Ratujmy sklepiki szkolne
Uska |
/ #192015-08-14 12:07Szkoda że nasze państwo nie zainteresuje się tym jaki syf producenci żywności nam serwują. Jak pani kierownik działu żywienia mówi mi że pieczywo mrożone w markecie niczym się nie różni od pieczywa z rodzimej piekarni, ZGROZO !!!!! Prowadzę taki sklepik i wiem że dzieci owszem kupią coś słodkiego ale kupią też kanapkę !!!! świeżo zrobioną!!! a w markecie syf w postaci pieczywa ,całe pólki słodyczy i energetyki ,nie małej pojemności tylko duże litrowe!!! Dokąd zmierzasz Polsko??? Zawsze zakazane jest bardziej pożądane!!!!! Już nie wspomne o tym, że jak my się pozamykamy jakie będzie niebezpieczeństwo w związku z wychodzeniem dzieci ze szkoły,żeby sobie coś kupić. Ale to dopiero ktoś się będzie nad tym zastanawiał jak dojdzie do jakiegoś wypadku, jak jakieś dziecko zginie albo zostanie kaleką. Cała ta ustawa jest zrobiona pod markety!!! U mnie w sklepiku nie ma miejsca na produkty typu czipsy ,cola, energetyki itp. świństwa, po prostu jestem świadoma,że to jest syf i nie chcę tego sprzedawać. Dalczego nasz "kochany" rząd niec nie zrobi w sprawie dodawania szkodliwego dla zdrowia syropu fruktozowo-glukozowego, a to jest w każdym produkcie!!! Czy w tym naszym rządzie nikt nie wie że fruktoza w organiźmie metabolizuje tak samo jak alkohol, tylko pomija głowę!? a dzieciaki i nie tylko żłopią to litrami, tak rzadzie dbasz o nasze zdrowie?! Markety nas trują a przemysł farmaceutyczny zaciera ręce. Nie tędy droga! |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Petycja w sprawie możliwości pracy stacji krótkofalarskiej spoza stałej lokalizacji
Komitet Obrony Gietrzwałdu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Wojewodo! NIE dla betonowania Zakrzówka!
1832 Utworzone: 2025-01-31
ZBIGNIEW "SZUBA" SZUBERT - Petycja o Skargę Nadzwyczajną
3652 Utworzone: 2021-01-26
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
4047 Utworzone: 2025-01-30
Petycja w sprawie nieobejmowania miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego działki nr 302407_5.0816.640/6
2138 Utworzone: 2025-01-22
Park w Maciejowcu: rewitalizacja zamiast rezerwatu
184 Utworzone: 2025-02-04
Petycja Fundacji Ordo Medicus w sprawie dobrowolności szczepień ochronnych dzieci. Rekomendacje w kwestii szczepień dzieci i projekt obywatelski.
13744 Utworzone: 2023-09-08
APEL O WSPARCIE DLA MEDYCYNY NATURALNEJ I ZIELARSTWA
2451 Utworzone: 2025-01-31
Petycja o odwołanie Barbary Nowackiej z funkcji MEN w związku z wypowiedzią na konferencji My jesteśmy pamięcią. Nauczanie historii to nauka rozmowy”
2530 Utworzone: 2025-01-28
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
20505 Utworzone: 2025-01-05
W sprawie modernizacji linii kolejowej Lwówek Śląski-Jerzmanice bądź utworzenie komunikacji zastępczej na tej trasie, aż do Legnicy
721 Utworzone: 2025-01-23
Apel o upamiętnienie Ofiar Kortau
345 Utworzone: 2025-01-23
PETYCJA W SPRAWIE BUDOWY POŁĄCZENIA KOLEJOWEGO MIĘDZY PŁOŃSKIEM A WARSZAWĄ
490 Utworzone: 2024-09-13
PETYCJA Do Zarządu Stokrotka Sp. z o.o. ws. poprawy warunków pracy i płacy
2063 Utworzone: 2025-01-12
RATUJMY DRZEWA PRZY UL. KOPCIŃSKIEGO 89! - APEL DO MIESZKAŃCÓW ŁODZI.
38 Utworzone: 2025-02-05
NIE dla końca vapowania w Polsce
6682 Utworzone: 2024-12-12
Równy dostęp do leczenia niepłodności i zabezpieczania płodności dla wszystkich kobiet!
314 Utworzone: 2024-12-17
,,Suchą stopą wokół Stawu Płaszowskiego" - budowa bezpiecznej alejki wokół zbiornika
48 Utworzone: 2025-01-28
Zatrzymanie bezprawnej działalności Damiana Gabrysia w przestrzeni publicznej
104 Utworzone: 2025-01-21
Petycja w sprawie remontu mostu kolejowego w Brzegu Dolnym w powiecie wołowskim
506 Utworzone: 2025-01-21
Kontynuowanie modernizacji Odry jako szlaku żeglownego
745 Utworzone: 2025-01-30