Do władz TVN-u, aby nie zdejmować serialu W11-Wydział Śledczy

Negocjator

/ #182 Re: Re: Re: Czyli nadal czekamy

2014-04-26 20:03

#179: W11 - Re: Re: Czyli nadal czekamy

Do którego dnia maja dokładnie będzie emisja tego nie wiadomo ponieważ są święta 1 i 3 maj i może być różnie a gdy w miejsce odcinka W11 w tych dniach dadzą co innego to prawdopodonie potem o te dwa dni będzie dalej W11 emitowany więc to jest trudno określić konkretną datę kiedy zakończy się kolejny sezon.Jeśli chodzi o Asię i Sebę pisałem już w poprzednich postach że życie prywatne też ma swój udział w tym nie zawsze widzimy ich w odcinkach a przyczyn niestety nie mogę podać ponieważ są pewne procedury które mnie wobec ekipy obejmują i na temat spraw rodzinnych-prywatnych Komisarzy jak i Asystentów wypowiadać się nie mogę.Odcinki zostały z poprzedniego sezonu więc spokojnie starczą na kolejny sezon jeśli będzie emisja nadal.Jeśli chodzi o to czy może być kręcone i jednocześnie decyzja niestety jest to niemożliwe dopiero gdy będzie potwierdzenie o dalszych losach W11 że będzie nadejdzie czas na kręcenie kolejnych odcinków.Propozycji nie mogę zdradzić do póki nie zostaną wdrążone w serial.