NIE dla WOW przechodzącej przez środek wsi Wysoka

Mieszkaniec osiedla Activ

/ #36 Nie dla obwodnicy

2014-04-27 21:15

Jak czytam komentarze typu "Bedzie cicho,sa specjale ekrany akustyczne" itd.To zadaje jedno pytanie.Teraz nie ma tutaj drogi miedzy osiedlami wiec jest cicho.Jaka kolwiek budowa drogi w tym miejscu zaburzy ten spokoj na zawsze i nie wciskajcie mi kitu ze bedzie cicho i mega super BO TO JEST PERFIDNE KŁAMSTWO !!!!!ODWALA TANDETĘ BRZY BUDOWIE DROGI I EKRANOW AKUSTYCZNYCH I ZOSTANIE TAK NA 100 LAT.Mieszkałem w centrum Wrocławia ładnych kilkanasie lat,sprzedalem mieszkanie i kupiłem tutaj ze wzgledu na spokoj i zdala od zgiełku miejskiego.A teraz sie dowiaduje ze ma byc budowa obwodnicy miedzy osiedlami.KTO zatem wydal zezwolenie na budowe tych osiedli skoro plan był kilka lat temu ???Nie zgadzam sie na takie bestialstwo ze strony urzednikow !!!!!!!NIE DLA OBWODNICY PRZEZ WYSOKĄ !!!Wybuduja droge budynki znajdujace sie w sasiedztwie planowanej drogi poprostu zniszczeja popekaja beda brudne od kurzu i smrodu.I nie piszcie mi ze bedzie super.Bo Ci co tak pisza to albo mieszkaja daleko od tego miejsca i maja to gdzieś albo maja z tego jakiś interes finansowy !!!