NIE dla WOW przechodzącej przez środek wsi Wysoka
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji NIE dla WOW przechodzącej przez środek wsi Wysoka
jerry |
#26 Re:2014-04-01 07:44Kolego jesteś pewien że wiesz o czym piszesz? Droga dotyczy miejscowości Wysoka nie Wesoła. |
Gość |
#27 Re: Re:2014-04-01 10:56Super, nikt ci nie broni oczekiwać. Najlepiej oczekuj w Wesołej ;-P |
beat |
#28 Re: o co chodzi ?2014-04-10 12:34#3: - ale o co chodzi ? Ludzie, od 2003 r. wiadomo było, że tutaj najprawdopodobniej będzie obwodnica ! To plan pierwotny, do nich przeważnie wraca się. I wcale nie miała być to droga lokalna. Przykro mi, trzeba było sprawdzić plany zagospodarowania przestrzennego. Jestem za obwodnicą.
|
Gość |
#292014-04-25 06:56st. nuckowski |
VIKI |
#30 wow2014-04-26 18:47jestem przeciwny budowie wow przez srodek wsi WYSOKA !!!!PRZEPROWADZENIE DROGI POD OKNAMI TO PRZEJAW AROGANCJI URZEDNIKOW !!!!!!!!!!!!!!1 |
ns |
#31 wow............2014-04-26 18:55jestem przeciwny wow przez Wysoka !!!!!!!!!!!!!!!! |
Lukas |
#32 Witam2014-04-27 13:19Zapomnaiłes jeszcze dodac,ze masz interes fiansowy w budowaniu tej drogi!!!! Nie zgadzam sie na zadna obwodnice.Bedziemy blokowac budowe i tyle!!!!!! |
Mieszkaniec osiedla HUBERTUS |
#33 Re: Sprzeciw wobec obwodnicy2014-04-27 13:21#5: Mieszkaniec Wysokiej - Sprzeciw wobec obwodnicy Zgadzam sie z tą opinia w 100%!!!!!Nie zgadzams ie na budowe drogi miedzy osiedlami!!!!!!! |
Gość |
#352014-04-27 16:28Planowany przebieg obwodnicy przez Wysoka i włączenie jej w Karkonoska na wysokości auchan to jakaś kpina naszych dzielnych urzędników |
Mieszkaniec osiedla Activ |
#36 Nie dla obwodnicy2014-04-27 21:15Jak czytam komentarze typu "Bedzie cicho,sa specjale ekrany akustyczne" itd.To zadaje jedno pytanie.Teraz nie ma tutaj drogi miedzy osiedlami wiec jest cicho.Jaka kolwiek budowa drogi w tym miejscu zaburzy ten spokoj na zawsze i nie wciskajcie mi kitu ze bedzie cicho i mega super BO TO JEST PERFIDNE KŁAMSTWO !!!!!ODWALA TANDETĘ BRZY BUDOWIE DROGI I EKRANOW AKUSTYCZNYCH I ZOSTANIE TAK NA 100 LAT.Mieszkałem w centrum Wrocławia ładnych kilkanasie lat,sprzedalem mieszkanie i kupiłem tutaj ze wzgledu na spokoj i zdala od zgiełku miejskiego.A teraz sie dowiaduje ze ma byc budowa obwodnicy miedzy osiedlami.KTO zatem wydal zezwolenie na budowe tych osiedli skoro plan był kilka lat temu ???Nie zgadzam sie na takie bestialstwo ze strony urzednikow !!!!!!!NIE DLA OBWODNICY PRZEZ WYSOKĄ !!!Wybuduja droge budynki znajdujace sie w sasiedztwie planowanej drogi poprostu zniszczeja popekaja beda brudne od kurzu i smrodu.I nie piszcie mi ze bedzie super.Bo Ci co tak pisza to albo mieszkaja daleko od tego miejsca i maja to gdzieś albo maja z tego jakiś interes finansowy !!! |
viki |
#37 Re: Re:2014-04-28 14:57#24: kali - Re: to ze plan budowy istnieje nie zmienia naszego protestu gdyz mieszkaja tu ludzie i tojest wazniejsze niz wow pod oknami!! twoja wypowiedz jest cyniczna !! mysle ze nie doczekasz budowy wow bo nasza spolecznosc sie nie zgadz na te budowe ! koniec! kropka. |
MONI |
#39 NIE2014-04-29 14:01POMINĄWSZY WSZYSTKIE SPRAWY ZWIĄZANE Z HAŁASEM ZWRÓĆMY UWAGĘ, ŻE W POBLIŻU MAMY PIĘKNY LAS - PARK WYŚCIGI KONNE PARTYNICE. ZATRACAMY SIĘ W NASZEJ MYSLI TECHNOLOGICZNEJ. KIEDYS PRZYRODA SIĘ NA NAS ZEMŚCI. |
viki |
#40 Re: Re:2014-05-01 16:10kali@twoje dewagacje sa wart funta klakow!! liczya sie mieszkancy a nie jakas obwodnica !pomarzyc mozesz to ci wolno!! |
Kris |
#41 NIE2014-05-01 18:19NIE dla odwodnicy przez środek wsi, należy forsowac przebieg południowy przy A4. |
gość |
#42 nie dla autostrady we Wsi2014-05-07 08:34Ciekaw jestem czy ktoś pomyślał jaka będzie atrakcyjność Toru Wyscigów konnych na Partynicach po wybudowaniu tej drogi. Jak wiele osób przyjdzie podziwiać konie i relaksować się przy czteropasmowej autostradzie. Ciekaw jestem co na to Dyrekcja Wyścigów? |
Gość |
#43 Re: nie dla autostrady we Wsi2014-05-07 15:06#42: gość - nie dla autostrady we Wsi Dyrekcja Wyścigów Konnych nie jest najwyraźniej zainteresowana sprawą, bo nie odpowiedzieli nawet na maila :-( |
Gość |
#442014-05-07 16:49Kategorycznie sprzeciwiam się budowie obwodnicy przez wieś Wysoka gm.Kobierzyce,jest wiele ciekawszych rozwiązań nie utrudniających życia mieszkańcom. |
mieszkaniec |
#45 żenada i kpina2014-05-07 17:22będzie smród, kurz i bloki będą niszczały, totalny debilizmy żenujące to wszystko że kasa decyduje a nie dobro ludzi którzy kupili mieszkania za oszczędności życia i brali kredyty na całe życie aby mieszkać w wymarzonym miejscu. Plany drogi były ale zwykłej a nie jakieś obwodnic. jak czytam o estakadzie i tych ekranach ogarnia mnie śmiech i rozpacz, to tylko możliwe w tym pojyebanym kraju gdzie za nic ma się ludzi, kpina i żenada, wstydzę się za ludzi którzy piszą że będzie zajebiście że będzie cicho ,rzygać sie chcę, mam nadzieję że My jako mieszkańcy zrobimy wszystko aby nie pozwolić na tą budowe |
Czarna |
#46 Re:2014-05-08 13:57I to jest właśnie wypowiedź osoby, która nie ma zielonego pojęcia jaki jest stan faktyczny. Kupując mieszkanie - romawiałam w UG Kobierzyce odnośnie tych planów. Zapewniano mnie, że obwodnica została przeniesiona w stronę autostrady i ma biec za ul. Chabrową - gdzie nie ma żadnej zabudowy. I to był argument do kupienia tutaj mieszkania. Skoro taką infirmację otrzymałam JA - sądzę, że inni, potencjalni nabywcy ( oczywiście Ci, którzy się tym zainteresowali i wiedzieli o planowanej drodze !!!) również takie informacje w gminie otrzymali. Gdybym była zainteresowana kupnem mieszkania przy takiej drodze - kupiłabym przy autostradzie. A co do korków... wystarczyłoby: 1. połowie PSEUDO KIEROWCÓW zabrać prawo jazdy. 2. MANDATY MANDATY I JESZCZE RAZ MANDATY !!! ( za wszystko!!!) : rozmowa przez telefon komórkowy bez słuchawki ( owszem jest mała część ludzi, którzy jakoś sobie radzą. Jednak większość - blokuje ruch), wjeżdżanie na skrzyżowanie bez możliwości jego opuszczenia, jazda 20km/h - jeszcze w dodatku lewym pasem, parkowanie w miejscach zakazanych i utrudniających ruch, etc... Czy korek - który tworzy się dzięki temu, że podczas jednego cyklu świetlnego zjeżdża ze świateł JEDNO AUTO - nie będzie śię tworzył dzięki dodatkowym drogom??? Wszystkie duże miasta ( bynajmniej w Europie) mimo posiadanych obwodnic borykają się z korkami. Nie wiadomo ile dróg byłoby - ten problem nigdy nie znimknie.
|
kali |
#48 Re: Re:2014-05-21 09:51a gdzie ja pisze o Wesołej ?:) |
kali |
#49 Re: wow2014-05-21 09:53Nie arogancji urzędników tylko Twojego niedopatrzenia!!!! |
Kali |
#50 Re: Re: Re:2014-05-21 10:03viki, któredy dojeżdzasz do pracy ? Nie pod oknami setek mieszkań i co z tego. Czy ktoś z tych ludzi zakładał, że ruch im wzrośnie kilkunastokrotnie. Też mogą protestować blokować wprowadzać ANARHIE! Mi bardzo zależy na WOW bo w ten sposób oszczęzdzałbym pieniadze i czas. Sorry ale cyniczna to jesteś TY. Popełniłeś bład jak wielu (także i moich) znajomych kupując tu mieszkanie i nie sprawdzając planu zagospodarowania przestrzennego. DROGA W OBECNYM PRZEBIEGU ISTNIEJE OD PONAD 10 LAT ! Bład popełniłaś TY i to Ty masz z tego powodu ponosić konsekwencji nie JA. Chcesz świetego spokoju wyprowadź sie w Bieszczady!
|
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
List do Prezydenta Władimira Putina
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
41863 Utworzone: 2024-04-25
Pozostawienie kawiarni na Wzgórzu Zamkowym w Szczebrzeszynie
513 Utworzone: 2024-12-21
Wyślijmy Burka z powrotem do szkoły
155 Utworzone: 2024-12-20
PKP - powrót pociągów dalekobieżnych na stację „Mława”
288 Utworzone: 2024-12-17
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
2707 Utworzone: 2024-11-15
NIE dla końca vapowania w Polsce
825 Utworzone: 2024-12-12
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
5328 Utworzone: 2024-09-23
Sprzeciwiamy się budowie wieży widokowej na Magurze Małastowskiej
550 Utworzone: 2024-10-17
PETYCJA W SPRAWIE PRZEDŁUŻENIA LINII TRAMWAJOWEJ OD PĘTLI FRANOWO DO OSIEDLA KOBYLEPOLE
154 Utworzone: 2024-12-19
W obronie Galerii Pod Arkadami w Łomży
432 Utworzone: 2024-12-15
Petycja ortodontów i lekarzy dentystów do PTO nt. "Ortotropii"
221 Utworzone: 2024-12-17
Wsparcie dla Centrum w Ruchu - zachowajmy Naszą przestrzeń!
1177 Utworzone: 2024-12-09
Poparcie projektu ustawy o przeciwdziałaniu wtórnej wiktymizacji ofiar przemocy
485 Utworzone: 2024-11-25
Uruchomienie dodatkowej pary połączeń na trasie Warszawa - Celestynów /Pilawa
348 Utworzone: 2024-12-18
Petycja do Prezydenta Miasta Krakowa w sprawie odwołania ze stanowiska obecnego dyrektora Zarządu Transportu Publicznego
327 Utworzone: 2024-12-03
Ocalmy księgarnię Tarabuk
1532 Utworzone: 2024-11-28
Filharmonia Częstochowska dla Społecznej Szkoły Baletowej
78 Utworzone: 2024-12-20
WSEI Pozostaje WSEI – Nie dla Utraty Nazwy i Tożsamości Uczelni!
687 Utworzone: 2024-12-05
Zakaz parkowania pojazdów dostawczych na parkingu osiedlowym.
9 Utworzone: 2024-12-20
Chrońmy prawo do wyboru medycyny naturalnej w profilaktyce naszego zdrowia!
104 Utworzone: 2024-12-08