Do władz TVN-u, aby nie zdejmować serialu W11-Wydział Śledczy

Negocjator

/ #265 Tvn i Fani

2014-05-02 18:19

To nie koncert życzeń żebyśmy tu sobie cokolwiek życzyli to raz.Dwa Ania z wami walczy to czemu wam to tyle zajmuje walczy bo coś w tym jest ale gdyby serial miał być coś byście fanom powiedzieli a nie ukrywali.I wypraszam sobie podszywanie się pod linię produkcji ale jak dobrze wam płacą za mydlenie oczu to inna sprawa.A trzy nic się nie usłyszy tutaj tylko czekać czekać i czekać albo ktoś zabrania się wypowiadać.Kiedy w końcu przestaniecie mydlić nam oczy i powiecie wprost albo wóz albo przewóz.Fanów macie za nic petycję macie za nic co jeszcze wymyślicie aby nas oddalić od prawdziwej wiadomości jaką usłyszymy i o ile usłyszymy.Ja wiem są procedury są też pewne tajne informacje ale chociaż pokażcie ze swojej strony że nie macie fanów petycji i podpisów koło tyłka Ania ma swój udział w tej grze o serial więc nie mydlcie mi oczu.Znać mnie nie znacie ale dużo Wam do tego nie trzeba.Kłótnie ni są tu wcale potrzebne po prostu piszcie prawdę jak jest.Nikt nikomu nie chce na złość.Temat Ani zostawię na boku bo nie będę tego rozdrapywał ale ze swojej strony staram się aby użytkownicy tej petycji którzy się wypowiadają mieli kogoś kto ich wesprze i z nimi porozmawia.Pieniądze za bzdury to jedna sprawa ale odwaga i rzeczywistość to co innego.Jak mamy rozmawiać to rozmawiajmy szczerze.Nie róbcie nam wody z mózgu tylko po prostu zróbcie spotkanie z fanami na to myślę że Was stać i powiedzcie co Wam nie pasuje i co macie zamiar zrobić.A osobą powyżej mnie popierających dziękuję za wszystko i jestem z Wami.Niech wygra sprawiedliwość i wolność słowa czego inni nie doceniają albo im tego brakuje.