Do władz TVN-u, aby nie zdejmować serialu W11-Wydział Śledczy
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Do władz TVN-u, aby nie zdejmować serialu W11-Wydział Śledczy
Negocjator |
#176 Re: Czyli nadal czekamy2014-04-25 14:34#175: W11 - Czyli nadal czekamy Jakie petycje czy listy docierają do TVN tego nie wiem tym zajmują się inne osoby które nie są w składzie do podejmowania decyzji ale proszę na to nie patrzeć pozytywnie ponieważ niektóre petycje zwykle zostają przeczytane z dużym opóźnieniem bądź są czytane i usuwane.Jeśli chodzi o kręcenie odcinków tym proszę się nie martwić część materiału jak wcześniej wspominałem została ponieważ naszła nagła decyzja zatrzymania produkcji lecz na nowy sezon odcinków by starczyło. Na decyzję kiedy uzyskamy nie mamy wpływu ale będą poprzez dyrektora stacji wygłoszone wiadomości w telewizji i mediach gazety również na pewno odbiorą oddźwięk odnośnie W11. Zaproponowano 8 propozycji która są bardzo korzystne na stronę telewizji jak już mówiłem Ania Ruszecka się nimi zajęła i ona im je nadała i to właśnie dzięki niej są wstrzymane narazie rozmowy odnośnie serialu Nauczyciele który owszem miał być jako nowy.Jeśli chodzi o Asię i Sebę proszę nie patrzeć na to iż niema ich od połowy marca plan filmowy całkiem inaczej wygląda nie idzie tam wszystko z biegiem naszego aktualnego czasu. Asia i Seba nadal nagrywali odcinki ze swoimi rolami lecz były przerwy rodzinne z ich strony które nie pozwalały na emisję zdjęć z ich udałem. Maile który wysyłacie być może są odczytywane komputerowo i niema na nie odpowiedzi a myślę że wygenerowaną wiadomość byście otrzymali jako zwrotną.Pozostaje nam czekać na decyzję a jakie zmiany zajdą a na pewno zajdą musicie poczekać do ostatecznej oryginalnej wersji wydanej na ten temat przez dyrektora stacji.Pozdrawiam. |
Aga |
#177 Oglądalność w112014-04-25 17:00Negocjator mam pytania: 1. Jaka jest oglądalność w11. Jesli wiesz to czy mółbyś podać? Bo na róznych portalach bo każdy portal podaje inne wyniki. 2. Dzisiaj na onet.pl jest podany artykuł w którym pisze że w11 zajmuje drugie miesjce w rakingu ogladalności i że pomiomo dobrej oglądalności serial ma zostać zdjety z anteny. Czy to prawda? |
Gość |
#178 W112014-04-25 17:52 |
W11 |
#179 Re: Re: Czyli nadal czekamy2014-04-25 18:03#176: Negocjator - Re: Czyli nadal czekamy Dzięki za wyjaśnienie w sprawie petycji i meile. Teraz takie pytanie nie wiesz do kiedy trwa XVIII sezon W11-Wydział Śledczy i czy zobaczymy Aśke oraz Sebe jeszcze? Czy W11 może być kręcone i w międzyczasie decyzja zapadnie? Jeśli to nie żadna tajemnica, możesz zdradzić co to za propozycje TVN dostał w sprawie W11-Wydział Śledczy |
Negocjator |
#180 Re: Oglądalność w112014-04-26 19:48Tak zgadza się każdy portal podaje inaczej ponieważ i sama telewizja różnie to przelicza dokładnej oglądalności nie jestem w stanie podać gdyż z dnia na dzień jest inaczej ale zapewniam że oglądalność nie spada poniżej kilku milionów ocenić to w dokładności jaki jest faktyczny stan oglądalności W11 trzeba by poczekać do zakończenia trwania sezonu wtedy jest to przeliczane procentowo a potem na liczby jak widać milonowe.Ja rozumiem że niecierpliwicie się tym co będzie dalej z serialem ale nie słuchajcie plotek negocjacje nadal trwają w siedzibie telewizji i serial nauczyciele tymczasowo jest zawieszony. |
Negocjator |
#181 Re: W112014-04-26 19:53To są słowa Bogdana wiceszefa TVN-u który mówi o nowym serialu na miejsce W11: ''Pracujemy już nad pomysłami, ale jeszcze za wcześnie, żeby o nich mówić''.Władze nic nie mówią o nowym serialu ponieważ rozważają propozycje jakie dostali od Ani Ruszeckiej i pragnę podkreślić po raz kolejny że to wyłącznie jej decyzją i pomysłami stacja zatrzymała pomysł na nowy serial dlatego też tak długo trwają rozmowy i czekamy na decyzję. |
Negocjator |
#182 Re: Re: Re: Czyli nadal czekamy2014-04-26 20:03#179: W11 - Re: Re: Czyli nadal czekamy Do którego dnia maja dokładnie będzie emisja tego nie wiadomo ponieważ są święta 1 i 3 maj i może być różnie a gdy w miejsce odcinka W11 w tych dniach dadzą co innego to prawdopodonie potem o te dwa dni będzie dalej W11 emitowany więc to jest trudno określić konkretną datę kiedy zakończy się kolejny sezon.Jeśli chodzi o Asię i Sebę pisałem już w poprzednich postach że życie prywatne też ma swój udział w tym nie zawsze widzimy ich w odcinkach a przyczyn niestety nie mogę podać ponieważ są pewne procedury które mnie wobec ekipy obejmują i na temat spraw rodzinnych-prywatnych Komisarzy jak i Asystentów wypowiadać się nie mogę.Odcinki zostały z poprzedniego sezonu więc spokojnie starczą na kolejny sezon jeśli będzie emisja nadal.Jeśli chodzi o to czy może być kręcone i jednocześnie decyzja niestety jest to niemożliwe dopiero gdy będzie potwierdzenie o dalszych losach W11 że będzie nadejdzie czas na kręcenie kolejnych odcinków.Propozycji nie mogę zdradzić do póki nie zostaną wdrążone w serial.
|
KR |
#183 Czyli nadal czekamy2014-04-26 20:20Powiem krótko. Większość to zasługa Ani Ruszeckiej i ona walczy o byt serialu. Jak narazie wywalczyła negocjacje ,które opierają się na 20 propozycjach. Jej należy się wysoki szacunek jak i trzymanie kciuków za to ,żeby z nimi wygrała.. Pozdrawiam |
Negocjator |
#184 Re: Czyli nadal czekamy2014-04-26 20:39#183: KR - Czyli nadal czekamy Dokładnie tak osoba ,,KR'' która właśnie napisała ten komentarz jest również blisko producji i wie jak my wszystko,co się dzieje.Nie pytajcie jakie dokładnie są to propozycje ponieważ do oficjalnej decyzji nie mogą one ujrzeć światła dziennego iż jest to w naszym obowiązku aby utrzymać to w tajemnicy.Trzymajcie kciuki i ja również dołączam się do gratulacji dla Ani za walkę,czas poświęcony nad myślami względem propozycji i całe serce oraz wkład jaki włożyła w tą walkę i to ona jest górą między nami i siedzibą TVN-u Ania jedna że tak powiem ,,dała głowę za uratowanie serialu'' jeśli jej się to uda a mamy duże szanse to musimy wyrazić się dla niej szacunkiem za poświęcone zmagania podziekowaniami i gronkimi brawami bo ten wkład jaki dała ponieważ wiem wszystko jest na prawdę pełne szacunku dla niej.Ja również jako jeden z człownków serialu poparcia dla niej kłaniam się nisko i pozdrawiam gorąco Anię Ruszecką oraz mojego przyjaciela który tu zemną jest użytkownika- ,,KR''. |
KR |
#185 Czyli nadal czekamy2014-04-26 20:44Jezu Negocjator ,ale wiesz ,że jak ona uratuje srial dostanie się do produkcji ? |
Negocjator |
#186 Re: Czyli nadal czekamy2014-04-26 20:47#185: KR - Czyli nadal czekamy Naturalnie tylko ją widzę w ekipie. A wprowadzenie ,,kolejnych'' pomysłów przez Anię to tylko kwestia czasu.Oczekujemy na decyzję względem serialu. |
W11 |
#188 Do Negocjatora oraz KR2014-04-27 16:13Czytając wasze komentarze, podniosły mnie na duchu, że serial może zostać uratowany. Jeżeli W11 zostanie to Ania Ruszecka będzie w ekipie i ona będzie sugerować, co w W11 ma być tak? Pytanie jest szansa na to aby W11 było od poniedziałku do piątku? |
KR |
#189 Czekamy2014-04-27 17:16Cóż na to pytanie znam tylko odpowiedź ja i Ania Ruszecka oraz produkcja. |
Negocjator |
#190 Re: Do Negocjatora oraz KR2014-04-27 17:31#188: W11 - Do Negocjatora oraz KR Całkiem jest to możliwe ale poczekajmy z czasem co nam przyniosą nowe wieści dotyczące serialu.Jeśli chodzi o dni emisji za wcześnie jest jeszcze o tym mówić.Gdy dostaniemy pełną odpowiedź na to że serial będzie dalej emitowany zostaną ustalone wszystkie szczegóły względem serialu,ekipy oraz dni i godzin emisji.Wszystko co związane z serialem będzie opublikowane w mediach. |
Aga |
#191 Re: D Negcjatora oraz KR2014-04-27 21:24Gdy czytam wasze koomentarze to coraz bardziej wierzę w ocalenie seralu. Mam tylko jedna prośbę jeśli dostaniecie oficjalne pismo od TVN z decyzja w sprawie w11 to nas powiadomcie. |
KR |
#192 Czekamy.2014-04-28 08:48Aga nic z tego. Nie powiadomimy Was o ostatecznej decyzji dlatego ,że dowiecie się z mediów i prasy. To Wam wystarczy. |
W11 |
#193 Do KR2014-04-28 09:19Tylko kiedy to nastąpi, kiedy nas poinformują, że W11 zostaje. Coraz bardziej denerwuje to czekanie i coraz mniej czasu na kręcenie nowych odcinków. Pytanie czy w nowym W11 powrócą odcinki 2-częścioowe? |
KR |
#194 Czekamy.2014-04-28 13:38Niestety ale cierpliwość popłaca. Na to pytanie nie mogę odpowiedzieć dlatego ,że to tajemnica produkcji |
Aga |
#195 Do KR oraz negocjatora2014-04-28 15:16Mam pytania: 1. Na oficjalnej stronie w11 ktoś napisał że serial zostanie uratowany ale negocjacje nadal trwają i na 90%. Pisze tez że informacje zostaną podane po długim weekendzie majowym a kręcenie serialu zacznie się w połowie maja. Ta informacja została podana 3 godziny temu. Czy to prawda? 2. Czy jeśli serial zostanie na anteni czy przwidujecie jakis specjalny odcinek na 10 lat emisji serialu w TVN |
KR |
#196 Czekamy.2014-04-28 15:33Powiem tak. Informację dotyczące serialu Ania zastrzegła na czas walki z TVN'em. Niestety ani ja ,ani Ania nie możemy udzielać informacji. Ania natomiast ma duży wpływ na TVN w tej sprawie i jeśli TVN nie zbłądzi wten czas podam szczegółowe informacje. Narazie jest to niemożliwe ,zbym mógł decydować w tej sprawie za Anię. Ja muszę być na bierząco ,bo jestem w tym serialu ,ale fanów proszę o cierpliwość. Wszystko w swoim czasie się wyjaśni. Co będzie przewidziane w serialu to zadecyduje Ania z produkcją. Prosimy o cierpliwość. |
Aga |
#197 Do KR2014-04-28 15:44Czy jest szansa żebyśmy poznali decyzję po weekendzie majowym? Czy pani Ania w weekend majowy również będzie negocjacjowała z TVN-em w sprawie w11? I mam nadzieję że fani zostaną szybko poinformowani o decyzji TVN w sprawie serialu bo ta niewność mnie dobija |
KR |
#198 Czekamy.2014-04-28 15:57Tak Ania będzie robić co w swojej mocy by serial nadal istniał w ramówce. Jednym słowem ona uwzięła się na TVN więc sprawy nie odpuści. Jeśli chodzi o decyzję to już ja nie będę miał wpływu na to i tak samo na to kto tą decyzję przekaże. Moim zdanie decyzję ostateczną przekaże TVN. |
Aga |
#199 Do KR2014-04-28 16:07Ja wiem że niie możece nic zdradzać ale chociaż powiedzcie mniej więcej czy są duże szanse na to by w11 powróciło. Tak na ile procent jest szansa. Powiedzcie coś żeby nas uspokoić. Czy jest szansa ze ostateczna decyzja zapadnie po weekendzie majowym? |
KR |
#200 Czekamy.2014-04-28 16:18Cóż o tym w jakim tempie i w jakim czasie Ania z TVN'em będzie negocjowć nie mogę określić. Ja mogę tylko dodać ,abyście byli dobrej myśli jak i trzymali za nia kciuki. POzdrawiam. |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
50554 Utworzone: 2024-11-13
Petycja o zatrzymanie lub zmniejszenie skali inwestycji przy ulicy Postępu 2 na Służewcu
260 Utworzone: 2024-11-12
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
886 Utworzone: 2024-11-10
Apel o rewitalizację kompleksu Pomnika Czynu Powstańczego na Górze św. Anny
102 Utworzone: 2024-11-12
Ogrodzenie wokół ZSZ nr 20 we Wrocławiu
255 Utworzone: 2024-11-03
ZOSTAWCIE NASZ EKO-PARK! Nie dla wycinki pod ulicę "nowo-Gierdziejewskiego"!
1278 Utworzone: 2024-10-21
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1228 Utworzone: 2024-11-08
UBÓJ RYTUALNY: profanacja prawdy, człowieczeństwa i wolności obywateli - apel o ochronę wartości
582 Utworzone: 2024-11-08
no to the death penalty
238 Utworzone: 2024-11-08
Petycja w sprawie kontynuacji działalności Stacji Praga przy ul. Inżynierskiej 6
596 Utworzone: 2024-11-07
CHCEMY POWROTU GŁOSU PANA JAROSŁAWA JUSZKIEWICZA DO APLIKACJI GOOGLE MAPS
4219 Utworzone: 2024-10-24
Petycja przeciwko zamiarowi likwidacji Olsztyńskiego Centrum Edukacji Nauczycieli
626 Utworzone: 2024-11-07
Zbiórka podpisów pod skargą na działanie Wójta gminy Janowiec w sprawie planowanej likwidacji linii MZK nr 17.
143 Utworzone: 2024-11-11
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
149 Utworzone: 2024-11-09
STOP DLA LIKWIDACJI NAJSTARSZEGO PRZEDSZKOLA W OLSZTYNIE
547 Utworzone: 2024-11-07
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
362 Utworzone: 2024-11-06
Protest Nauczycieli w sprawie ograniczenia rehabilitacji i edukacji dzieci przewlekle chorych i z niepełnosprawnościami.
408 Utworzone: 2024-11-04
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
1414 Utworzone: 2024-11-02
Petycja_w_sprawie składek ściąganych przez izbę pielęgniarek.
5726 Utworzone: 2024-09-14
Poparcie dla przyjęcia polskiej strategii zwalczania antysemityzmu.
263 Utworzone: 2024-11-06