ZWOLNI ANASTASIEGO
kibic

2013-07-16 17:37

Każdy sportowiec doznaje w swoim życiu porażki.Nasi siatkarze źle zagrali na IO i LŚ ale to nie jest wina tylko AA . A co do Mariusza lubię Go i cenię ale skoro AA nie chce go powołać to znaczy że ma do tego jakieś powody ...
Prawdziwy kibic by tego nie podpisał...-,-
klaudia

2013-07-16 17:42

Ten człowiek co napisał tą petycje ma coś z głową, jak Anastasi został trenerem odnosił same zwycięstwa wszystko było ok a jak pojawił sie gorszy okres odrazy ludzie go skreślają jest to chore !!!!!!
PRAWDZIWI KIBICE

#98 SEZONOWCY, SEZONOWCY WSZĘDZIE !!!

2013-07-16 17:46

SEZONOWCY, SEZONOWCY WSZĘDZIE !!! KU*WA, KIBICE SUKCESU OGARNIJCIE DUPSKA ! A JAK NIE POTRAFICIE KIBICOWAĆ DRUŻYNIE KIEDY PRZEGRYWAJĄ TO NIE CIESZCIE SIĘ KIEDY WYGRYWAJĄ !JAK TRENER PRZYWOZIŁ MEDALE Z KAŻDEJ IMPREZY TO WTEDY BYŁO DOBRZE, A JAK PRZEGRALI, TO WAM SIE PRZYPOMNIAŁO, ŻE NIE JESTEŚCIE KIBICAMI !

Gość

2013-07-16 17:47

Patrze i nie wierzę.. A gdzie ten zachwalany Anastasi po LŚ? Petycja założona przez sezonowca, który myśli, że Polacy to maszyny, które będą zawsze wygrywać. Nie wyszło nam, trudno. Bywa i tak.. Ja również nie rozumiem niektórych decyzji trenera, ale to nie powód do jego dymisji. Zamiast tworzyć takie pierdoły pokażmy naszym siatkarzom, że jesteśmy z nimi.
anika

#100 Re:

2013-07-16 17:47

#23: -

Popieram. Ta petycja to chyba jakis marny zart -.-