Do władz TVN-u, aby nie zdejmować serialu W11-Wydział Śledczy

Negocjator

/ #176 Re: Czyli nadal czekamy

2014-04-25 14:34

#175: W11 - Czyli nadal czekamy

Jakie petycje czy listy docierają do TVN tego nie wiem tym zajmują się inne osoby które nie są w składzie do podejmowania decyzji ale proszę na to nie patrzeć pozytywnie ponieważ niektóre petycje zwykle zostają przeczytane z dużym opóźnieniem bądź są czytane i usuwane.Jeśli chodzi o kręcenie odcinków tym proszę się nie martwić część materiału jak wcześniej wspominałem została ponieważ naszła nagła decyzja zatrzymania produkcji lecz na nowy sezon odcinków by starczyło. Na decyzję kiedy uzyskamy nie mamy wpływu ale będą poprzez dyrektora stacji wygłoszone wiadomości w telewizji i mediach gazety również na pewno odbiorą oddźwięk odnośnie W11. Zaproponowano 8 propozycji która są bardzo korzystne na stronę telewizji jak już mówiłem Ania Ruszecka się nimi zajęła i ona im je nadała i to właśnie dzięki niej są wstrzymane narazie rozmowy odnośnie serialu Nauczyciele który owszem miał być jako nowy.Jeśli chodzi o Asię i Sebę proszę nie patrzeć na to iż niema ich od połowy marca plan filmowy całkiem inaczej wygląda nie idzie tam wszystko z biegiem naszego aktualnego czasu. Asia i Seba nadal nagrywali odcinki ze swoimi rolami lecz były przerwy rodzinne z ich strony które nie pozwalały na emisję zdjęć z ich udałem. Maile który wysyłacie być może są odczytywane komputerowo i niema na nie odpowiedzi a myślę że wygenerowaną wiadomość byście otrzymali jako zwrotną.Pozostaje nam czekać na decyzję a jakie zmiany zajdą a na pewno zajdą musicie poczekać do ostatecznej oryginalnej wersji wydanej na ten temat przez dyrektora stacji.Pozdrawiam.